Munka, barátság, szerelem, szex együtt működhet, vagy sem? (beszélgetés)
Oké, de látsz benne valamit ami miatt érdemes lenne a barátságodra. Ilyenkor mit teszel?
Meg mondjuk akkor a lányok barátkozzanak csak lányokkal, a fiúk meg csak fiúkkal?
Kell, hogy legyen mert sok munka kapcsolat működik fiú és lány között, de mint barátság nem tudom.
Most egyenlőre nekem is ez a tapasztalatom, hogy nem, feltéve ha barátságról beszélünk.
Tudod milyen pasikkal vagyok jó barátságba, a pasim barátaival, mert ott tudod, hogy tuti fix,hogy nem kezdenél ki a másikkal.
Egyébként itt nem szerelemről van szó, hanem a szexről és ez is inkább a pasik részéről, ha egy kicsit is vonzódsz hozzá, akkor megakarod dugni, de a legszebb az egészben, ha ilyen vagy válasz olyat, akinek van mit vesztenie, pl. párkapcsolat akkor biztos,hogy nem fogja veszélyeztetni a saját meglévő kapcsolatodat.
Tudom.
Nekem is van olyan fiú barátom akivel mindent meg tudunk beszélni,de mindig előkerül a téma,h mi lenne ha ...legalább 1x stb. És akkor én mondhatok bármit ,beszélhetek bármiről ő csak arra gondol,hogy "pittyputty" Ez nem barátság! Nem igazi barátság részéről.
Tudod hány quadrillióbillió dolog létezik még attól, hogy Te nem tapasztalod?:)
Mert ha egyszer eszembe jut, hogy pittyputty, akkor már nem barátság?:)
Jutott eszembe, pl egy bulizós éjszaka utáni ébredéskor tangában mászkált, mondtam neki, hogy vegyen fel valamit, mert hullába rakom.:) Ettől mi nem vagyunk barátok?:)
Hogy jobban bele lássatok.
Van a volt főnök, akivel, mondjunk a főnök beosztott viszonyon kívül húg- báty kapcsolat volt.
Én úgy tekintek rá mint a nem létező báttyámra. Ő meg mondjuk szerintem, úgy tekintett rám, mint a húgára (én 26 ő 35 éves),néha visszatérve a főnök beosztott szituba.
Van a volt szerető ( a cég tulajdonosa) (44 éves), baromi vonzó pasi, rajta már túl vagyok.
És van a munkatársam, akivel a mai napig jó barátok vagyunk, legtöbbször témába kerül, hogy bánja, hogy az egyik este nem kapott el. Én mindig helyre teszem és nyuszi, mint akkor volt csak nagy a szája. Imádom mint barát.
Hát istenem, fiús szakmában, szerintem már azon versenyeztek melyiknek sikerül majd elkapnia. Sajnos az egyiknek sikerült, de erről senki nem tud.
És soha,de soha ennyi év alatt nem gondoltál arra,h milyen lenne ha...és abban biztos vagy,h ők sem gondoltak ilyesmire?
De igazad van nincs rálátásom minden férfi-nő kapcsolatra,csak én még nem tapasztaltam ilyesmit és valószinüleg nem is fogok.
Probálom kialakítani ezt a fiú-lány barátság témát, de a számomra barát többet akar és persze senki sem független.
Jó egy pasival olyan dolgokat megbeszélni, amiket másokkal nem.
Szerencsére nyuszi ez a drága.
Micsoda bulit csaphattatok volna.:)
Menj vissza, mi bajod lehet?
Tudsz nemet mondani, és elmondásod szerint szerettél ott.
Jó akkor én meg mondom,h nincs.:)
Tényleg nincs.
Ja, értem...
Az a jobbik eset...
Arra azért figyelj mindenképpen, hogy független-e és ha nem ,akkor felejtős... Csak a szívás van vele.
Most miről is beszélünk tulajdonképpen? :D
Én biztosíthatlak, hogy nő vagyok :DD
Mit tett az a személy?
Lehet, fáradt vagyok, vagy nemtom, de egyre összefüggéstelenebb, amit írsz....
Ugyanebben a cipőben voltam, mint Te.. Nekem működött... Sőt..Imádtam, mert ha volt 5 szabad percem, szaladtam be hozzá.
Más miatt lett vége.
Mint lehetőség adott, működhet persze, az egy dolog, hogy nálad, meg sokaknál nem működik, de működhet.
És van fiú lány barátság is, bizony.:)