Mit kezdjek a pasim exbarátnőjével? (beszélgetés)
ezt nem gonoszkodásból írom, de azt látom, hogy az olyan nők, akik egy férfi támogatására szorulnak (ami hülye kifejezés, mert senki sem szorul rá, legfeljebb ez a típus), azok mindenféle sz@rt benyelnek a pasitól, és munkát is kábé csak hobbiszinten vállalnának, inkább gyorsan gyereket szülnek, hogy be legyenek biztosítva
normál esetben senki nem kezd úgy egy párkapcsolatot, hogy na tartsál el, ez természetes. és azok a férfiak, akik így viszonyulnak a nőkhöz, simán megengednek maguknak bármit a nő mellett
a legtöbb embernek nem nyomja a feneke alá a családja a pénzt, munkát, lakást és egyebeket :) de ha te bevállaltad, hogy a pasid eltart, te meg majd csinálod, amihez éppen kedved van, akkor ne feszegesd a húrokat, és örülj, ha megadja neked, ami kell :)
ne haragudj, de 7 hónap alatt azért el lehetett volna indulni valamerre, elérni valamit, ha nem így történt, azért, mert neked így kényelmes, senki-semmi nem kényszerít
Oké, de azóta már átgondoltam. Vagy bármifajta elbizonytalanodás káros egy kapcsolatra nézve?
Gyereket még nem tervezünk. Tudjuk, hogy korán van még.
hát baba szerintem se legyen egyenlőre....
de te tudod, de szerintem az ráér ha rendeződnek a mostani dolgok.
".....Nagyon elbizonytalanodtam. Én nem úgy terveztem a jövőmet, hogy a világ másik oldalán éljek. Egy olyan pasi oldalán, aki halogatja a gyerekvállalást, mert csak úgy. Nem tudom hova vezet ez? ....."
Te írtad....
Tudod lehet akármi az érem másik oldalán, ha az egyiken olyanok vannak, amik kizárnak egy kapcsolatot.
Ami nálatok van, az esetleg egy rövid ideig mehet még.
Aztán utána úgyis valami majd döntésre kényszerít mindkettőtöket.
Igen, igazad van, most legyen suli, munka, a többi meg majd alakul.
Csak egyenlőre nehogy terhes legyél, ne kösd végleg össze az életedet ezzel az emberrel. Nem mondom, hogy soha, de még egy jódarabig ne. Az arra való kapcsolatok egészen másként néznek ki, és általában nem is ennyi ideje tartanak.
hát ez a bajod hogy még te sem tudod mit akarsz.
rakj rendet a fejedben és utána jobb lesz
Ezt én is így gondolom.
Egy stabil kapcsolat nagyon nem ilyen.
Bizony egy gyerek meg a nagyon stabilakat is megingatja.
De itt még gyerek nélkül is elég sok a gond.
Sanjons ez is tipikusan olyan fórum, ahol a tapasztaltak ezt eleve érzik, de úgyis hiába mondasz akármit, ki van magyarázva. De talán az az élet rendje, hogy mindenkinek el kell követni a saját baklövéseit..
További ajánlott fórumok:
- Arab a pasim
- Egy kiscsaj el akarja venni a pasim
- Beteges, ha a pasim ex-ét minden nap megnézem az iwiw-en?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Oka lehet annak, hogy nem ír a pasim?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?