Mitől vagy ma szomorú? (egyszavasok)
a rossz és a jó az relatív:)
Mindig a valóság a lényeg:)
Ebben korrektul igazad van! Ne legyen unalmas!
De Te szerintem kevered a szezont a fazonnal. :) Nekem a nem unalmas nem egyenlő azzal, hogy a havernőit akarja megpöcskölni, erről álmodozik. Legyen jópofa, HUMOROS, és igen, legyenek meglepijei, de ne egy nemi betegség pölö! :D És van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül! :)
Ha szomorút játszom, akkor sajnálnak:)
Ha fáradtat, akkor szidnak. De sem szomorú, sem fáradt nem vagyok, csak hazudós:)
Hála égnek nem vagyok az egyetlen, mert akkor sebtiben megöngyilkolnám magam. :D Azon nevetek, hogy nem vagyunk hason szűrőek. :D
Viccet félretéve ne mond, hogy ahogy elolvastad így egyben a hsz-eidet, nem röhögtél egy jót! Mintha többes személyiségről lenne szó, olybá tűnik. Nem vagy fekete, nem vagy fehér, inkább kockás! :)
Egyáltalán nem vagyok:))
Nagyon is jó kedvem van,mert már reggel 6-kor könnyesre röhögtem magam,zengett tőlünk a ház:DD
Ha szomorút játszom, akkor sajnálnak:)
Ha fáradtat, akkor szidnak. De sem szomorú, sem fáradt nem vagyok, csak hazudós:)
Én is korán keltem,és már 3.éjjel mentem 1-kor aludni,nappal zéró pihi.Úgyhogy mostanra zsibbadok.
De nem szomorú vagy ettől,hanem fáradt.Am én is felcserélem a kettőt,hogy összezavarjam a világot és én addig nyugiban lehessek.
Köszönöm,annyira jót nevettem!!
Volt szerencsém nekem is elolvasni:)
Én hiába igyekszem! Nekem fülig ér a szám. Pláne ha ilyeneket olvasok egy személytől 1 nap (!!!):
"Figyú, nekem is van olyan nő barátom akire szívesen rámásznák az első szóra de látom, hogy eléggé a barátstátuszban vagyok nála így fapofával eljátszom a nagy havert pedig már nagyon szívesen felraknám az asztalra. Ezzel sok férfi így van, kivár, hátha mégis összejön."
"én nem lehetnék a barátod? : )"
(Ekkor már visítok a röhögéstől:) "szerintem a hasonszűrő emberek bevonzzák egymást. Nekem baszott sok nőm volt, miért nem volt SOHA köztük egy idióta sem? Miért??"
(És a tetőpont:) "érdekes, amikor hazajön párom, átvedlik, ledől mellém az ágyra, fejét rám hajtja és _együtt_ netezünk, videókat böngészünk, stb. Nem mindenki önző fapicsa, így is lehet."
No comment!
További ajánlott fórumok:
- Szomorú vagyok, mert...
- Olyan szomorú vagyok..:( Mikor lesz már jobb?
- Mit csinálsz ha nagyon szomorú vagy?
- Ha szomorú vagy mivel vigasztalódsz?
- Írd le miért örülsz most, miért vagy szomorú, mi volt a jó vagy rossz a mai napodban, mit érzel? Lehet oldalakat is írni. :)
- Lelkisegély...oldjuk meg együtt..amitől szomorú vagy...beszéljük meg...