Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tegyek, ha sokszor nem érzem már különlegesnek magamat? Mi az oka? fórum

Mit tegyek, ha sokszor nem érzem már különlegesnek magamat? Mi az oka? (beszélgetős fórum)


1 2
2023. jan. 24. 10:21
Rögtön a kapcsolat elején többször is azt mondta neked, hogy nagy az arcod. Ennek ellenére (ezzel együtt?) úgy érezted, hogy különleges vagy mellette, ezért párkapcsolatban vagy vele. Pedig már egyedinek sem érzed magad, és gyakran le is szól. Tulajdonképpen miért vagy benne ebben a kapcsolatban?
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Libikóka)
2023. jan. 24. 10:16
Normális esetben tudom magamról, hogy milyen vagyok és mire vagyok képes. De az elején volt egy periódus, amikor folyton azzal jött, hogy nagy az arcom és el vagyok magamtól szállva. Nem vagyok, de tudom, hogy hol vannak a határaim. Tisztában vagyok vele, hogyha valamit el akarok érni, akkor elérem.
14. libikóka (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 24. 10:07

Mondhatnám hogy változtass magadon,,ne kérd a véleményét.

Magyarul magabiztosság ezen neked kell dolgozni,de ez nem megy egyik napról a másikra.


Ettől függetlenül lejt ez a kapcsolat,,

13. liliom10 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 24. 09:54

És ez egy fél éves kapcsolat !? Nem szeret Téged !

" Normális nő" már szóba se állna vele !

12. Ágio8405 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 24. 09:53

Nem ő a megfelelő partner. Nem becsül meg ez egyértelmű. Na meg teljesen máshogy mutatják ki a férfiak és a nők az érzelmeiket. Sose ugyanazt várd. Teljesen máshogy működnek. Nem véletlenül mondják hogy a férfiak a Marsról, nők a Vénuszról jöttek. Van egy ilyen könyv is, sok érdekes magyarázat van benne melyik nem hogy és miért úgy viselkedik.

Viszont ne férfitől várd mindig csak, hogy jól érzed magad a börödben, lelkileg. Keress erre megoldást hogy magadtól is legyen megfelelő önértékelésed, önbizalmad. Erre vannak remek könyvek, tanfolyamok stb. Ha ez rendben van, a kapcsolatokhoz, férfiakhoz is máshogy állsz majd. Persze ettől még olyannal legyél aki megbecsül szeret stb. De nagy eséllyel nem azzal fogja kifejezni az érzéseit hogy naponta mondja hogy szeret vagy hogy mit szeret stb. Az sem jó ha te csak azért szerettél bele mert azt látod ő oda van érted. Ezek mind a nem megfelelő önértékelés miatt vannak, de ennek nem úgy kell működnie hogy ez mindig kívülről jöjjön. Az csak egy plusz. Gyerekkorban kell hogy kívülről jöjjön, a szülőktől. Ha ez megfelelő meg épül egy stabil alap és arra már csak ráadás ami felnőtt korban a környezetből jön, de az az alap megmarad és biztosítja a kellő önbizalmat akkor is ha olyan időszak van hogy épp senki nem építi kívülről.

11. timycat (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 24. 09:51
Te élvezed ha "vernek"?
10. Amaunet (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 24. 09:49
Ezek nem tették még világossá számodra, hogy vége?
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Libikóka)
2023. jan. 24. 09:31

Az a baj, hogy soha nem kapok tőle semmilyen kedves szót. Soha nem mondja, hogy fontos vagyok neki, vagy bármit. Viszont folyamatosan bosszant és szivat. Ha véleményt kérek tőle bármit akarok venni, neki semmi se jó, soha nem mondja, hogy vedd meg, mindenre azt mondja, hogy normális nő nem hordaná, de egy ilyen mint én igen, jó az nekem…

Nem tudom miért kell mindig bosszantson mindennel… ha napokig nincs vita, akkor előjön valamelyik exemmel…

8. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 24. 09:24
A legtöbb férfi,nehezen viseli ha folyamatosan "ömlengsz" neki és folyamatosan ezt várod el.
2023. jan. 24. 09:24

Egyszer mondta egy - csajozásban jártas és sikeres - haverom, hogy ha egyetlen mondatot lehetne mondani a kiszemeltnek, akkor az az lenne, hogy: te annyira különleges vagy, sosem találkoztam még hozzád fogható nővel. És igen. Olyan mértékű a nőkben a rivalizáció/versenyszellem, hogy az balzsamozza a legjobban a lelküket, ha a Föld összes nőneműjénél különbnek tudhatják magukat...

Megmondom őszintén, én sem tudnék FI palija helyében mit válaszolni ilyen kérdésre. Mondott ő valószínűleg mindenféle csoda dolgot, de ez ragadt meg valamiért.

Nekem ez kb. olyan szintű, mint a: Szeretsz? Fél napja nem mondtad...

2023. jan. 24. 09:16

Én először is tartózkodnék minden kapcsolattól, aminek az alapja bármiféle olyan gyerekes játszmázás, mint a megsértődök és nem beszélek vele. Ez minden, csak nem két felnőtt ember közti érett párkapcsolat.

Ez a jelenlegi kapcsolat olyan, amilyen. De a valódi probléma az, hogy te az önbecsülésedet kihelyezed, és a másiktól teszed függővé. Ennek mindig az elértéktelenedés érzés lesz a vége. Szerintem ha valaha is boldog kapcsolatot szeretnél, magadban kellene megdolgoznod a problémát.

5. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 24. 09:13

Úgy tűnik, Te kimutatod az érzelmeidet, beszélsz róluk," ő nem olyan férfi, mint a többi", stb.

Ha szerinte minden nő egyforma,stb., nem kedves Veled, nem érzed, hogy szeret, napokig nem keres, akkor ennek a kapcsolatnak nincs értelme, egyre jobban fog szenvedni a lelked. Én nem keresném, hívjon fel ő ! Vajon mennyit várna ? És ha keres, akkor is csak valahová mennék vele, de nem egyikünk lakásába. Vagyis szexmentes találkozásban lennék benne, és talán ez lenne az utolsó beszélgetésünk.

4. cc7a88f96d (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 24. 09:03
Elszállt a rózsaszín köd
2023. jan. 24. 08:59
Elmúlt a rózsaszín köd. Evvan.
2. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 24. 08:30

Akkor ennek itt a vége. Eltűnt a varázs, a köd. Már nem vagy neki különleges és aki ilyeneket mond Neked, az már számodra se legyen az. Sajnos akik attól érzik magukat, hogy a másik önbizalmát lerombolják, ők nagyon mérgezőek.

Szerintem felejtsd el őt, jobb egyedül, mint egy ilyennel.

2023. jan. 24. 08:23

Volt egy periódus az életemben, amikor egy férfi mellett selejtnek éreztem magamat. Rátaláltam a mostani páromra, akivel sokszor beszéltem, és mellette úgy éreztem, hogy különleges vagyok, egyedi vagyok. Mondanom se kell, hogy közel engedtem magamhoz, találkozhattunk, majd összejöttünk. Jó fél éve vagyunk együtt, de az utóbbi pár hónapban már mellette se érzem különlegesnek magamat. Én mindig elmondom neki, hogy azért szerettem belé, mert úgy éreztem, hogy látja bennem a pluszt. Mindig elmondom neki, hogy ő nem olyan férfi, mint a többi, azért is választottam őt. De amikor arra kerül a sor, hogy elmondom neki, hogy nyilván látja azt, hogy én se vagyok olyan, mint más nők, ilyenkor kezdődnek a problémák. Ilyenkor várnám a visszajelzést tőle, hogy még tényleg különlegesnek tart, de nem kapom meg. Elkezdi elviccelni a dolgokat, hogy minden nő egyforma, én mégis miben különböznék a többitől, majd felhoz 1-2 olyan párkapcsolati botlást, ami még előtte történt.

Ilyenkor már nem érzem magam egyedinek, sőt… van, hogy napokig eltűnök, nem beszélünk, nem keresem őt, de ő se…

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook