Mű, vagy igazi fenyő lesz a karácsonyfád? (beszélgetés)
Persze, ne etessétek már a jó népet könyörgöm.
Itt most mindenkinek saját, visszaültethető fája van/lesz, mert egy hülye elkezdte szidni azokat akik nem így tesznek? Röhejesek vagytok. Komolyan, ez az egy bolond százat csinál topik.
Mégis mekkora kereslet van ilyenkor a fenyőárusoknál. Én 4 éve lopattam a fámat, szép is volt. :)
Igazi azt a jó illatot nem hagynám ki,ami a lakásban van tőle!
Meg szebb is!!
Igazi!Végül is veszünk vágott virágot, és egyebet amit szintén a mi kedvünkért termesztenek.A mű fenyő előállítása ugyanúgy szennyezi a környezetet, és ugyanúgy szemét lesz abból is.De az igazi adja a hangulatot.Persze tetszenek a műfenyők is, most a fehér-és láttam textilből készült fát is-szép volt az is. :)
A koszorún az ágak, vagy a vázában az ágak is úgy keletkeznek, hogy kivágják a fácskát.
Te Dóra,
A te nevedet mindig ott látom, amikor tiltakozol, hogy miért kell új topikot nyitni ilyen-olyan témákban, mert már van ilyen....
Nem értelek...Ha hoxát nem zavarja, téged miért? ha meg tényleg zavar, miért nem kerülöd ki a témát?
Egyébként a válaszom: igazi fa.
Nem kivágott, hanem ültetett. Évek óta csak ilyet díszítünk fel.
Köszön megfogadom a tanácsod,jól fogom
érezni magam:-)
mi is sajnáljuk a kis fenyőket, a mű az mű, na...
mi is majd úgy szeretnénk ha felszabadul az udvar (építkezés miatt foglalt a terep), hogy legyen egy labdás fenyő, amit kiültethetünk.
De az is igaz, hogy ezért ültetik és ki is vágják őket, akármit is csinálunk mi, akkor legalább hadd legyen annak a kis fenyőnek értelme hogy kivágták...
További ajánlott fórumok:
- Megint egy karácsonyi téma: Műfenyő vagy igazi? Miért vágunk ki ennyi fát? Megéri?
- Szerinted mi a karácsony igazi üzenete? Az ajándékozás jelentősége..
- Kis fenyőfa karácsonya...
- Kellene már fenyőt vásároljak, mindjárt itt a karácsony.
- Legtartósabb fenyőfa karácsonyra?
- Ki szokta karácsony előtt 2-3 nappal feldíszíteni a fenyőfát?