Mivisek.-)) (beszélgetés)
Köszi! Már írom is: bfeherilona@gmail.com
:-)
Tőlem jobban biztos nem örülsz! :-))
Úgy utáltam már a fürdőszobánkat! Szörnyen nézett ki. A festő meg azt mondta, ez semmi, látott ő már olyat, hogy fekete volt az egész plafon a penésztől, és laktak benne. Azért ez durva!!
Grillezés? Az nagyon jó dolog, szeretem! Sajnos évek óta nem csináltuk. :-(
A fiamat képtelenség rávenni. :-( Anyukámnak nincs hozzá kedve, magamért meg ...
Mehetek vendégnek? :-)) Viszek jó kis házi szalonnát meg sonkát! Az is finom grillezve! :-)
Még csak petrezselymet vetettem, de nem kelt ki. :-(
Szia! Na akkor nem vagyok egyedül. :-(
Kipróbáltam, rákattintottam a termékminta kérésre, kiírta, hogy én már kértem. Ez így is van, na de kapni azt nem kaptam illetve nem kaptunk! :-(
Kész a csülökpörkölt, már csak köretet kell készíteni. Ágynemű áthúzva, nagybátyámnak a szoba az ágyikó előkészítve. Konyha felmosva.
Sütemény? Na az ma nem lesz, majd holnap. Anyukám elment a boltba, kértem hozzon valami nasit. Kész vége kifújtam, többet már tényleg nem bírok. Curva lábfájás. :-(( Fáj az a csontom, ami nincs is. :-((
Szia Szabina. nem tudom, hogy ezt az oldalt láttad-e?
Az olvasottak alapján beszélj a szakorvossal, akihez jártok. Mert ő tudja kiállítani nektek a papírt, amit küldeni kell a kérelemhez.
Megkérdezhetem, hogy mi baja van a kisfiadnak?
Lehet, hogy már írtad, csak nem olvastam, de az is, hogy elfelejtettem. :-(( Cavintont nekem!
Miért nem kérsz közgyógyászati igazolványt. Arra ingyen jár a gyógycipő. Az 3 részből tevődik össze. gyógyszerpénz, ingyen gyógycipő és gyógyászati segédeszköz, mint pl. mankó, ami ingyen jár.
A felemelt családihoz nem tudok hozzá szólni.Annyit tudok, ha valaki tartósan beteg és ezt orvos igazolja, akkor jár a felemelt családi pótlék.
Telefonálj be a megyei TB -hez, ott adnak felvilágosítást!
Sziasztok!
ZERGE!Küldtem meghívót!
GYÖNGYBAGOLY! A kért temékmintákat én sem kaptam meg, csak azt, amit Te is! :)
GESZTENYEVIRÁG! De igen az az oldal! Mesélnél az Ariel tesztelésről! Én is szerettem volna részt venni benne, de sajnos nem jött össze! :(
sZIASZTOK!
eSETLEG VALAKI TUDNA NEKEM SEGÍTENI HOGY KISFIAMMAL AKINEK GYÓGYCIPŐ KELL ÉS 6 HAVONTA JÁROK KONTROLLRA JÁR E EMELT SZÍNTŰ CSP?vAGY HOGY HOL TUDOK UTÁNNA NÉZNI A KERESŐBE HA BEÍROM CSAK ILYEN FORUMOKAT HOZ BE:-((
Sziasztok! Kellemes, szép napot kívánok mindenkinek! Itt ragyogóan süt a Nap, de hogy milyen az idő, azt nem tudom. Nagyon fáj a lábam. :-( Lépni alig bírok, pedig ma még főznöm, és sütnöm is kellene. Nagybátyám mégis jön, ma érkezik.
Ami a termékmintákat illeti, nekem nagy csalódás volt a tündérretikül.hu. Regisztráltam kértem a mintákat, de csak egy hűtőmágnest, megy egy kis csomag gyors tapaszt kaptam. :-(
Szép napot kívánok mindenkinek!
Örülök én is Gyöngybagoly, hogy egy rendes,tisztességes festőt sikerült találnod!Nálunk is az a szokás, hogy a festők feltakarítanak maguk után.
Deszike! Éhes lettem, attól, amiket leírtál!Pedig nekem fogynom kellene, de sehogy nem megy!!
Gesztenyevirág! Elég sokszor rosszul alszom én is mostanában, fáj a derekam is hajnalban, de érdekes felkelés után szerencsére abba marad.
A kertben megkapáltam a borsót és a zöldségeket,új hagymát, hagyma magot, a többit még csak most ültettük el.
Nagyon szeretnénk a hétvégén vasárnap "kerti partizni" az udvaron,mivel jó időt ígértek.
Nézzétek meg a Mivin a a receptek címszó alatt grillezett csirkemell, még megtalálható fenn, igaz soha nem értékelte a Mivi.Ilyeneket szoktunk "főzni, grillezni" az udvaron. A férjem keze látszik a képen.
Mindenkinek nagy-nagy ölelés!
Ma lángost sütök!
Sziasztok!
Tegnap kaptam e-mailt a mivitől,hogy mától kezdik bezárni az elérhetőségeket.ma facét ,holnap az oldal belépést zárják be.Az oldal böngészése még elérhető lesz.
Ma szép napos idönk lesz,tegnap elég hűvös volt be kellett gyújtani.
Olyan finom vacsit ettem!Zsíroskenyér hagymával és retekkel.Minden saját!Hihetetlen milyen jól esett,a téli koszt után.
Küldök én is egy nagy ölelést nektek.
Sziasztok!
Én is jelentkeztem az arielre de nem kerültem be most megpróbáltam az öblítőre is jelentkeztem tegnap jó lenne ha sikerülne.Gyöngybagoly! örülök neki hogy ilyen rendes embert sikerült kfognod tényleg ritkaság.tulipán 54 gratulálok én már kidobtam a blokkokat is gondoltam már minek.Ha valaki megkapja az ajándékot leírhatná mi van benne.Süt a nap szép időnk lesz remélem kicsit kimennék a gyerekekkel.Nagy nagy ölelést és sok szivecskét küldök nektek!!!Sziasztok!
Nekem küldhetsz elérhetõséget, megköszönném!
Amúgy , milyen kötelezettséggel jár?
de64@freemail.hu
Sziasztok!
Az imént jelentkeztem tesztelőnek a legújabb LENOR öblítő kipróbálására. Ha kiválasztanak, haszálhatom a terméket. Akit esetleg érdekel és szívesen jelentkezne, az jelezze, küldök elérhetőséget. :)
Ilyen festőre lenne nekem is szükségem! Hát tényleg ritkaság.
Ma nem volt jó napom. Olyan feszült voltam egész nap és még írni sem volt kedvem. A felmelegedést érzem biztos.
Sziasztok! Hát ezt el sem hiszem!! Ilyen festőt még nem láttam. KITAKARÍTOTT!!!!!!!
Nekem csak annyi dolgom volt, hogy visszapakoltam azokat a dolgokat (szennyes tartó stb) amit tegnap este kipakoltam. Még azt is megkérdezte, hogy segítsen-e visszarámolni!!
Vannak még csodák!! :-))
Szia!
Akkor ha végez lesz dolgod utánna takaríthatsz:-((Kívánom hogy hamar végezzen és szépen dolgozzon!!
Szia!
Sziasztok!
Most tényleg az 5 éves fiam 110cm ülhet már ülésmagasítón?Szerintem már igen de érdekes módon egy rendőr ismerősöm sem tudta megmondani akkor hogy büntetnek érte?Én úgyí gondolom hogy a gyerekülés jó lesz Nórikámnak mert már ami neki van kicsilesz Balázsnak meg veszünk egy ülésmagasítóté.
Szép napot mindenkinek nálunk esik az eső:-((Ma paprikás krumplit főztem savanyúnak meg dinnye lesz hozzá.Tegnap sárgaborsó főzelék volt sült kolbásszal holnap meg szerintem valami tészta lesz lehet grízes.Sziasztok!!!!
Sziasztok! Jó reggelt, kellemes szép napot kívánok mindenkinek! Kicsit be van borulva, hűvös van.
Itt a festő. Pontos volt, 1/2 8-ra ígérte, és itt is volt! :-)
Jelek helyett itt és most: Nagy ölelést, és sok-sok szívecskét küldök mindenkinek!