Működhet a barátság az ex-szel? (beszélgetés)
Én bármikor fordulhatok bármivel a legkedvesebb exemhez.
A szakításunk nem nézeteltérésből adódott, csak úgy más-más passzba kerültünk mindketten, de emberként azóta is tiszteljük és szeretjük egymást.
Nem fogunk újra összejönni, mint írtam barátnője van.
Mindenki más ! pl. nálam nem működik ,de láttam ahol barátok maradtak :))
Nem, nem, neeem, és még 1x neeeem!!! Én most próbáltam pár hete, nagy car lett a vége, és megint szenvedünk. Nem jó 5let. Felébrednek a régi érzelmek, aztán újra összejöttök, majd újra rájöttök, hogy nem kellett volna...
Azt még mindig nem válaszoltad meg ,hogy te mit szeretnél. Illetve, hogy neked mennyire van rá szükséged.
De nagyon zavarja, hogy szingli vagyok....
Nem csak a séta, nem lenen poén, ha belémesne... Tett már rá célzást, hogy mivan, ha belémzúg...
És te mit akarsz tőle? Azt mondod nem szereted, a szexhez partnert találni egyáltalán nem nagy feladat, szóval ebből a szempontból pótolható.
Nem igazán értem, hogy miért agyalsz azon, hogy közelebb sétált melletted:)
Nem tudom a keddi reakciója, ami idegesít.
Ex-hez Én se, de a lóvénak lenne helye.:)
Bennem is az merült fel, hogy itt az az alapvető kérdés, hogy te akarsz-e egyáltalán barátja lenni. Másrészt elég sok esetben van a "legyünk barátok"-nak kegyelemdöfés jellege. Tipikus szakítós felajánlás, amit nem feltétlenül kell komolyan venni.
Én akkor se ragaszkodnék. :D
Én ragaszkodnék hozzá, hogy utaljon a miniszterelnök a bankszámlámra 150 millió Forintot, de tuti nem fog. :)
Ő ragaszkodik a barátsághoz. Tartani akarja a kapcsolatot.
:) Jó ez igaz. :)
De én nem biztatnám. Így gondoltam.
:DDD
Előbbi fórumod: "Ha belém szeret, megszakítom a kapcsolatot."
Akkor miért akarsz vele barátkozni?
Akkor ne kínozd. Pont. Lépj le szép csendben. Egyértelmű, hogy ő többet szeretne, ebből, amit leírtál. A kapcsolat nem egy olyan "játék", amibe belefér a nem szeretlek. Tapasztalat.
Nem tudom, elvileg van nője, csak a keddi viselkedése hát elég érdekes volt.
Sajnos tényleg nem tudom, hogy mik az érzései, azt tudom, hogy én nem szerettem és nem is fogom.
Na meg emiatt sem biztos, hogy ez nálatok menne, mert közel közlekedik hozzád :))))
Nem ismerem őt, de ebből nekem gyanús lenne, hogy ő azért nem igazán akar "csak barát" lenni.
Működhet. Akár 10 éves kapcsolat után is :)
Hogy nálatok működne-e azt nem tudom, mert ahogy a másik topicodban írtad, neki még nem tiszták az érzései ezzel kapcsolatban.
Akkor működhet, ha mind a két fél tudja, hogy a vonzalom elmúlt, de szívesen beszélnek egymással.
Én csak szexet akartam egész végig, Ő kapcsolatot. Nem fogtuk meg egymást, de kedden mikor találkoztunk elég érdekesen viselkedett. Amikor sétáltunk még közelebb közlekedett mellettem, mint a 2 hét alatt, Majdnem összeértünk, felvetette hogy elrabol... Elég gyakran nézett rám, sűrűn is mosolygott.
Nem hiszem, hogy a szexen múlik. Inkább az, hogy nem "szoktatok bele" a kapcsolatba. Azokkal, akikkel hosszan voltam együtt, valahogy nehéz volt megállni azt, hogy ne úgy érjek hozzájuk, mint a párkapcsolatban. Sosem azzal volt baj, hogy hűha, le akarok velük feküdni, inkább a közösen eltöltött idő intimitása. Egy exnél kicsit más, ha mondjuk végigsimítom a nyakát vagy a vállára döntöm a fejem. Nekem ezek voltak a nehézségeim ezzel. Ha nem akarom, hogy többnek gondolják a barátságunkat, mint ami, akkor célszerű elhagyni ezeket a dolgokat, azt meg mondjuk egy év után, mikor minden nap így telt el, nehéz.
Nem én hívtam kapcsolatnak, hanem Ő....
ne haragudj, de kettő hét az nem párkapcsolat,az próbálkozás. ebből akár még barátság is lehet...
További ajánlott fórumok: