Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja? (beszélgetés)
Tudtak védekezni. Manapság, amikor annyiféle eszköz van forgalomban, születik meg a legtöbb gyermek házasságon kívül, illetve a védekezés mellett.
Mostanság ezt úgy neveznék, hogy "bio" :))))
Ha ebből indulunk ki, akkor lehet az a véletlen teherbeesés, direkt is. Láttunk már karón varjút.
Én meg ma szokásosnál is rosszindulatúbb vagyok.
...De képtelen lennék elvetetni a gyerekem, már most szeretem.
Ennyi. Nem több és nem kevesebb.
Hát állítólag -tudtam meg ma itt- ez az átlag fiataléknál...Szóval lehet hogy vannak olyan körök, ahol ez sikk.
Én ma már semmin sem lepődök meg.
Kis jövőbelátó...
Majd akkor arra is válaszolunk!
Lehet, hogy így:
" Te akartad a babát? Akkor neveld fel!"
Én ezzel nem értek egyet. GYilkos az aki megöl egy élő embert. A magzat még számomra nem az.
Nekem még sosem volt abortuszom, remélem soha nem is lesz. Ésszel igyekszem élni.
De megértem azokat a nőket ( nem a főrumindító pasijának haveri körét) akik ezt választják.
Bánomisén, hogy minek hívják mások!
Nekem EZ a véleményem. EZT érzem, EZT gondolom!
POntosan!
Nekik! Nem nekem, neked, vagy akárkinek!
Lehet tanácsokat adni. Ilyet is, olyat is. Ők fogják eldönteni, hogy mit kezdenek az életükkel.
na pont ez az! Ezt nekik kell eldönteni, nem nekünk! Mégis azt látom, h olyan szélsőséges megnyilvánulásokig, jövőképekig másik zsebében turkálásig elmennek páran...
Meg az az én befizetett pénzemből fog élni....stb.... stb... na ez már a minősíthetetlen kategória....
Ezt nekik kell tudniuk, pontosan csak ők ismerik a jelen helyzetet is, és csak ők tudnak ebből megfelelő dolgokat kilátni, meglátni, nem tudom hogy fogalmazzam meg hirtelen :)))) De érted :))))
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok egy ilyen férfiról (bővebben az alábbiakban)?