Munkahelyi vonzalom (beszélgetés)
Csak azért éled meg másként, mert gyakran találkoztok a munkahelyen, nem?
De nem írtad, hogy pontosan mire vagy kíváncsi. Hogyan győzd le a vonzalmat, vagy mit tegyél, hogy legyen valami? :)
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor egyszerűen élvezd ki a bizsergést, egy nőnek jót tesz. Ha akarsz valamit, akkor gondold át, érdemes-e bármibe belemenni, veszélyeztetni a kapcsolatodat, a munkahelyi létedet. De ahogy írtad, semmi nincs, lehet, hogy a férfinak nem is tetszel annyira, vagy van kapcsolata stb. Kicsit felfújod ezt a dolgot, nem?
Én egyetértek azokkal, akik azt mondják, a kapcsolatoddal lehetnek gondok, ha minden jó lenne, akkor nem csinálnál ügyet abból, hogy vonzónak látsz egy férfit.
Hát pedig az a lényeg, hogy ő mit gondol, mert lehet ő ebből semmit nem érez. Akkor meg miért zúdítanál rá egy vallomást?
Hagyd és tekints rá kollegaként, főleg, ha nem független.
A leggyávább férfi is tesz lépést, ha egy nő kell neki, akár csak arra is. Ha nem tesz semmit nem szabad zaklatni csak, mert a te kapcs. lapos.
Még soha nem tartottál egy férfit sem vonzónak a párodon kívül? :)
Nem értem a problémádat. Attól, hogy vonzódsz valakihez, még nem törvényszerű, hogy bárminek is történnie kell, még akkor sem, ha akarnád. Élvezd ki a munkahelyi bizsergést, fantáziálgatást, legalább van egy plusz, amiért érdemes bemenni.
Azon gondolkodol, hogy mit kellene tenned? A férfi néhányszor rád nézett. Miből gondolod, hogy tenni kellene bármit is?
Nem volt ez olyan haszontalan.
Megszoksz vagy megszöksz.
Nem?
Munkahelyet váltasz vagy rá sem nézel.
Van egy harmadik verzió is,rástartolsz,oszt lesz ami lesz.
Milyen válaszokat szeretnél a kérdésedre? Már leírták tizenegy-néhányan, ugyanazt. De te nem ezt akarod hallani, ez nyilvánvaló.
Akkor?
Feküdj le vele!
De ha ezt szeretnéd, akkor ne kérdezgess itt!
Mit kell ebben a helyzetben csinálni?
30 éves vagy! És nem tudod?
Van párod. És szereted?
Ha igen, akkor, hogy lehet az, hogy más iránt érzel fizikai vonzalmat?
Ha nem szereted, akkor ugorj rá a pasira, hátha őt szeretni fogod...
Te most magadból indulsz ki?
:)
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)