Működhet a barátság az ex-szel? (beszélgetés)
Miért nem?
Zárdába vonulsz?
Honnan tudod, hogy nem lesz egy pali, aki felforgatja az érzelmek viharát, és nem-e mellette fogsz megőszülni, unokázni???? ;)
:)))
Meggyőztél. Nem fitkív a topic:)
Az exedet nem zavarja?
Ezt nem értem. Őt miért zavarná?
A te következő kapcsolatodat zavarhatja, meg az exed mostaniát.
Nekem olyan furák ezek a válaszaid :)
:DDD
Mond ezt egy párkapcsolatban 2-3 év után! :DDD
Hogy titokban az exével találkozgatna? :)
Te viccelsz.
Lehet, hogy tévedek, de ez nekem megint egy fiktív topicnak tűnik.
:)
Pedig nagyon egyszerű a válasz. Gondolj bele hogy éreznéd magad, ha lenne egy barátod, aki az ex barátnőjével találkozgatna titokban.
Adj erre választ és a már meg is van oldva a dolog :-))
Hát a barátnője tuti nem repes, ha ti találkozgattok.
A másik, hogy ha egy pasinak van barátnője, az még messze nem jelenti, hogy annyira foglalt lenne, hogy ne kavarodna bele valamibe, ha már kettesben lennétek itt ott.
Szóval a ti helyzetetkben én nem találkozgatnék, mert ez nála nem fog most tisztán működni, ahogyan leírtad a dolgokat, meg a találkozás minősége sem mindegy. Ha van barátnője, akkor neki tuti nem esik jól, ha a barátja veled találkozgat.
Szóval én nem mennék bele, ha tiszta helyzetet szeretnél. Ez csak kavarodást fog okozni.
Találkozni még szerintem nem túl jó ötlet. Meg amúgy is. Amikor azt mondom, hogy barátság működhet az nem azt jelenti, hogy úgy találkozgatnak, mint két pasi barát, vagy két nő barát. Hanem az egyik felhívja a másikat pl. hogy ez és ez történt, mit szólsz, stb.
Az összejárás, meg együtt ide oda elmászkálás az már más tészta lesz.
Ennél a pasinál meg főleg, mert ő még messze nem tiszta érzelmileg, hogy mit is akar.