Mivisek.-)) (beszélgetés)
Szia Szabina!
őszinte részvétem dédimamád miatt.
Mi ma voltunk az allergia teszten,de semmi se történt.Meg se csinálták a tesztet,hogy a kezére jelölésket tesznek.A légzése jó volt,tiszta volt,ezért nem volt rá szükség.4 hónap múlva kell visszamenni.
Sziasztok!
Nagyon meleg van nem lehet kinn lenni reggel gyorsan ovi bolt aztán bennt vagyunk.Meggyógyultunk jól vagyunk.Sajnos nem jó dolgok történnek velem dédimamám 3 hét szenvedés után meghalt pénteken voltam nála a kórházba szombaton pedig elment csütörtökön temetjük.Szép hetet mindenkinek.
Mindenkinek egy nagy ölelés!
Vigyázzatok magatokra!
Kedves Zerge!
Köszönöm a gratulációt!
A férjem amikor idehaza van, akkor próbálja magát utolérni a ház körüli munkában. Gondolok itt a téli tüzelő felvágására, hasogatására, stb. Aztán amikor szólna, akkor menni kell. Azt nem lehet kiszámítani, mikor hívják, tehát állandó készültségben vagyunk. Sajnos nem tudunk mit csinálni. Itt borsodban egyáltalán nincs munkalehetőség, menni kell máshová.
Ma még bosszúság is ért bennünket. Az öcsémék előtt parkoltunk, amikor jött egy ütött-kopott UAZ, és olyan közel merészkedett az autónkhoz, hogy egyszerűen letörte a visszapillantó tükröt. Meg sem állt, még jó hogy kint voltunk, így utána tudtunk menni.
További szép napot!
Sziasztok!
Norbika a kúptól jobban lett.Most meg nekem megy a hasam.Már az egész családon végig ment.
Tegnap én is borsólevest készítettem.Alig lett egy levesnek való,olyan kevés van.Pedig van jó sok borsóm,amugy is ritkán kelt ki a első csapat.
Antikának mondtam is nem nagyon kellene enni nyersen.Tavaly még kiköpte a borsót,most meg 3 tányérral evett meg.A apjának nem is maradt nagyon.
Szép napot mindenkinek.
Deszike!
Remélem Norbika és Antika már jobban vannak?!
Tulipán54!
Köszi,amikor megírtad a Maggi 30 pontos beküldőset!
Egy borítékot küldtem be és nyertem egy csekélységet, valami mágneses fűszertartót.
Neked sikerült nyerni valamit?
Gesztenyevirág én is csak gratulálni tudok a lányodhoz, s persze neked ismert, mert szerintem sokat jelent egy "gyerek" mellett milyen felnőtt van és az mennyire segíti a csemetéjét.
Férjed ilyenkor, amikor hazajön akkor pihen?Ha, pedig meló van akkor megy vissza?
Szabina!
Hát látom nálatok is zajlik az élet.
Gyöngybagoly!
Ne izgulj, minden rendbe fog menni az esküvővel kapcsolatban!Nagyon várjuk ám a fényképeket!
Új lábad már elkészült? Hogy vált be?
Mindenkinek nagy ölelés, a többieknek is!
Sziasztok !Kisütött végre a nap + A suliba már csak játszani kell :D
Na és holnap vége.
Sziasztok!
Úgy látom mindenfelé hasonló a helyzet.Szombaton leszedtem a borsót ki is fejtettem (már 2.5kg van a fagyasztóba)Balázskám tömte befele marékszámra erre vasárnap egész nap zöldet produkált jó hígat vagyis ment a hasa hétfőn doki normaflór b6 vitamin diéta oké még ma is volt kétszer de nem sok csak ami pukival eljön tőle holnap kell visszavinni dokihoz.Nórikám még ha fekszik köhécsel az orra is folyik még egy kicsit szedi még a gyógyszert az allergiám tűrhető az orrom már nem olyan vészes de néha olyan köhögő roham jön rám azt hiszem megfulladok.Nagyon fúj a szél néha esik is rossz idő van.Holnap gyerekekkel doki pénteken meg Gyöngyösre párommal ha végeztünk a dokinál bemegyünk mamámékhoz meg anyukámékhoz de nem maradunk ott délután jövünk haza jó lesz látni őket:-))Mindenkinek szép napot a betegeknek gyógyulást!!!!!
Sziasztok!
Norbika egész éjjel köhögött így el kellett vinni a dokihoz.A mi dokink nem volt,a másikhoz kellett átmenni.olyan lassan ment a sor,fél egykor került ránk a sor,utánunk még voltak vagy tízen.Déltől pedig csecsemő gondozásra kellett volna meni a dokinak.Biztos át ért vagy két órára.Norbika is már olyan fáradt volt,meg nyügös is,ami soha nem szokott lenni.Azt már meg se említettem hogy Antika is beteg,csak szabaduljunk.Antikának most a hasa megy,és meg van fázva.A kúpot amit kaptunk,már a multkor,csak végszügség esetén szabad odaadni,hogy ne kerüljünk korházba.4 szem van benne 3600ft,most a utolsót hoztuk el a patikából,mert emelni akarják az árát.A patikusok meg telefonálgatnak ,hogy ez a gyógyszer a fulladásos gyerekeknek nagyon fontos lenne.Most szépen alszik,holnap vissza kell vinni.
Direkt nem vittem gyerekek közelébe,ne hogy el kapjunk valamit.Antika se volt már oviba a múlt héten.Erre csak be fulladt.Hétfön megyünk az allergia tesztre.
Köszönöm a gratulációt!
Ami pedig az itteni pedagógusokat illeti... Hát nem irigylem őket! Ha a tanulók 1/3-át kellene tanítaniuk akkor nem lenne semmi probléma, de ott van a másik 2/3... Van bajuk elég és csak tűrni kell a fenyegetőző szülőket, stb. Tehát itt sem jobb a helyzet, mint máshol.
Akkor ez máshol is így működik?!
Hát igen, fő a nyugalom, én is ezt szoktam tanácsolni, na de megtartani???? Főképp nekem????
Majd megnyugszom, ha túl leszünk rajta, de addig??
Hát ez is én vagyok. :-((