Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Aki azt írja,hogy megjött neki a Decemberi havi állaskeresési,az mind csak hergeli a többieket . Most hívtam a foglalkoztatási osztályt és központilag 21,22. -én fognak utalni.(Szolnok megye)
Hivatkoztam,hogy a fórumon rengetegen írják,hogy megkapták de azt mondta nem lehetséges mert az államkincstár központilag utal .
Aki azt írja megkapta,gratulálni tudok neki
A Szolnok megyeieknek meg kitartást mert ha 22. -pénteken utalnak az majd karácsony után lesz a számlán ..
Aki azt írja,hogy megjött neki a Decemberi havi állasjeresési,az mind csak hergeli a többieket . Most hívtam a foglalkoztatási osztályt és központilag 21,22. -én fognak utalni.(Szolnok megye)
Hivatkoztam,hogy a fórumon rengetegen írják,higy megkaoták de azt mondta ben lehetséges mert az államkincstár központilag utal .
Aki azt írja megkapta,gratulálni tudok neki
A Szolnok megyeieknek meg kitartást mert ha 22. -pénteken ztalnaknaz majd karácsony után lesz a számlán ..
Szolnok az utolsók közt mindig 🙄
Pénteken telefonban azt mondták hogy az nap bérszámfejtenek és kb 21-22 utalják 😑 Kemény ahhoz képest, hogy van ahol 14-én kiutalták 🤨
Sziasztok
Én november 7-től kapom az álláskeresési járulékot , az akkori meghatározott összeg alapján , de December 1-vel megemelték , akkor autómatikusan megemelik az enyémet is van nem ?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?