Mit rontok el? Soha nem sikerül rendesen a csokimázam sütikre, a boltiból is mindet kipróbáltam már! (tudásbázis)
5. kriszti71
2009. aug. 25. 17:08
Nekem mindig darabos marad,sokféle margarinnal próbáltam már,és nem mikróba teszem hanem vízgőz fellett.
4. müzmüz
2009. aug. 25. 17:08
A táblásakat viszont nem margarinnal, hanem vajjal csinálom, és akkor csak egyszer lehet ugyan melegíteni, de egész tűrhető lesz. Ne add fel:-)
3. müzmüz
2009. aug. 25. 17:07
Szia! Nem vagyok profi, ezért én az "ötkerest2 használom. Van belőle olyan, amit csak bele kell tenni zacskóstól meleg vízba, és ha már puha a zacskó, akkor kivágni és kiönteni. Amire vigyázni kell, hogy ha már elkezd dermedni, akkor nem szabad hozzányúlni, mert csúnya lesz. Meg túl folyósra se melegítsd:-)
2. cukifalat
2009. aug. 25. 17:06
szia
nekem se sikerül mindig :(
azt mondták h a mázhoz használt margarin minőségen nem joo
1. kriszti71
2009. aug. 25. 17:05
Mit rontok el?Soha nem sikerül rendesen a csokimázam sütikre, a boltiból is mindet kipróbáltam már!!!!
További ajánlott fórumok:
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg?
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Normális az, hogy nem eszek rendesen, akkor naponta majdnem 1 kg-ot is vesztek a súlyomból?
- Csokis perecre szeretnék házilag csokimázat csinálni, de cukor nélkül. Hogy csináljam?
- Elrontottam a csokimázat, a sütire már rácsorgattam, de túl híg mit csináljak?