Mivisek.-)) (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Ma kiruccanunk a szülőfalumba anyukámékhoz, Gömörszőlősre. Csak késő délután jövünk haza.
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Nálunk is jó idő ígérkezik, ezért már a hangulatom is jobb.
Mindenkinek jó munkát, aztán meg jó pihenést kívánok!
Én is megyek és telerakom Mosó Masámat ,aztán főzök.
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok! Jó reggelt, kellemes szép napot, jó hétvégét kívánok mindenkinek! :-)
Itt ragyogóan süt a Nap, úgy tűnik szép időnk lesz! :-))
Szia Zerge!
theopiyllinikúp,azithromycin sandoz-gyúladáscsökentő,mucopront,ventolin -inhaláció,és ÁGYNYUGALOM!Ez utobi lehetetlen küldetés!
Nálunk az oviba zajlik az élet ,de kőkeményen.Csak veszekedés-veszekedés és veszekedés.
Szép napot mindenkinek.
Kedves Deszike!
Jobbulást a kis Norbikának!
Ilyenkor milyen gyógyszereket adnak a tüdőgyulladásra?
Ma nagyon "rossz" napom volt.Tele gonddal, problémával.
Ne haragudjatok, hogy leírom, de néha már elegem van a sok "hülye" emberből!
Legyen napos, vidám hétvégétek!
Norbikádnak jobbulást kívánok! Adjál neki a nevemben egy gyógyító puszit!
Ma vettem olyan pudingcsomagot, amihez hozzá volt csomagolva a receptes füzet. HÚÚ!! De jó dolgok vannak benne!!
A hétvégén én is megsütöm a pudingos csigát. :-))
Sziasztok!
Norbikámnak mogyorónyi tüdőgyúladása van.Tegnap voltuk röntgenen.Nagyon hideg volt nálunk ,minden nap be gyújtottunk.
Ma elkészítettem a sütit a pudingosat,nagyon-nagyon finom lett.Szép napot nektek.
Jó reggelt!
Itt is csípős a reggel, de legalább süt a nap.
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok! Jó reggelt, napsütéses szép jó napot mindenkinek!
Ma már péntek van, itt hétvége, és a hírek szerint jó idő lesz!
Remélem bejön! A fiam és leendő kis menyem holnap reggel mennek Tatára a Patara Fesztiválra. Az éjszakát sátorban töltik. Hát nem lesz melegük. Csak meg ne fázzanak!!
Egy kicsit irigy vagyok, jó lenne lemenni, megnézni a bemutatót, egy kicsit kikapcsolódni, de ez most sem működik. :-(
Hát ez van. ..
Sok puszi, nagy ölelés mindenkinek! :-)
Szép napot nektek!
Még mindig hideg van, továbbra is fűtünk.
Ahogy így olvasgatom a hozzászólásaitokat, sok szép dolog fog történni az elkövetkezendő hetekben, hónapokban veletek, velünk. Lesz itt esküvő, baba születés és olyan jó, hogy ezeket az örömteli eseményeket megoszthatjuk egymással. De nem csak a kellemes dolgokat mondhatjuk el egymásnak, hanem bizony a nehézségeinket, bajainkat is. Jól írtad kedves Tulipán, hogy barátnők vagyunk.
Sütöttem Debreceni mézest. Holnap már csak sósat kell, és már jöhetnek is a vendégek. :-))
Debreceni mézes
Hozzávalók:
4 tojás
10 dkg porcukor
1 cs. sütőpor
50 dkg finomliszt
4 dl méz
1-1 mokkáskanál őrölt fahéj és szegfűszeg
10 dkg dió (mogyorót szórtam rá)
elkészítés
A tojást és a porcukrot habosra keverjük.
A lisztet elkeverjük a sütőporral, a fűszerekkel. Hozzáadjuk a langyos mézet és a felvert tojást.
Margarinnal kikent tepsibe rakjuk. (kb. 2-3 cm vastagságban terüljön el benne)
A tetejét durvára vágott dióval szórjuk meg. Egy kicsit nyomkodjuk is bele.
Előmelegített sütőben közepes hőfokon sütjük. ( 25-20 perc)
Gratulálok!!! Ügyes vagy!!
:-))
Írtam nektek 2 hete, hogy lájkoltam egy kávés oldalt a facebookon, ahol minden nap egy bögrét lehet nyerni az első helyes válaszért a feltett kérdésre.
Tegnap sikerült elsőnek jó választ adnom, kérték az adataimat és ma reggel hívtak is, hogy hova küldjék a bögrét.
Már csak azon kell izgulnom,mivel postán adják fel, hogy ne törötten érkezzen!
Cafepluscokft- ezt kell lájkolni
1 ember 1 hónapban csak egyszer nyerhet egyfajta bögrét.