Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mivisek.-)) fórum

Mivisek.-)) (beszélgetés)

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
796. Deszike
2012. júl. 28. 07:26

Szia Tulipán!

2500 g alatt nem engedik ki a babákat.Szerintem még ez most is így van.Ha ilyen szépen nő Nimbród bisztos hamar eléri ezt a súlyt.Antika ugy 6 hetesen a dupláját ette mint kellett volna.Azt mondják a pici babáknál van ez így,hogy utolérje magát.

Jó egészséget,és sok-sok puszi Nimbródnak ,és anyukájának.Kitartást,nemsokára otthon lesznek.

2012. júl. 26. 15:27

Sziasztok! Tegnap ismét voltam Miskolcon, az utcánk túloldalán lévő házban 33 hétre született egy kisfiú, egy szobában van Nimróddal és az anyukája is összebarátkozott a lányommal, az ő családja elvitt kocsival.Hét közben én csak vonattal tudok menni, mert egyrészt nincs jogosítványom, másrészt a férjem és a kisebbik lányom kocsival járnak dolgozni.Most egy tündéri nővér volt szolgálatban, mesélt az unokámról, hogy nagyon ügyesen szopizik, nyugodt baba és már 2200 gramm.Valami CPR értéknek 0 és 1 közé kell esni, most 1,3 a gyulladás miatt, ha ez az érték jó lesz, elhagyják az antibiotikumot. Gondolom, utána még egy kicsit bent tartják.Jó lenne, ha már jöhetnének! Arról ne is beszéljünk, hogy mennyi pénzt visz el a sok autózás, de a tömegközlekedés se olcsóbb.

Szabinának igaza van, napokig nagy a csend a fórumon.Nagyika, pardon Gyöngybagoly sem jelentkezik, remélem nincs baja.

794. Deszike
2012. júl. 26. 14:06

sziasztok!

A elmúlt két napban betonozás volt nálunk.

A baj nem ott kezdődik hogy lopnak,hanem ott ,hogy szabad nekik!

Szabina nem tudom hogy milyen szabályok vannak most a szabi körül.új kislány van bent az irodában,tavaly pl azt se tudta megmondani hogy gyes vagy gyed-en vagyok.Mondjuk én tudtam hogy milyen papirokat adott ide ,de ő már nem tudta megmondani a főnőkeinek.

6 éve vagyok itthon 87 szabi jár,plusz az idei időarányosan plusz a gyerekek után is jár valamennyi.Az se lehetetlen hogy még jár, csak nem számolta hozzá.

Sajnálom ami a férjed munkatársával történt,nem hallottam róla.

Vagy két éve a mi szomszédunk is bekattant,az meg a házat akarta felrobbantani.

Millió puszi Nimbródnak

Lehet tudni hogy kb mikor jöhetnek már haza?

Norbikával ma voltunk a védőnőnél

13 kg ruhástól,cipőstől.

95 cm.

2012. júl. 26. 10:07
hová tüntetek?nálunk esik az eső:-((Holnap megyünk megint az orvoshoz gyöngyösre aztán meg anyukámékhoz mamámékhoz jó lesz újra látni őket.nagy nagy ölelés mindenkinek.
2012. júl. 26. 10:06

deszike!

ha megtalálod a receptedet megnyitod és kimásolod fent a címet én is így csináltam.

791. Deszike
2012. júl. 26. 08:20

Szia Zerge!

Nem tudom megmondani mint Szabina, csak így.

Femina receptolimpia

leves :borsóleves ez most a 3 oldalon van

vega:Vegatál 4 főre 2 oldal

2012. júl. 25. 18:25
789. 1e1856d100 (válaszként erre: 786. - 6c1065f621)
2012. júl. 25. 17:05

Elkeserítő! Az emberi találékonyság határtalan! Sajnos ilyen emberek élnek körülöttünk. És egyre többen vannak! Csak itt a kicsike városunkról veszek példát. Az iskolában és az óvodában többségben vannak.

De azért remélem a kicsi Nimród jól van és az anyukája is! Próbáljatok meg leleményesnek lenni és vigyázni a dolgaitokra! Borsodi lévén szégyenlem magam.

788. zerge
2012. júl. 25. 12:59

Deszike! Írd meg nekem privátba, hogy pontosan hol kell szavazni receptekre, de már úgy hogy a tied jöjjön elő, mert keresni nincs időm!

Persze Szabina te is írd meg, úgy, hogy már csak a szavazó gombot kelljen megnyomnom!

Ölellek benneteket, most nincs sok időm, mert nálunk "nyaral" a 85 éves édesanyám és minden perce az övé.Most próbálom viszonozni neki, azt sok JÓT, amit én és a gyerekeim kaptunk tőle

787. zerge (válaszként erre: 786. - 6c1065f621)
2012. júl. 25. 12:53
Borzasztó milyen világ van!
2012. júl. 25. 07:09
Sziasztok! Meg kell veletek osztanom a tegnap történteket. Kriszti az anyaszállón két másik anyukával lakik egy szobában, a szobáknak 1 kulcsuk van, az utolsó, aki kijön leadja a portán. Tegnap amikor szoptatni mentek nem volt ott a portás, így mivel ketten jöttek ki utoljára elvitték magukkal. Egyszer kiabál egy nővér ( őt is átvágták ), hogy a hetes szoba kulcsát kéri a harmadik lakó. Odaadták, kár volt, egy cigánylány kérte el és meglopta őket. Kriszti mintha megérezte volna, mindent lelakatolt a szekrényébe, de a másik két anyukától ruhákat, pénzt vitt el a rohadék. Volt helyszínelés-így egy szoptatás ki is maradt-új zárat kaptak, kb. be is tudják azonosítani a tettest, de valahogy a rendőrség nem akarja megoldani a dolgot. Pedig csak annyi kellene szerintem, hogy sorba állítani a lakókat és a nővér azonosíthatná, kinek adta oda a kulcsot. Nem elég ezeknek a szegény anyukáknak a maguk baja, még ilyenek is vannak.
2012. júl. 24. 10:03

Sziasztok!

Hallottátok a hírekben mi történt?Nem térek magamhoz azóta sem a férfi férjem munkatársa volt sohs senkivel nem beszélt emelt hangon sem az utolsót is odaadta volna nagyon jó ember volt az asszony meg mindig tiszta ideg nem volt normális de hogy ilyet csináljon.Ráadásul a hírekbe elég finoman mondták a dolgokat amit itt mondanak sokkal dúrvább szabályosan lemészárolta iszonyú.a hir24-en meg egy nő azt írta kommentnek legalább megölte azt aki megalázta hát normális?komolyan nem értem az embereket ezek szerint mindenki akit megaláznak akár a főnöke is nyugodtan ölje meg??????????hát nem tudom hová fajul még ez a világ lassan már ha egy kenyeret veszel a boltba megölnek érte.....

784. szabina83 (válaszként erre: 783. - Deszike)
2012. júl. 23. 09:12

Szia!

Szeretnétek harmadik babát is?Nekem is cicizik még Nóri januárba mehet oviba akkor érdeklődök visszavesz e a munkahelyem ha igen én is elkezdem letölteni a szabit és olyan májustól dolgozok ha nem vesz vissza megvárom míg 3 lesz és akkor töltöm a szabit a többit meg majd akkor meglátjuk.Eseleg azt meg tudod nekem mondani hogy a gyed mind a 2 évére jár a szabi vagy csak az első évre?Én is gondolkodok a harmadikon csak nekünk nincs helyünk kicsi a lakás másikra meg nincs kilátásunk sok a fizetnivalónk:-(Minden jót!!!!!!!!!!

783. Deszike
2012. júl. 23. 06:18

Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi köszöntőt.Mostantól szabin vagyok,majd decemberbe kell pár napot menni dolgozni,de még ez se bisztos.A harmadik gyerek még nem jött össze.Norbika meg még mindig cicizik.

Szabina Köszi hogy szavaztál a receptekre,szavaztam én is a tieidre,el is készítettem.A csirkemellre is szavaztam,csak utána vettem észre hogy ez is a tied.Én csak kettőt neveztem be direkt.Vannak más versenyek is.Sajnos nekem nincs ismerős köröm,hogy szavazzanak rám,de nagyon örültem neki hogy ennyi szavazatot kaptam.

Szép hetet mindenkinek.

782. szabina83 (válaszként erre: 778. - Deszike)
2012. júl. 22. 17:04

Deszike!

Szia ha minden igaz ment a szavazat én is neveztem:-))

2012. júl. 22. 17:04

Sziasztok!

A feminán én is neveztem a receptemet a 26 oldalon volt a raffaello és a linzerkarika légyszi szavazzatok minden nap lehet egyszer ha jól tudom köszönöm!!!

780. szabina83 (válaszként erre: 778. - Deszike)
2012. júl. 22. 09:55

Deszike!

Isten éltesse nagyon nagyon sokáig!!!!!

779. 6c1065f621 (válaszként erre: 778. - Deszike)
2012. júl. 21. 21:23
Isten éltesse a kisfiadat nagyon-nagyon sokáig egészségben, boldogságban!
778. Deszike
2012. júl. 21. 11:56

Sziasztok!

Norbika holnap 3 éves lesz.Ma sok munkám van,majd írok.

a feminán van receptverseny,beneveztem én is probáljatok ti is szerencsét.Borsóleves,és vegatál 4 főre az én receptem.

2012. júl. 20. 20:42
Sziasztok! Rég írtam Nektek, egy hete el akartam újságolni, hogy már kiságyban és nem inkubátorban van az én csepp kis unokám és abbahagyták a gyógyszerezést is. Aztán szerdán megint rosszabbodtak a gyulladásos értékei, így visszakerült és megint antibiotikumot kap.Így aztán ismét cumisüvegből kapja az anyatejet, talán a jövő héten szopizhat újra.Szerencsére gyarapodott is. Képzeld Szabina, az egri babákat egy külön kórterembe helyezték, mert mind fertőzéssel került Miskolcra és mind 33-34-35 hétre született.Itt Miskolcon a koraszülött osztályon nagyon ügyelnek a tisztaságra, de az osztályon kívül tiszta kosz minden, a folyosók, a mellékhelységek kritikán aluliak.Remélem, hamarosan csupa jó hírt mondhatok, egyenlőre még mindig tele vagyok aggódással.
2012. júl. 20. 18:12

sziasztok!

úgy látom mindenki elveszett.

Ma kovászoltam uborkát kíváncsi vagyok hogy sikerül.

Tulipán:Nimródka hogy van?

Gyöngybagoly:Fiatalok lagzival hogy állnak?

Deszike:Kisfiaddal minden oké?

kedden voltunk 2 éves vizsgálaton minden okés nagylány:-))13kg és 85cm teljesen szobatiszta május óta beszélgetni is elkezdett már de még csak szavakat mond.Balázskám oviba kezdett el beszélni pedig egész nap beszélek nekik:-))

775. Deszike (válaszként erre: 774. - Zerge)
2012. júl. 19. 05:34

Szia zerge!

Már nem fáj a füle,kapot gyógyszert.ki lett mosva a füle

774. zerge (válaszként erre: 764. - Deszike)
2012. júl. 17. 18:19

Szia!

Norbikának remélem már nem fáj a füle?

Mindenkinek nagy ölelés, még a legkisebbnek Nimródnak is!

773. Deszike
2012. júl. 17. 08:24

Sziasztok!

Szép napot és hetet mindenkinek.Remélem mindenki jól van.picurka is és anyukája a legfőképp.Jó egészséget mindenkinek.Már nagyon kellett ez a lehűlés és eső.Ngy -nagy ölelés mindenkinek.

2012. júl. 13. 23:56
Szép napot ! Nálunk már lehűlt :D
771. Deszike (válaszként erre: 770. - Szabina83)
2012. júl. 13. 16:42
Szabina most hogy mondod én is ittam a sört,én alkohólmentesett ittam.Anyosom már 70 éves és amikor ő szűlt,45 éve, a doki javasolta neki.
2012. júl. 13. 14:34

Tulipán!

Van másik tea is én felváltva ittam a kettőt hogy ne szokja meg a szervezetem nekem sok tejem volt tőle aztán mikor nagyobb volt a fiam kezdett elmenni akkor a sörtől jött vissza az ízesítettet ittam akkor még csak citromos bodzás volt:-))a tea neve nem jut eszembe de a gyógyszertárba tudják én mindig a telepibe vettem.

769. 6c1065f621 (válaszként erre: 766. - Deszike)
2012. júl. 13. 12:56
Köszönöm! Ha itthon lennének én is a tartalmas táplálkozásban hinnék, de hát a kórházi ebéd nem valami jó.Szalámi (amit nem kell a közös hűtőbe tenni), paradicsom, paprika az, amit vinni tudunk,illetve aznap, amikor megyünk, valami hideg sült, rántott csirke salátával.Se egy mikro, semmi, hogy melegíteni tudnánk.Ha meg melegen tartok valamit egy jó órán keresztül, megromolhat.Vettem ezt a teát, elvisszük a vízmelegítőnket és legalább azt elkészítheti.
768. Deszike
2012. júl. 13. 07:32

A tea neve Laktoherb.A dm-a bababónusz programban benne vagyok,a kezdőbabacsomagba vannak kuponok,itt most 1 ft,de csak ezzel a kuponnal!

Ugyanez a tea van hasfájosbabáknak is!

767. Deszike (válaszként erre: 765. - 6c1065f621)
2012. júl. 13. 06:10
Azt el is felejtettem hogy a koraszülötteknek féléves korig ingyen jár az anyatej.A barátnőm is így hordta,neki egyátalán nem volt teje mondjuk.Ez 2 éve volt, de utána lehet érdeklődni,mert nem hírdetik ezt se nagyon.
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook