Műkörmösök (beszélgetés)
Szziasztok!
A szakértőket kérdezném, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy idő után levegő kerül a zselé alapu műkörmöm alá?
Köszönöm előre is a választ.
Akkor felejtsd el, hogy fixálni kell, gányolj csak tovább. Aztán, ha valami gond lesz a körmeiddel, keresd fel kezelőorvosod. :)
Amúgy nekem nem baj, mert letojom, ki hogy cseszi el a körmét.
igen itthon próbálkozom magamnak megcsinálni,de nem tudom ez neked mért baj :) nincs pár százezrem tanfolyamra, és még 18 se vagyok. Tehát remélem nem túl agy baj,ha itthon magamnak csinálom:)
és ha ilyen bunkón és lebecsmérlőn tudsz csak válaszolni, akkor a te válaszaidra "segítségedre" nem tartok igényt =) Puszi
Gondolom, sosem tanultad a szakmát, hanem otthon bohóckodsz vele.
A zselét fixálni kell kötés után. Akkor nem lesz ragacsos.
sziasztok!
vettem master nails-es clear zselét, de nem valami gyorsan köt :S és azon lepődtem meg hogy szoliban nem világít meg buliban uv-n mint mikor műkörmös csinálta. Mi lehet ennek az oka? illetve lámpázom minden réteg után,de a zselé felülete ragadós marad,és minden sz6öszt összeszed S mit csinálhatok rosszul? Gondoltam már arra is,hogy az előkészítő anyagok,mert azok tapadnak,de azokat a zselé meg lefedi :S segítsetek légyszi=)
köszönöm előre is :Adri
sziasztok.
próbáljátok ki a diamond nail termékeit.
Tökéletesek.
5gramm,valóban elég pici,általában 15ml-sek nem?:)
ez nagyjából hány köröm elkészítéséhez elegendő?:)
Szia!
Szerintem ez jó ár, bár konkrétan nem számoltam utánna, viszont a zseléknek elég kicsi a kiszerelése, főleg az átlátszó fog hamar elfogyni.
Én a helyedben még vennék hozzá, top shine-t különben fényesre kell políroznod, ahhoz pedig még kell egy pár reszelő és buffer, hogy szépen csillogjon. Mondjuk buffer egyébként is kell.
Crystal Nails zselé induló alap készlet
A készlet tartalma: 9w-os uv lámpa,Crystal Nails Clear I 5ml építő zselé,Crystal Nails 5ml Rózsaszín építő uv zselé,Crystal Nails 5ml fehér uv zselé,50db Crystal Nails sablon,Crystal Nails ragasztó,Crystal Nails tip 100db,Crystal Nails 40ml fixáló,Nail prep előkészítő,Primer tapadás elősegítő,3db Crystal Nails különböző erősségű reszelő és egy 4-es zselé ecset. Az AKCIÓS KÉSZLET:19990 HUF.
Ezt a készletet néztem magamnak :) Szerintetek a tipvágón és csillámokon meg díszítő elemeken kívül kell még bele vennem valamit?:)
köszönöm a választ előre is:]
puszi