Nekem is van hogy elkenődök, de mindig van egy apróság, ami jó hogy történt és ez feldob.
Ha annyira szar a helyzet akkor már csak röhögni tudok...
Volt már olyan hogy szakadó esőben az ennél rosszabb már nem jöhet mondat utána elcsúsztam egy meztelencsigán és pofával fejest ugrottam a sárba... Szóval... de jöhet rosszabb de ki nem szarja le :))
A boldogsághoz szerintem több kell, mint pusztán örülni valaminek. Persze, az is fontos és jó, ha tudsz örülni.. de a boldogság-pillanatokhoz egyfajta teljesség kell, amikor egyszerre minden rendben van - vagy legalábbis érezd így. Én valahogy így képzelem..:)
Én attól lennék boldog,h boldog párkapcsolatban élhetnék.Ha a családom és szeretteim jól vannak,egészségesek.és szerencsére minden apró dolognak tudok örülni,ami a mai világban elég ritka.mégsem vagyok boldog.:)fura
Szerintem minden nő mástól boldog, nem lehet igazán meghatározni, hogy mitől boldog egy nő! Nő vagyok, és igazság szerint mindig boldog, mosolygós!nagyon nehéz felidegesíteni!már attól boldog vagyok, ha valaki boldog, jó hírt kap, mások miatt is tudok az lenni, nem csak magam miatt is! gyárilag így vagyok beprogramozva, boldognak!persze, egy normális, jo kapcsolatban boldog vagyok, a családommal boldog vagyok, munkatársaimmal boldog vagyok, haverokkal-barátokkal boldog vagyok!