Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mit szóltok? Újra Valentin nap (beszélgetés)
Én meg most jól átállítottam a messenger hátterét repkedő szivecskésre :P
És ez látszik.
Az amerikai busójárást kell utálni?
Már összezavarodtam...
Én meglepem a páromat a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvúval. Biztos nagyon fog örülni, ha meglátja.
Jó, akkor utáljuk mégis a busójárást. Így jobb? :D
(Csak hajkan jegyzem meg, hogy nekem van egy Busójárás című grafikám a falon, ami egyszer bizony alku tárgyát képezte.)
Kolléganőm most volt, mutatott képeket, meg mesélt, szerintem tök jó.
Ha jövőre nem is, de aztán biztosan elmegyünk Mohácsra.
:)
OK, de ki a tököm szokott manapság busójárni? Abban nincs pénz.
Viszont lassan már a nyuszira is fújhatunk, csak párat kell aludni :D
Na, apám azt állítja, hogy a busójárás pedig egy délszláv hagyomány, az sem magyar találmány ;)
Már tudom mit kérek.Őt,Stephan El Shaarawy. Istenkirály.
Nem vagyok elég kemény :o)
Valentin nap.. Van akit érdekel?? Ez nem más, mint üzlet.
Mondd haver, te hogy tudtad megjegyezni, mikor van a feleséged szülinapja?
Egyszer elfelejtettem.
:DD
Hát szóljál rá.Vagy írd be a telójába.
Amúgy szerintem a Valentin nap cuki, de nekem elég egy évre, ha a házassági évfordulónkat és a névnapomat elfelejti a férjem :D
"A III. században két Valentin nevű egyházi személy vált vértanúvá. Az egyik pap volt, a másik Terni városában püspök. Valószínűleg a papi tisztséget viselő mártírt jelölte ki Gelasius pápa az V. század utolsó éveiben a jegyesek és házasok védőszentjévé, ugyanis az ő kivégzésének a napja esett február 14-re. Az évforduló antik római hagyományra épült, ekkor tartották Lupercus pásztoristen, ill. a házasság pártfogójának, Junónak ünnepét."
'oszt az se amerikai? :P
:DD
Igen, ha díszlépésben masírozol és a francia zászlót lengeted :o))
Off: üzenem a kismiújságnak, hogy ha valóban időben érkezik - bazi nagy bulit rendezünk a tiszteletére :)). Lesz tüzijáték a Duna parton, még talán a Marseillaise-t is elénekeljük neki :DDD
lájk :D (nálunk amúgy már tegnap este óta tart a nagyböjt...:))
...és ha eléneklem a Marseillaise-t?
Akkor lehet?
Én meg szív alakú borkocsonyát, de még nem találtam meg a tuti receptet.
Én múlt éveben is nyomultam a Valentin fórumon:))))
Ugyan ezt mondtam, amit itt, de sajnos rá kell jönnöm, hogy nem vagyok túl kreatív:)
Múlt évben szív alakú sütik voltak, most meg szív alakú tortát akarok gyártani....:))))
Akkor kell tehát ünnepelni a Valentin napot, mikor az angolok, és a franciák a busójárást?
A 14. században? Úgy tudtam, időszámításunk előtt a harmadikban :))))
"A szokás eredete, hogy Szent Bálint, Terni püspöke a 14. században a jegyesek és fiatal házasok védőszentjévé vált Angliában és Franciaországban."
További ajánlott fórumok: