Mit tennétek, ha láttok egy nagyon szép autót, ami úgy néz ki, mintha elhagyott lenne? (tudásbázis)
6. Ildenc (válaszként erre: 5. - 754c7e07c3)
2007. nov. 2. 09:58
Nem hiszem, hogy adnának információt.
Összeköttetésem pedig nincs.
Annyira sajnálom azt a kis autót.
:(
Olyan szép. Látom, hogy mi lehetne belőle.
És ha nem is én, de valaki biztosan megvenné.
Pontiac, amerikai kocsi és ez a típus igazi ritkaság mo-n.
Nem tudom, mit tehetnék.
5. 754c7e07c3 (válaszként erre: 3. - Ildenc)
2007. nov. 2. 09:43
Rendőrség?
Fogalmam sincs, én nem gondolkoztam még ilyesmin. De, gondolom a rendőrségen kezdenék ezzel a probklémával.
Sok sikert!
4. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 3. - Ildenc)
2007. nov. 2. 09:40
Mondjuk értesítsd a rendörséget....lehet lopott vagy bármi....ugye nem úgy gondoltad,hogy szépen rendbe hozod?Lehet nem értem a kérdést....
3. Ildenc
2007. nov. 2. 09:31
Láttam egy gyönyörű pontiac tipusú autót, aminek hiányzik a kereke és teljesen elhagyatottan áll.
Szerintem gyönyörű és nagyon szépen rendbe lehetne hozni.
Van rajta rendszám is.
Hogyan derítsem ki, hogy kié az autó?
2. 754c7e07c3
2007. nov. 2. 09:30
Az meg hogy lehet? Nem értem.
1. Ildenc
2007. nov. 2. 09:29
Mit tennétek, ha láttok egy nagyon szép autót, ami úgy néz ki, mintha elhagyott lenne?
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott!
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Nagyon tetszik egy fiú, de teljesen úgy tűnik szerintem neki, mintha haragudnék rá. Nem tudom kezelni a helyzetet, mit tennétek?
- A bal oldali petefészkemnél szúró fájdalmat érzek, mintha lenne ott valami. Régebben már volt cisztám, és most nagyon fáj.
- Világosbarna hajamba nagyon kevéssé elütő, szőke melírcsikokat akarok, mintha a nap szívta volna ki. MIlyen terméket ajánlotok?