Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Műkörmösök fórum

Műkörmösök (beszélgetés)

1 2 3 4 5
27. 1eb84e4bad (válaszként erre: 24. - Marcsykaa)
2009. aug. 13. 21:13
tökéletes!! én is azt használom, é jóval olcsóbb!!!
2009. aug. 13. 20:28
Jah mentette, csak szűken válaszoltam a 20.-as válaszomban.
25. 501f2aeb5b (válaszként erre: 24. - Marcsykaa)
2009. aug. 13. 20:27

Bocsi válaszoltam csak valamiért nem mentette - most vettem észre- ne haragudj!

Szóval az acetonmentes biztos nem, inkább az acetonos, de inkább tiszta acetont használj, mert a körömlakklemosóban olajok is vannak és az nem biztos hogy jó a zselének.

2009. aug. 13. 19:48
Már kédeztem, de nem válaszol nekem senki:( Így megkérdezem még 1x: Szerintetek jó a fixáló helyett az aceton mentes körömlakk lemosó?
23. 501f2aeb5b (válaszként erre: 22. - 1eb84e4bad)
2009. aug. 13. 13:53
Köszi a segítséget!
2009. aug. 12. 22:01

sziasztok.

A csillámos dolgot én így csinálom:

ha csak a sabadszélre teszek, akkor egy alapréteg száradása és fixálása után végighúzom az ecsetet a szabadszélen, majd belemártom a csillámporba a körmöt. Így 100%.ig fed, tiszta csillám a szabadszél, nem látszik át.

Ha zselébe kevered a csillámot, akkor nem fed 100%.osan, nekem az a tapasztalatom, hogyvatagabb rétegben is kell felvinni, hogy szép legyen.

Ha elmosottat, vagy a körömágy felé egyre ritkulót szeretnék, akkor az alapréteg száradása után ecsettel végighúzom a körmöt, majd a szabadszél felső 2mm.ébe teszek csillámpost kb egy másik ecsettek. Ezután egy harmadik ecsettel szépen lehúzkodom a körömágy felé.

Van, aki legyező-ecsettel csinálja, nekem e nem jött be.

21. 501f2aeb5b (válaszként erre: 12. - Rileey)
2009. aug. 12. 13:42
Bár én csak a műkörmös címet adtam a fórumnak - főleg azért, mert ebben lehet a leglátványosabban fejlődni- de én pl, és gondolom sok más körmös is, foglalkozok manikűrrel, és pedikűrrel is, valamint SPA ápolással és kéz és lábmasszázzsal is.
20. 501f2aeb5b (válaszként erre: 6. - Marcsykaa)
2009. aug. 12. 13:37

Szia! A tapadás elősegítő fontos, egyszer még a gyakorlaton elfelejtettem az egyik körömre tenni és 2 nap után le is esett:(

Én úgy hallottam, hogy acetonos körömlakk lemosóval lehet fixálni, de még nem próbáltam ki, majd ha töltöm a saját körmeimet kipróbálom és megírom, hogy műxik.

A sablonnal kapcsolatban, nos igen, nehéz ügy. Nekünk úgy mutatták, hogy hozzá nézed a vendég köröm formájához, abban az ívben vágod ki, de úgy hogy a köröm felülnézeti méreténél kicsit nagyobbra vágod. Úgy kell nézni a körmöt mintha kilapítva lenne.

Nem tudom mennyire voltam érthető:)))))

19. 501f2aeb5b (válaszként erre: 4. - G_eszter)
2009. aug. 12. 13:29
Nálam ez változó, valakinek 3 hét,van akinek 6 hetente is elég.
2009. aug. 12. 13:28

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy ennyien a segítségemre sietettek. Köszönöm!!!!!!

Azt kimaradt a hozzászólásomból, hogy eddig én is így csináltom, átlátszó zselé bele a csili, aztán hajrá, de ennek a barátnőmnek kifejezetten kérése, hogy ne úgy csináljam, hanem szórjam...

2009. aug. 11. 22:36
Nálam az a baj,hogy az én műkörmöm fellevegősödik és múltkor le is pattant szóval nem tudom mit csinálhat rosszul a műkörmös :S Aki válaszolna nekem,hogy mitől van légyszi privibe írja már mert nem leszek már itt köszike puszi mindenkinek
16. g_eszter (válaszként erre: 12. - Rileey)
2009. aug. 11. 20:33
Jo neked, ha jok es szepek a kormeid, akkor nincs is miert a kezuk koze kerulj :)
2009. aug. 11. 16:23
Érdekes... de gondolom nem a molyosvonalat csinálta csak neked! És ha csak azt szeretnénk akkor ezzel a módszerrel sztem nem megy.
14. 0885190cd8 (válaszként erre: 13. - 0885190cd8)
2009. aug. 11. 14:31
hörömre= körömre... akart lenni...:)) bocsi
2009. aug. 11. 14:28

Sziasztok az én körmösöm úgy csinálja, hogy a szintelen zseléréteget ráhúzza a hörömre, és egy kis edénybe tett ki csillámport és úgy fújta a körömre.

Szép egyenletesen fedte be a zselét...:))

12. Rileey
2009. aug. 11. 14:26
Tisztelem a munkátokat, de soha nem keverdnék a kezeitek közé. - Nekem nem tetszenek a műkörmök. :-S
2009. aug. 11. 14:25
2009. aug. 11. 13:27
Hát ezért is nem ment nekem soha az építés:( Nemtudom felrakni a sablont! Szerintem túl nagy, de hogyan vágjak ki még belőle? lefényképezem kb hogyan fexik fel az ujjamra.. 2perc
2009. aug. 11. 13:19
egészen a köröm alá kell becsusztatniés az ujj tetején ragasztani.a négyzetrácsos részen pedig ollóval alakítani ha nem megfelelő a kivágás.ezt láttam amikor építette a körmöm.
2009. aug. 11. 13:16
Én 3-4 hetente járok töltetni.töltés menete a következő:gépi csiszolás-kézi reszelővel formázás-lemosóval vagy alkohollal törlés-ecsetelés gomba ellen-érdesítés(köröm felszíni durvább csiszolás)a jobb tapadás miatt-első réteg zselé-UV-mintázás-2.réteg zselé-felesleg eltávolítás-fedő fénylakk ami gyorsan száradó.ez kb 2 órát vesz igénybe.Ja és az én körmösöm férfi!!!
2009. aug. 11. 13:10

[link]

ilyen a sablonom

6. Marcsykaa (válaszként erre: 2. - 501f2aeb5b)
2009. aug. 11. 13:09

Sziasztok!Én sem vagyok még műkörmös, majd csak szeptemberben ismerkedem meg bővebben a szakmával! De Briginek igaza van, a csillámot össze kell keverni egykis zselével!

Nekem is lenne kérdésem felétek:

Szerintetek baj az, ha a zselé felvitele előtt, nem rakok fel tapadás segítőt (mert sajnos azt elfelejtettem venni), és nekem azt mondták, hogy a fixáló helyett jó az aceton mentes körömlakk lemosó is! Nemtudom hogy beválna e..

És az utolsó kérdésem, hogy van sablonom, de sehogy sem tudom a körmömre illeszteni! Mutatok rola képet, kérlek segítsetek! (patkó alakú)

2009. aug. 11. 13:06

Szia!

Az én körmösöm is színtelen zselébe keveri bele a csillámport és úgy szépen feltudja vinni!Próbáld meg így, tegyél külön egy kis tálkába egy kis zselét és tedd bele a kívánt csillámot:)!Sok sikert!!!

2009. aug. 11. 13:05
Milyen gyakran töltitek fel a műkörmöket?
2009. aug. 11. 12:48
Én nem vagyok szakavatott de a körmösöm a csillámport mindig összekeveri szintelen zselével és úgy viszi fel a körmömre.
2009. aug. 11. 12:45
Én nem rég végeztem és olyan kérdésem lenne, hogy a csillámport, hogyan lehet szórás technikával szépen kivitelezni, múltkor próbálkoztam vele, de nem lett valami szép az eredmény, csak úgy sikerült, hogy belemártottam a bnőm ujját a csillámporba...
2009. aug. 11. 12:44

Sziasztok!

Sajnos nem találtam az oldalon olyan topicot, ahol a szakemberek - illetve azok akik ezzel a szép szakmával ismerkednének - megoszthatnák tapasztalataikat, problémáikat, ezért hoztam most ezt létre. (De lehet én vagyok a vaksi:)))

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook