Mit csinál most a macskád? (egyszavasok)
10-15 éve rengeteg sün volt a kertekben, esténként lehetett hallani a csörtetésüket; aztán eltűntek. Most nyáron fedeztem fel, hogy bóklászik éjjel az előkertben egy hatalmas példány (lehet vagy 20-30 cm). Elkezdtem kaját kitenni, és volt, hogy egyszerre hárman is itt voltak; szóval híre ment a terülj asztalkának. 😊 150 méterre van az erdő, azt gondoltam, onnan jönnek, de inkább valószínűbb, hogy az első vagy második szomszédból, ahol van dzsumbuj - ellentétben a mi portánkkal.
A cica jó időben kint alszik, van neki több helye is; amikor már hideg van, a benti kosárkájában. Amíg élt Mamcic, ketten jól elvoltak a fürdőszobában. Azóta a mocsadék nem akar ott aludni egyedül, ugyanabban a kosárban; én viszont nem szeretem, ha az én szobámban van, mert mindig felébreszt hajnal 2-3 körül, aztán nem tudok visszaaludni. Valahogy meg kellene beszélnem vele, hogy maradjon meg éjszakára a fürdőszobában. 😬 Tegnap este 11 körül kinyávogta magát, reggel 7-kor került elő. Evett, most megint itt alszik mellettem.
Köszönöm szépen ❤️
Holnap megyünk értük, ebéd után. Biztos szokatlan lesz, nagyon rég voltak kiscicáim. Csinálnak majd kuplerájt 😃
Jövök majd a beszámolóval 😃
Holnap hozzátok vagy megvannak már ? Életünk legszebb percei közé tartozott, amikor l999-ben megkaptuk szomszédainktól első macskánkat, a 8 hetes Cicut- adatlapomon, az egyetlen fekete -. Alig volt macskaformája inkább hajazott egy nyulra,óriási fekete fülei voltak és hosszukás fejecskéje. Aztán persze hogy megszerettük, irtam már a hoxán, mindennap vittem magammal dolgozni, fiamért a suliba, vittük magunkkal külföldre, a Balatonhoz, mindenhova, anyósékhoz látogatóba, ahol megismerkedett a pulikkal, komondorokkal és más falusi kutyákkal.
16 boldog évet töltöttünk együtt, csodaszép idők voltak.
Hasonló jókat és sok örömet boldog percet kivánunk a 2 kis jövevényhez ,Luiselotte és fia.
nyugtalan,mert esik az eső és nem tud kimenni.
nyávog,mászkál ide-oda a lakásban.
Hétvégén hozom őket haza 😊
Már megvettem nekik mindent 😃