Mit gondolsz 2012.12.21-ről? (beszélgetés)
valahol olvastam hogy 1000 évenként van váltás, és most fogunk az öntőbe lépni.
Gondoltam akkor ez a megújulás korszaka lesz.
A halakban nem bízok, mert azok túl elmélyültek ehhez a világhoz.
Pontosabban a Halak és a Vízöntő átfedi egymást. Úgynevezett, hajnalodik a Vízöntő, de hogy beköszöntsön, arra még egy pár száz évet várni kell. Tehát még a Halakban vagyunk jócskán, de a Vízöntő impulzusok jelen vannak. Ez olyan mint a hajnal. Egyre világosabb és világosabb lesz.
(Vízöntő impulzus: pl. hippi mozgalmak)
Az országúton is hasítanak ezerrel, úgy gondolják hogy velük nem történhet semmi baj. Mi ez, ha nem könnyelműség? Aztán hirtelen kisodródik az autó, irányíthatatlanná válik és nekicsapódik valaminek. Tehát az ember mindent annélkül tud jobban, hogy előtte megvizsgálná, mit, miért és hogyan tesz.
A fejetlenségből fejetlenség lesz.
Akármi is történik, nem csodálkozom.
Nem. :)
Csak earl grayt. de attól tartok ez raktiválta tudjukmit. :))
Néha elképzelem, ahogy azon a biznys napon megreng a Föld.
Látáok ma milyen tavaszi verőfényes időjárás volt? Egyszerre volt hideg és meleg. Hátborzongás.
Mitzi Adams fizikus szavaival:
“ A legnagyobb fenyegetést Földünkre nézve 2012 végén és a jövőben is az emberi faj jelenti”.
Ez jól hangzik, de hülyeség. A Föld túlélt már az embernél rosszabb dolgokat is, nagy kihalásokat, meteorzáporokat, vulkáni tevékenységet stb. A Földnek mi nem tudunk ártani. Ő marad, mi megyünk. Veszélyt saját magunkra jelentünk.
Jelentős dátum, akkor lesz a Téli napforduló. Percre pontosan 2012. december 21-én 12 óra 11 perckor, a MET szerint.
Aztán, hogy mi lesz még, azt majd meglátjuk. Nem félek.
Egy újabb nagy tanulság lesz, hogy nem kell komolyan venni az ilyen jóslatokat.
Bár az emberiség az ilyen tanulságokat hamar elfelejtik, és mindig a legújabb rémhíreknek dőlnek be, mint ahogy tették már számtalanszor a történelem során.
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz MOST?
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Szellő nem veszi magához félárva ikreit... Mit gondolsz erről?
- Kire gondolsz most?