Mitől szexis a nő? (beszélgetés)
Ja, szonja jobb szerintem is. és nem az énektudására értem, hanem ebben a topicban.
Férfiak közt meg nézzétek meg Jim Morrisont, ő tényleg szxi pasi szerintem, bár őt nézve nem bánom, hogy én inkább kócos vagyok, mint ennyire túl szexis :-)
Ugyan én nem mondtam, hogy a kövér nők nem szexik, de felvállalom ami vagyok. 2 gyerekkel 45 kg. de van kép a naplómban. Ha valakit érdekel, majd végiglapozza.
hát azért itt általánosan nem mondható el, hogy nagy fotótrükkökel próbálkoznának a hoxázók, és egy ilyen témában én is megnézném, hogy pl. vékony-e az, aki szerint a kövér nők nem szexik, stb...
Akár pasi, akár nő, a zene iszonyatosan szexissé tud változtatni bárkit.
Ízlés kérdése, de nekem Heni se mint nő, se mint énekesnő nem jön be. Ebben a dalban Szonja ezerszer nőiesebb, szexisebb. Meg hát énekelni is tud!!
Szerintem Anastasica eszméletlenül, talpig nő, még női szemmel is.
A pasi meg nem túl férfias, de ha énekelne nekem itt a fülembe, az megérne egy ajtócsapkodást!!
Mondom: szerintem. De én már egy másik generáció vagyok.... :-DD
A képek semmit nem árulnak el az emberről. Lehet egy lápi boszorkányról is olyan képet készíteni, amelyiken úgy fest mint egy díva.
Ez fordítva is igaz.
Pont erre gondoltam, igen! A dallal még jobban át tudja adni a szexuális kisugárzást. Heni nem hatott rám úgy mint anastacia vagy veronika, kár, h. nincs másik pasi itt.
nem ide tartozik, de azt az édi háttere hogy csináltad? Én is akarok :)
Engem nem érdekel ki mit gondol a képek alapján... okos ember nem így ítél :)
Teszek fel kepet a naplomba a kedvedert,de aztan leveszeM:)
Én kiváncsi vagyok. Egyébként nekem sincs a az oldalamon, mert a gyerekek nem hagynak helyet, de a naplómban van fenn rólamis. :)
itt most ki a szexi?? sztem itt egyik sem...
En szemely szerint azert nem tettem fel kepet,mert vannak olyanok is akik az alapjan itelkeznek a hozzaszolasok felett.De ha vki kivancsi ram,irjon,szivesen megmutatom magam:)
Vagyis kepet magamrol:P
Nézd meg ezt. De ne csak az elejét!!!
Ez már szexisebb?
A Veronika is az, mert itt nem csak a kinézet, de a zene adta plussz is szexissé teszi: Szerintem!
[link]
ja, a Henire gondoltam itt... a másik szereplő nem szexi :)))))))))
Miért nem raktok fel magatokról képeket? elnéztem már nagyon soknál, hogy nincs kép, Én ezzel sosem foglalkoztam. Az ember tudja, hogy kivel beszél.
Hát az biztos. MIlyen az a férfias? :))
hűű de régen pasitam :) Elis felejtem, hogy kell...:)
olyan nagyon nőies, ami szexivé teszi... mint amit a férfiakról írtam, hogy nekem az a szexi aki nagyon férfias :) najó ezt szerintem csak Én értem... ;)
Igaz is, nincs jobb a régi jóöreg lábkeresztezési huncutságnál:-)A nő mézédes bájjal keresztbe teszi a lábait, valamennyit kivillantva a combjából.Ezt lehet ismételgetni is :-)
na most nőies, vagy szexi?
háát nem tom, ezzel azért vitatkoznék...
nah, szerintem abszolut nem szexis. :( pff ez is olyan kinek ki jön be.
a nők közül szerintem a Dér Heni szexi... már női szemmel. nagyon nőies - szerintem
Én nem! :) Általában nem szoktam észrevenni, csak ha nagyon egyértelműen a tudtomra adják... :S De azt meg nagyon nem szeretem ha valaki nyomul. :)
Sok minden lehet szexi, egy hozzászólás, egy e-mail, akár egy egész topic, egy dal, vagy egy video
[link]
További ajánlott fórumok: