Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :) (beszélgetés)
Jaj,sorry....elkalandoztam...
Sütök....ebédre..
Egyébként jól vagyok!
És Te?
Hogy vagy? Mi jót teszel-veszel?
Most megyek és belefolyton magam a második kávémba...nektek további szép napot!:))
Na látod azt sem lehet,körilányom és anyu is allergiás rá,mond meg...hát nekem semmi nem jár, a számon kívül??..)DD
Harmat! Szerezz be egy cicát,az is tökéletesen maszíroz,úgy tud dagasztani...:-)))
óóóóóóóóóóóóóóóó,micsoda ember...jó dolgod van,,,cserébe főzz neki finomat..))
Engem bezzeg a kutya nem masszíroz meg..habár megyek is,megkérdezem ,hátha rám vakkant..)No álljunk fel....
Ma igen...,kávé is volt ágyban...,meg cigit is kaptam::-)))Később jön a masszázs.Azt hittem tegnap,hogy halálra röhögöm magam.Nagyon fáj a nyakam és egyszer eltűnt,kis idő múlva visszajött egy olyan barkács ketyerével,és azzal maszirozta meg a nyakam...hát tudod,nagyon jó volt.
ja ha magamnak csinálok,tőle sosem..) nem kávézik,max cigit dugna a számba,de nem dohányzom..))
És te megkaptad a mai reggeli kényeztetést?..)
Hát az én kakasom kukorékolt,és magamra hagyott.Úgyhogy ...jöttem titeket ébreszteni..))
Jó reggelt,ilyen korán még a kakas sem kukorékol:-)))
Jó reggelt,szép vasárnapot!
sziasztok
Szép délutánt mindenkinek .
Nagyon jó idő van csak fáj a fejem le pihenek kicsit .
Szép délutánt! Nagyon fáj a nyakam alig tudom fordítani és képzeljétek a párom rezgőcsiszoló masinával úgy helyrehozta,mintha fizioterápiás kezelést kaptam volna ,tuti jó dolog,ha van a műhelyben ilyen ketyere:-)))
Szép napot minden ♂♀:))♥♥
Csillag ♥♥ itt a tavasz!:)))Süt a nap,bújj elő:)))
Csillag!♥♥♥Szerintem Te nem is Európában vagy,lehet,hogy valahol a tengerentúlon?Vigyázz,mert akcióba kezdek,és kifogom nyomozni:-)))♥♥♥
Jó reggelt,szép napot Mindenkinek! ☺♥
[link]
Szia Csillagvirág !Örülök,hogy újra itt látlak.♥
Jó reggel Mindenkinek! Itt nagyon szép idő van, 7-ágra süt a nap. Remélem a beígért melegedés is bekövetkezik.
További szép napot, nekem sajnos mennem kell vásárolni.
Az alábbit azért ne vegyétek készpénznek. Gyáva vagyok elsütni.
[link]
A betegeknek jobbulást!
[link]
Jó reggelt, szép napot nektek! Nálunk erőlködik a napocska, talán áttör a párarétegen. Szurkolok neki!
Sziasztok,szép napot!:-))
Kedves Mamika! ezt az idézetet én másképpen ismerem:-)
Megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés.:-)))
Köszönöm szépen!:)
Mindenkinek szép napot,puszi!
Aludjatok jól szeretett Barijaim!♥♥♥
sziasztok szép estét mindenkinek
ismét egy idézettel köszönnék be hozzátok
Azt mondják: Egy különleges emberrel találkozni, akit tisztelsz egy pillanat mûve. Megszeretni elég egy nap, elfelejteni kevés egy élet!
További ajánlott fórumok: