Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok? (beszélgetés)
Amennyire én látom semelyik fél nem tett semmit annak érdekében, hogy rendezze a kapcsolatot a fiú és a nevelőapa közt...
Mind a kettőjük számára nehéz lehetett a váltás, de 'majd működni fog' alapon van a viszony.
És persze, én nem tudhatom...ebben a témában tapasztalataln vagyok, én csak elszenvedője vagyok az eseményeknek, és sajnos egyre inkább megkérdőjelezem a házasság értelmét és célját...
sőt, úgy általában az emberi kapcsolatok tartósságát.
a játszmát arra értettem,h nem kell neki megmondani,h az apától van a pénz.
miért ne kéne?
ezek jó és szép dolgok,de sajnos egy kapcsolatot ketten tudnak helyre hozni.nem feltétlenül elég hozzá a nő és egy idő után betelik a pohár a magára hagyott görcsöléssel.ebben az esetben én megértem,ha válni akarna.
kell próbálkozni,de nem minden áron és nem akkor,ha a másik semmit nem tesz a kapcsolat érdekében
Te szerelmes vagy még belé? Szereted őt?
Vagy ez már csak megszokás?
1. A fiam valóban nem valami fényesen tanul ha tanul, de megnősülni remélem nem fog még egy darabig.
2. Mire megnősül addigra a mi kapcsolatunk egy kalapnyi sz@rt nem fog érni.
3. A múltbéli dolgok kihagyása nem pótolható! Addigra minden elromlik.
Azt kell megértened, hogy most mindenki, aki tanácsot ad, leginkább hazai pályára beszél.
Én a házasság, és a példakép érdekében támogatnám a családegyesítés gondolatát, míg mások a saját rossz házasságuk alapján válást sürgetnek(utóbbi szerintem ronda beleszólás a magánéletbe, és nincs helye...mert ez a te saját döntésed..).
Persze, menekülni könynebb, és van hogy tényleg kell,de ha látsz egy megoldandó problémát, nem akarnál inkább maradni és ténylegesen megoldani azt?
Mert ha az alaphelyzet szerit szereted a férjedet és láttál benne valamit a házasság megkötésekor, akkor a fiad és a saját érdeked is azt kívánja, hogy tegyél valamit a kapcsolat érdekében.
Ha nekem még egy válást át kéne élnem, hát végleg lemondanék a szerelemről,a kapcsolatról, és a férfiakba vetette bizalmamról cakkumpakk...kell az apakép, kell a férfi a családban...
vajon ez a szétbomlott kapcsolaideál milyen hatással lesz később a fiad kapcsolataira?
hát én ezzel nem foglalkoznék.
kezdd szépen a beszélgetést,ahogy írtam.én ezt tenném
biztosan fel tudsz hozni olyan példát,amikor mások javaslata ellenére cselekedtetek.ezt is elmondhatod...amúgy meg nem annak a 2 embernek kell együtt élni vele,hanem nektek.
és a gyerek valszeg valamennyire MÁR sérült szexuális téren,ezt ne felejtsd el!meddig akarod húzni?állj a sarkadra!neked éppolyan döntési jogod van,mint a pasidnak!
én megmondanám neki:
köszönöm,h eddig velünk volt,segített,dolgozott értünk,de ebben a kérdésben nincs apelláta.a gyereknek kell a külön szoba,punk-tum,ez neki nem jár többlet munkával,kiadással,mert az apja fizeti.ennyi...
nem olvastam végig-kicsit lemaradtam.
ha a ház fele a tiéd,akkor szerintem nyugodtan egyeztess a vér szerinti apával és kezdjetek neki!!!én nem haboznék,az tuti.a gyerek az első.
... és akkor mi van? ... amikor feleségül vett, akkor nem tudta, hogy volt férjed... és hogy ismerte a volt férjedet?
Ez csak kifogás... negatív érzéseknek táptalajt keres.
Akkor a volt férjedet láthatja a fiadbann?
Kellenének nekik közös programok, ami tudatosítja bennük, hogy most egy család. Meg nektek családként is kellenének.
További ajánlott fórumok:
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- Ha hívok egy taxit és várakozok benne pár órát az úgy megoldható?
- Térkő lerakása házilag is megoldható, vagy hívjunk hozzá szakembert?
- Mennyire megoldható egy 13 éves kamasz MÁV ingázása?