Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tegyek, ha nem rosszat akarok, de úgy jön ki és mindig a lecseszést kapom? fórum

Mit tegyek, ha nem rosszat akarok, de úgy jön ki és mindig a lecseszést kapom? (beszélgetős fórum)


29. vigyefene (válaszként erre: 28. - Dolog)
dec. 8. 16:13
De nem ám.
28. Dolog (válaszként erre: 23. - Vigyefene)
dec. 8. 16:11
Sosem lehet tudni :D
27. vigyefene (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 11:48
Elég rövid megjegyzés volt.
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Vigyefene)
dec. 8. 11:46
Megnéztem volna
25. vigyefene (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 10:35
Az illető, egy nő tett megjegyzést az éjszakai pillangó-kisasszonyokról. Ne tudom miért törölték, semmi csúnya nem volt benne.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Vigyefene)
dec. 8. 10:31
Mi volt az előzmény? Törölve lett valamiért.
23. vigyefene (válaszként erre: 23. - Dolog)
dec. 7. 23:37
De az is lehet, hogy el sem kellet neki menni, hanem a helyébe jöttek.
dec. 7. 20:46

Keress fel egy életmód tanácsadót, és változtass. Persze csak ha más életre vágy.Sok sikert! :)

21. bogyoka89 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 20:17
Ez valószínűleg csak addig lesz így, ameddig meg nem találod azt a személyt, akivel kölcsönösen szeretitek, tisztelitek egymást. Ehhez viszont ki kellene iktatnod ezt a züllött figurát teljesen az életedből.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Lau_Ra)
dec. 7. 18:04
Költözni kellene. Meg 30 órás munkában alkalmazzák az asszisztenset. Itt ahol vagyok, elviselem valahogy az egészet és nyáron álltam neki félre tenni örerőre a lakásra. Hétvégén nem dolgozok ,munka nem nehéz, csak a főnökök érdekesek.. itt a vendéglátás bezárt, de nálunk van munka. Vendéglátásban már nem is szeretnék dolgozni, nem bírom fizikailag. Így is lett problémám tőle. Első éves állásomat nem szeretném egyelőre itthagyni.
19. Lau_Ra (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 17:59
És miért nehezebb elhelyezkedni? Nem beszéled a nyelvet, vagy az országodban magasabb végzettség kéne hozzá?
18. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 17:58
Gyakorold a kommunikációt. Munkahelyen elengedhetetlen. Van, aki sokkal nehezebben érteti meg magát. A züllöttet hagyd, pofázzon, amit akar. Párkapcsolat... Mindenkivel baj van, kivel ez, kivel az. 😄 Senki nem tökéletes. Olyan embert keress, akivel passzolnak a hülyeségeitek.
dec. 7. 17:58

Te 34 vagy és neked sincs. Ismerek rendes pasikat, akiknek még 40 évesen sincs. Ez nem korhatáros mozi.

Te viszont még nagyon fiatal vagy, még ha ezt nem is érzed most. Nem tudom, hol takarítasz a világban, de mindenütt van kiút. Igazándiból a züllött barátodat kellene kitakarítanod az életedből. Ha annyira egyedül érzed magad, akkor biztosan lenne valami vallásos közösség, ahol szívesen el pátyolgatják a lelked egy kicsit, míg megjön a bátorságod, de más szervezetek is léteznek.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Lau_Ra)
dec. 7. 17:57
Gyógyszertári asszisztens
15. Lau_Ra (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 17:57
És mi az a szakma? Mert ezt még nem tudtuk meg. Vagy csak én nem értem😂.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Lau_Ra)
dec. 7. 17:53
Egy dunántúli garzon bérlesére futná abból a fizetésből. De gyógynövénybolti eladónak szerettem volna ezt a szakmát, mert oda is ez kell. Itt külföldön nehezebb lenne ilyesmiben elhelyezkedni.
13. birebora (válaszként erre: 3. - Bless the child)
dec. 7. 17:53
De jó neked, irigyellek. Én ennyit sem:)
12. Lau_Ra (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 17:49

Elég sok minden miatt nem lehet még családja. Pl az idejét elvesztegette egy rossz kapcsolatra. Eddig a munkának élt. Ésatöbbi. Vagy csak nem akar gyereket.

Nem feltétlen züllött.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Lau_Ra)
dec. 7. 17:47
Nem, hanem ebből a züllöttből indulok ki. 40 évesen vajon miért nincs családja? Az ilyenekkel van baj. 35 felett nehezebb párt találni.
10. Lau_Ra
dec. 7. 17:47
Milyen szakmát tanultál?
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Michelle.r)
dec. 7. 17:46
Az oké, ha egyszer veszek egy lakást. Aztán? Tovább már nincs semmi. Ez a baj. Vannak háziállataim. Amíg ők élnek, próbálok nem végezni magammal.
8. Lau_Ra (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 17:46

Nem minden férfi züllött. Pont ilyenekre akadtál.

Gyerekes férfi nem kell, de aki nem gyerekes azzal meg a baj van?

Szvl gyakorlatilag senki se jó?

dec. 7. 17:44
Azt hozzá teszem, hogy nem szeretek szexelni és folyamatosan ölelkezni. Ezt a dolgot a züllött végképp kiölte belőlem. Amikor dolgoztam a semmiért, mert pénzem se maradt miatta , meggyűlöltem az ilyesmit. Nincs lelkem szinte.
dec. 7. 17:43
Nos, az életednek a leírtak szerint tényleg semmi értelme. Ami nem lenne baj, ha legalább élveznéd. Igen, valószínűleg egyedül fogsz megpusztulni, ha nem változtatsz.
5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 17:42

Jajj, ezt olvasni is rossz ☹

Bizonyára az elmúlt kellemetlen napok lettek utolsó cseppek a pohárban. Hidd el, hogy javulni fog! Gödörből csak kifelé vezet út. Ha jól esik kiönteni a szíved, tedd ezt. Meghallgatunk.

dec. 7. 17:40
😀
dec. 7. 17:37
A ku..vák nem tudnak tévét nézni. Kb ennyit szűrtem le:)
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 17:34
Nem tudom.
dec. 7. 17:24

Valószínűleg fogyatékos is vagyok, de szülők nem úgy álltak hozzám, ahogy kellene. Albérletről albérletre éltem mindig is. Próbáltam előrébb jutni ,de mindig volt nehézség. Együtt voltam egy olyannal ,aki rengeteg adósságot csinált nekem, mert a normális élethez szerencsétlen. Így elmentem ku..nak és kifizettem mindent. Újra találkoztunk, véletlenül találtam általa másik országban munkát. Itt az derült ki ,hogy szenvedélybeteg. Nem tudtam tőle szabadulni. Amikor nem voltam vele együtt, akkor voltam mással de ő azt terjeszti, hogy megcsaltam. Neki az ital kíséri az életét és már remeg a keze , biztos attól. Előtte drogozott is. 20x mondtam neki ,nem kérek ebből az életből, de azt gondolta, csak nyavalygok.


Közben meg kétbalkezes vagyok , nehezen találok munkát. Tanulni próbáltam, érettségi és egy szakma sikerült, de az keveset fizet ahhoz ,hogy én Magyarországon albérlet mellett gyűjtsek is. Sajnos nem vagyok átlagos , nem tudok tévét nézni, mint más. Így egyedül fogok maradni. Munkában ma is beszóltak valamiért, ami gondolatolvasást igényel. Például a napi lista nélkül neki se allhatok dolgozni, amit a főnöknő vagy a férje ad. De nem találtam egyiket se, elkezdtem a munkát, aztán csak jön valaki. Ez nem tetszett nekik. Egyszerű takarító vagyok , tudom fejből melyik nap mit kell csinálni. Azt mondták, hogy nem kerestem a főnököt biztos, a nő meg azt hogy ilyenkor hívjam fel. Fél óra elment a kereséssel legalább. Nem rosszat akartam, de szerintem egy kilincs és asztal fertőtlenítés nem nagy dolog, ha elkezdem , mert minden nap ez az első feladatom. Szerencsétlen vagyok ,mert nem rosszat akarok, csak haladni a dolgokkal és nem állni és vakarózni. Nem csak munkában, hanem mindenben.


Itt vagyok 34 évesen és gyerekem se lehet ,mert a sok stressz alatt még problémám lett. Senkim nincs. Ez a züllött meg engem piszkál a múltért. Egyszer csak békén hagy. Mivel gyerekem nem lehet , párkapcsolat is nehézkes, mert nekem nem kell gyerekes férfi, meg akinek nincs ennyi idősen, velük is baj van, mint a züllöttel. Egyedül fogok megpusztulni, lehet csövesen, mert nem dolgozom jól a tehetsegtelenségemnek köszönhetően. Barátok nincsenek ,mert a züllött miatt eltüntek meg már nekik rendes életük van. Meg messze vannak. Külföldön azért másabb, egy kisvarosban barátkozni nehéz. Minek éljek?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook