Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mit csinál most a macskád? (egyszavasok)
Berongyolt a hőség elől és elnyúlt a hűs kövön...
Ez nagyon rossz. Tudom, sosem jön jókor, de ebben a melegben különösen rossz. Jobbulást.:))
Főtt krumpli, keksz és sok folyadék, gondolom.
Tükörtojától kaptam. A tünetek hányás, hasmenés gyengeség, étvágytalanság - ezekkel jár
Ó, és tudod, mitől lehet? Fagylalt?
Jobbulást.
egyébként ez mivel jár? Nem ismerem.
Jobbulást! Én tegnap ástam el egy patkánymaradványt, ami már erősen bomlott 🤢
Pár napja éreztem már a büdöst az udvaron, de tegnap felderítettem a forrását. A fűben találtam meg.
Itthon vagyok, mert szalmonellás lettem. Egész nap rám van akadva, nyalogat harapdál, hajamat húzza.
Az előbb behozott egy patkányt :)
Mostanában éjjel 2-kor már rohangál rajtunk. Szerintem egész nap alszik és éjszaka akar aktív lenni. Már próbáltam mindent, kicsuktam a hálószobából, de akkor ott nyávog az ajtó előtt, vagy a bejárati ajtót kezdi el feszegetni. Ki nem engedem olyan korán mert szerintem éjszaka a legveszélyesebb, akkor mászkálnak az úton a macskák.
kösz szépen, ha hazaértem, utánanézek
Macskát illet volna küldenem a tanácsért, de mégis ujjat küldtam.
Lehet kapni. Kb. másfél éve ajándékba kaptam a cégtől, ahonnan rendszeresen rendelek cicakaját, de gondolom, állateledelboltban is hozzá lehet jutni.
[link]
3620., 3616. bejegyzés.
Még jó, hogy nem adtam érte egy fillért se.
A mi bánatunk is az, hogy a kertünkben egyre kevesebb a legelésre alkalmas fű. ( Picikénél még mindig a kukoricavirág favorit ) Nem tudom, lehet-e valahol kapni macskafüvet .
Tollászkodik; legelésre alkalmas füvet keres.
Kidőlt, elfáradt a kandúrkodásban.
Ül az ölemben és nyalja a farkát.
A ventillátor alatt hempereg az ágyamban.
Ész nélkül berohant a hűvös lakásba. Pedig állítólag a macskák szeretik a meleget.
Fetreng az első teraszon.
További ajánlott fórumok: