Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve? (beszélgetés)
A játék jó ötlet.
Ha számítógépezni szeret, azon is játszhattok, pl honfoglalót.
:)
Szexen kívül, otthon mit szoktatok csinálni, ami őt is érdekli?
Vagy valami olyan program, ami neki tetszene,- még ha neked nem is biztos,- de a kedvéért elmennél vele? Néha kompromisszumokat kell kötni....
oké, már nincs felháborodás. De te is érzed a különbséget ugye? Mint írtad is, hogy mivel dicsekszenek a lányok a suliban.
Engem ez, ami kiakaszt.
Beszélgettél mostanában szex témáról ilyen korú lányokkal? Én igen és elképedtem!
Igen keveset tudnak és azt is rosszul. Persze tisztelet a kivételnek...
Nézz egy kicsit körül, te nem aggódsz?
Én is úgy voltam vele, hogy megbeszéltem anyuval előtte. Ráadásul akkor már egy éve jártam azzal a fiúval, aki mellesleg az első férjem is lett.
Nem a 16 és 17 körül folyik a vita. Legalábbis részemről. Azt már látom, hogy a fórumindító, érettebb a koránál és észnél van. De nagyon sok kislány nincs.
Hehe:))
"Bezzzzzzzeg az én időmbe".........naná,hogy DE,ugyanez volt a helyzet:))
Ha a szüleid érettnek tartanak akkor oké. Csak tudod, nagyon sok rossz példát látunk mostanában.
Én vendéglátós vagyok és sajnos rengetegszer nyitottam rá a mosdó előterében te korodbeli fiatalokra....elég laza vagyok a témát illetően, de van ami nálam is kiveri a biztosítékot! Ezek olyanok voltak....és egyszerúen csak féltem a korosztályotokat. Ennyi.
A témádhoz meg annyit, ha te soknak találod a szexet, akkor meg kéne beszélni a barátoddal, hogy nem neki sok, hanem neked....mert kényszerűségből nem jó csinálni....ezt tapasztalatból mondom. :-DD
Igazán nem akarlak sem bántani, sem vitázni, de áruld már el, hogy mennyivel másabb, ha egy lány 16 évesen vagy 17 évesen szexel?
Miért aggódsz most, magadért miért nem aggódtál annakidején??
Ne haragudj, nem elítéllek, csak féltelek, ahogy atöbbi korodbeli lányt. Tudom, hogy nem érdekel a felnőttek véleménye, de sajnos a téma amit írtál, eléggé kihozza az emberből amit gondol.
De te tudod! A te életed, biztos vannak szüleid, akik egyetértenek ezzel. Legyen ez az ő felelősségük. Meg a tiéd.
Az én gyerekem meg az enyém.
De ha nyilvános fórumot írsz ki, akkor el kell viselned az ellenvéleményt is!
Tiszteletben tartom a véleményed.
Ha alább is olvastad a hsz-aimat, akkor tudhatod, hogy én is 15 voltam, amikor először szexeltem.
Mai, felnőtt fejjel is azt mondom, hogy érett voltam rá.
Hogy miért?
Mert nem az első randin történt először, mert előtte elmentem nőgyógyászhoz, akivel megbeszéltem a védekezéssel kapcsolatos dolgokat.