Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mogyoróhab rumos piskótával recept

Mogyoróhab rumos piskótával recept

A Mogyoróhab rumos piskótával hozzávalói:
• 25 dkg mogyorókrém
• 30 dl habtejszín
• 3 evőkanál cukor
• 3 evőkanál rum
• 8 db babapiskóta
• néhány szem eper vagy málna a díszítéshez


A Mogyoróhab rumos piskótával elkészítési módja:
A mogyorókrémet egy edényben vízgőz fölött meglangyosítom. A tejszínt a cukorral habbá verem, és lassan, kanalanként a langyos krémbe vegyítem. A babapiskótát rumba mártogatom, majd négy desszertes kehely alját kibélelem vele. Erre halmozom a mogyoróhabot, és legalább egy órára hűtőbe teszem. Tálalás előtt a maradék tejszínhabbal és a friss gyümölccsel díszítem.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mogyoróhab rumos piskótával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook