Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől jó a rántott sajt? fórum

Mitől jó a rántott sajt? (tudásbázis kérdés)


1 2
16. emagdi (válaszként erre: 15. - E71af41436)
2007. jún. 8. 15:33

na de mitől lehetett olyan szaga?

mondjuk én még nem készítettem rántott camambert, de annál több helyen ettem már:)) és nem volt furi szaga.


hú de megéheztem most!:)))))))

15. e71af41436 (válaszként erre: 14. - Emagdi)
2007. jún. 8. 15:30
a camambert,nem volt rossz,csak nagyon erős szalakálé(így kell írni)szaga volt....és nekem az büdi ám :DDD
14. emagdi (válaszként erre: 13. - E71af41436)
2007. jún. 8. 15:26

mitől, a mozzarellától vagy a camambert-től?

nem lehet, hogy a sajt rossz volt?

13. e71af41436 (válaszként erre: 12. - Loni)
2007. jún. 8. 15:19
én eccer kipróbáltaM...ÉS AMIKOR MEG AKARTAM ENNI,OLYAN ERŐS VOLT AZ ILLATA HOGY AGYOMROM KIFORDSULT...:(((
12. Loni
2007. jún. 8. 09:25

Próbáljátok ki mozzarellából is. Az ún pizza-mozzarella is finom, de ínyenceknek ajánlom a sima, vízben ázottat is.

És a camambert... Hmmmmm....

Csak azzal azután tényleg vigyázni kell.

2007. jún. 8. 01:11

Én trappistából szoktam, nem panírozom duplán, s elég meleg olajban sütöm, csak addig, míg a panír aranysárga nem lesz. Nem szokott kifolyni:)

Azt, hogy alányúlva kell fordítani, nem belebökve, gondolom, mindenki tudja...:)

2007. jún. 7. 08:41
Hmmm...nyamiiii!
2007. jún. 7. 00:14

Bocs a hülyén feltett kérdésért!

Igazából arra irányult, hogy ki hogy csinálja, hogy nem folyik ki, bár nekem sem szokott, csak kiváncsi voltam!

Pl étteremben nem ettem még duplán panírozottat, valaki azt mondta sajtfüggő is, trappista alapból nem...

Én pl trappistából szoktam, de most kipróbálom a füstölt sajttal is!

8. d@nu (válaszként erre: 4. - D77e128ed9)
2007. jún. 6. 20:32
én ugyanígy, de még sütés előtt beteszem egy kicsit a fagyasztóba is, így kevésbé szokott kifolyni :DDD
2007. jún. 6. 20:15
mitől-mitől? a sajttól :DDDD
6. d77e128ed9 (válaszként erre: 5. - Psycheee)
2007. jún. 6. 20:03
nah ez az:D:D
2007. jún. 6. 20:02

mi az, hogy "mitől jó"?

mitől NE lenne jó? ;)

2007. jún. 6. 20:01
duplán kell a tojás és a morzsa.én trappistából és camambertből szeretem,de anyu imádja a füstölt trappistával is,de goudából is nagyon fini.Remélem segítettem
2007. jún. 6. 19:58
pontosan mire vagy kíváncsi?:)
2007. jún. 6. 19:58

Milyen sajtból szoktátok csinálni a rántott sajtot?

És duplán paníroztok?

2007. jún. 6. 19:57
Mitől jó a rántott sajt?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook