Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja? (beszélgetés)
Van, aki tényleg védekezés ellenére esik teherbe. Azonban közel sem annyian, ahányan ezt magukrólállítják. Ezzel az a gond, hogy aki tényleg így lett terhes, már annak sem hiszik el.
Kedvencem: azt mondta az orvos, nem lehet gyerekem. Leletek nincsenek, kivizsgálás, kezelés nem volt, csak van egy vérvétel eredmény, ami némi hormongondra utal.
"Ha a bármilyen húst vagy húszszármazékot veszel, vagy bőr cipőt, táskát, pénztárcát, bútort, vagy bármit, azért állatokat "gyilkoltak" meg. Ha műszálas vagy műszállal kevert ruhát húzol magadra, azért kőolajat bányásztak, azért tengeri vagy óceáni élőlényeg millióit "gyilkolták" meg. "
Mennyire igaz. Fura mód sokan kevesebbre tartják egy kifejlett, érző állat életét egy embriónál.... sajnos.
Fontos dolognak tartom az abortuszkérdést, jó lenne, ha minél kevesebb lenne (na nem azért, mert betiltják).
Azonban, ennél fontosabbnak tartom, hogy a már világra jött, körülöttünk élő gyermekek élete, életminősége jó legyen. És van, aki már a pozitív tesztnél felméri, hogy ezt nem tudja megadni neki. És el is érkeztünk oda, hogy miért van annyi abortusz.
Szerintem a mostani, nem tervezett gyerekek esetében végzett abortuszok száma legalább 50%-kal csökkenthető lenne, ha megfelelőek lennének a körülmények. Elsősorban a biztonságra és kiszámíthatóságra gondolok, nem pedig házra kutyával és márkás cuccokra!
Szvsz egy kiszámítható környezetben a nők legnagyobb része akkor is megszülné a gyerekét, ha a fórumcímben elhangzottak elé állítanák.
Már átrágtuk magunkat rendesen a témán:)))
Most már csak az én véleményem vs többiek véleménye a téma:)
Na most aztán tényleg nem vagyunk témánál és igencsak túllőttél a célon...
Na nem az ősasszonyozással...:)) Azon csak jót nevettem!
Hát igen, ez így igen érdekes.
Meg korábban már megpöccintettem, hogy én nehézkesen hiszem el a tabletta mellett lettem terhes dumát..de fene tudja.
Azért a nők egy pasi megszerzéséért,megtartásáért, leláncolásáért sok mindenre képesek :)
Egyiket sem tartod minek? Saját felelőségednek?
Ha a bármilyen húst vagy húszszármazékot veszel, vagy bőr cipőt, táskát, pénztárcát, bútort, vagy bármit, azért állatokat "gyilkoltak" meg. Ha műszálas vagy műszállal kevert ruhát húzol magadra, azért kőolajat bányásztak, azért tengeri vagy óceáni élőlényeg millióit "gyilkolták" meg.
Aki felbérel egy bérgyilkos, azt ugyanúgy leültetik, mint sajátkezűleg ítélkezett gyilkost.
Téged annyi mentesít, hogy nem a te saját kezeddel tetted, és nem a te gyereket. Sekényes és rövidlátó vagy. Bár ez nem új azután, hogy szerinted kár is előre gondolkodni, miből is eszik egy gyerek. Majd aptyuk hazahozza a mamutot, mert te vagy az ősasszony.
Nem is fűztem ahhoz semmit, hogy elvetesse vagy sem, csak azért ha már decemberben felvetült egy ilyen kérdés a józan eszem azt diktálja, hogy nem teljesen fedi a valóságot a sztori, ergo nem is biztos ám hogy az a pasi akkor nagy szemét.
De mindegy, nem az én tisztem ezt eldönteni, egyszerűen csak megfordult a fejemben milyen furcsa "véletlenek" vannak :)
No comment....
De nem is az volt a kérdése, hogy most elvetesse vagy sem?.....
Elég szomorú ez!
A "nagyok" csak panaszkodnak, hogy fogy a magyar, de feltételeket meg egyre csökkenti....
Sziasztok!
Tegnap nagyjából követtem a fórumot, de az utolsó kb 600 hsz-t már nem olvastam el :)
Nem tudom a fórumindító egyáltalán reagált-e még bármire..
Nekem egyetlen megjegyzésem lenne az egésszel kapcsolatban: Tavaly decemberben még arról indított kérdést, hogy fogamzásgátló mellett teherbe lehet-e esni és lám milyen csoda, fél éven belül neki sikerült. Azért ez elgondolkodtató...
Felesleges tovább köpködni. Akár 100-an is jöhettek ellenem. A véleményemet, álláspontomat ismeritek. És ezt megváltoztatni nem fogjátok tudni:)
Attól szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák:)
Akkor jó, csak időnként hadarok az ujjaimmal és nem érteni, amit írok...
Egyébként egyetértek veled sok mindenben, nekem már a két csíktól egy kis életet jelent, látom benne a gyereket, aki lehet belőle.
De éppen azért nem szerencsés gyilkosozni, mert ez olyat is eltalálhat, aki hasonlóan érez és gondolkodik, de mégis meg kellett tennie. Ahogyan én látom, elég sokan vannak ilyen helyzetben, sajnos.
Vagy ha már így nevezzük, akkor ismerük el a "gyilkosságunk" bűnrészességét! Én eszek húst, de nincs pofám gyilkosozni meg hóhérozni azt, aki haszonálatot levág a húsáért. Embert embergyilkol, és a hóhér embert öl (mióta elszakadtunk a középkortól). A hentes meg egy szakma, ami becsülendő, mert a kezünk alá dolgozik, és azokat az állatokat levágja helyettünk, amiket soknt fel sem tudnánk nevelni.
A szerencsétlen sorsú kóbor állatokért, akiknek nem jut más, mint az értelmetlen halál a sintértelepen, arról csak az emberek tehetnek. Ennek ellenére még rengetegen zsarnok sarcnak tartják a chipeztetést, és kínzásnak az ivartalanítást.
Megértettem javítás nélkül is...
Azért köszi!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok egy ilyen férfiról (bővebben az alábbiakban)?