Mitől jó a rántott sajt? (tudásbázis kérdés)
na de mitől lehetett olyan szaga?
mondjuk én még nem készítettem rántott camambert, de annál több helyen ettem már:)) és nem volt furi szaga.
hú de megéheztem most!:)))))))
mitől, a mozzarellától vagy a camambert-től?
nem lehet, hogy a sajt rossz volt?
Próbáljátok ki mozzarellából is. Az ún pizza-mozzarella is finom, de ínyenceknek ajánlom a sima, vízben ázottat is.
És a camambert... Hmmmmm....
Csak azzal azután tényleg vigyázni kell.
Én trappistából szoktam, nem panírozom duplán, s elég meleg olajban sütöm, csak addig, míg a panír aranysárga nem lesz. Nem szokott kifolyni:)
Azt, hogy alányúlva kell fordítani, nem belebökve, gondolom, mindenki tudja...:)
Bocs a hülyén feltett kérdésért!
Igazából arra irányult, hogy ki hogy csinálja, hogy nem folyik ki, bár nekem sem szokott, csak kiváncsi voltam!
Pl étteremben nem ettem még duplán panírozottat, valaki azt mondta sajtfüggő is, trappista alapból nem...
Én pl trappistából szoktam, de most kipróbálom a füstölt sajttal is!
mi az, hogy "mitől jó"?
mitől NE lenne jó? ;)
Milyen sajtból szoktátok csinálni a rántott sajtot?
És duplán paníroztok?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki?
- Rántott sajthoz melyik sajtfélét ajánlanátok, ami nem folyik szét sütés közben?
- Az éttermekben a rántott sajtot abban az olajban sütik ki, amiben a rántott húst?
- "Rántott " (tojás nélkül) sajt hogyan készíthető? Ötletek? l
- Hogy kell sütni a sajttal töltött rántott húst, hogy ne folyjon ki a sajt belőle?
- Milyen sajtból szoktatok rántottsajtot sütni, ami nem folyik ki?