Mitől vagy ma szomorú? (egyszavasok)
tulajdonképp nem jelent semmit a dolog,de ma nagyon rosszul esett,hogy valaki nem köszönt nekem..vagyis nem fogadta.és az ok?a férje kikezdett velem.(
el se tudom képzelni mi lehetett tulajdonképpen,de a múlt héten az "úr" szíves figyelmét felhívtam arra tényezőre,hogy ne fekszünk össze fűvel-fával..vagy 5 hete kerülget,fűz..elnéztem..bátorítani nem bátorítottam,de hogy a múlt héten kinyílvánította,hogy mit is akarna tőlem..tisztelettel,de helyretettem..
megalázó,hogy q-nak nézik az ember gyermekét.mert még ha úgy viselkednék..de azért.. nálam visszafogottam embert..és folyamatosan ilyeneknek vagyok kitéve..bánt.(
mi a nő..egy test?se lélek se értelem?csak arra való?mindenféle gusztustalan férfi kéjelegne az emberen?
undorítóak a férfiak!.(
hogy lehetek én ennyire félresikerült?
tényleg hagyom ezt az egészet,pedig isten látja lelkem szerettem volna...lehetőséget is adtam..kimutattam,hogy léphet..
nem tudok hozzá szólni két szót sem.egyszerűen nem megy.
nem elég az,hogy előbb rám se néz,kerüli a tekintetem....nem tudom,hogy nem mer?aztán meg olyannyira mélyen a tekintetembe kapcsolódik,hogy húúú..(
de nem szól semmit,hogy beszélgetést kezdeményezzen..csak néz...
pedig hogy megdobbant a szívem,ahogy ott állt előttem..rég éreztem ezt.
se ő se én nem mer szólni a másikhoz..még a dedósok se csinálják ezt.
el se tudom mondani hogy hogy néz rám..
én mondom meg vagyok átkozva..ez hótszentség..ilyen szerencsétlennek lenni,mint én..((
beszélgettem egy bácsival..az mondja egy ilyen szép nőt miért hagynak parlagon heverni?azt mondja nem érti a mai férfiakat..hát ha ő se..akkor én mit szóljak?..((((((((((((((((
komolyan bele kéne nyugodni,hogy egyedül fogok megvénhedni..de nem tudok!.(
még panaszkodni sincs kinek..aki megértene.((
További ajánlott fórumok:
- Szomorú vagyok, mert...
- Olyan szomorú vagyok..:( Mikor lesz már jobb?
- Mit csinálsz ha nagyon szomorú vagy?
- Ha szomorú vagy mivel vigasztalódsz?
- Írd le miért örülsz most, miért vagy szomorú, mi volt a jó vagy rossz a mai napodban, mit érzel? Lehet oldalakat is írni. :)
- Lelkisegély...oldjuk meg együtt..amitől szomorú vagy...beszéljük meg...