Mindmegettük (beszélgetés)
Danya! Lányodnak és is boldog szülinapot kívánok.
Zuzmika írd majd meg, hogy jó-e az eredmény. Tényleg, mért vagy Te Zuzmika?
Na mi van, szépen lassan elfogyunk?
Pusi nincs, Szeszi minden szökőévben egyszer, Rudiandi szintén.
Kati, te gondolom dolgozol éppen.
Schybie, veled meg most nem vagyok ám képben, hol dolgozol most te?Vagyis hány helyen?
na kész vagyok, hát igy látványra nagyon szép lett, egy olyan formában sütöttem aminek az alja ugy van kiképezve, mint a virágszirmok és lyukas is a közepe.
tele is lett szépen igaz emeltem 8 tojásra. most hül, remélem szépen ki is birom boritani.
azt nem tudom mivel töltsem meg? blanka szereti a kókuszt, lehet, hogy csinálok ilyen kókuszoas valamit.
de most mennem kell, mert még a dalma szobáját át kell mopoznom, mert ez a szemét kis dög nyul, széthordja a lábával a piszkot, és elég randa igy.
sziasztok, nincs időm olvasni, mert valóban ma vagyon a lánykám szülinapja,igy holnap hazajön, és most sütök neki egy szénhidrtszegény tortát, liszt és cukor nélkül.
remélem eszik majd belőle, ha nem is sokat, de legalább egy szeletet, amugy sem lesz akkora mint a nagy emeletes csoki torták amiket szoktunk szülinapra.
Melcsi köszönöm, átadom
na ha végeztem és van időm, akkor gyövök:)
puszi
Sziasztok!
Én egy gyümölcsnapon túl:) Főnökasszonyom 90 napozik, eme napokon társulok hozzá így könnyebb szenvedni:)
Viccet félretéve, megvagyok. És Ti?Sajnos tornára a héten még nem jutok el, de jövő héten kezdődik az intenzív mozgás, mert befejeztük a szakdolgozat gépelését.
Danya, most láttam iwiw-en hogy Blankacicának ma vagyon a szülinapja! Mondd meg neki hogy Isten éltesse! illetve minden jót kívánok. Mi a helyzet vele? Kg-k? Pasik? Munka?
Hogy bírod a lányok nélkül?
Ma halat fogok ebédelni, vacsi pedig joghurt, a héten eddig jól ment a dolog. Tegnap kaptam egy lángosos "könyvet" 26 oldal, ha kell vkinek szívesen elküldöm, csak jelezzen az e-mailemre, finomságok, hízós dolgok vannak benne, de Maszatkám imádja és ő bátran ehet, bármikor.
Szép napot
Még mindig jobb, mintha a Vodka lenne a szenvedélyed! :-)))
Kiváncsi vagyok, hogy mit mond a doktornő. Szerintem minden rendben.
A cigi, az csúcs. Én is 17 éves koromtól aktívan szívtam megszakításokkal, (gyerekek stb.) de igazán 7 éve nem szívom. (A férjem utálja). Nagyon nehéz volt lemondani róla, de sikerült. Mostmár mondhatom. 2 éve a férjem kórházban volt, hírtelen operáció stb. éjjel jöttem haza a kórházból sötét lakásba, egyedül stb. gyerekek miatt van itthon cigi, rágyújtottam. 2 slukk, és hányingerem volt. Mentem fürödni, hajat mosni, minden bajam volt, hogy milyen büdös vagyok. Innentől tudom, hogy többet nem cigizek. Előtte bárátnőméknél buli, ő olyan, hogy nem cigizik, de ha iszik egy kicsit, akkor kell neki. kinált engem is, de nem mertem rágyújtani, hogy akkor végem. Most már tudom, hogy "tiszta" vagyok.
Szégyelld magad!!! Egy-két kockával nem lett volna elég lassan elszopogatni? Ejnye-bejnye.:-)))
Gondolom, már nagyon kiéhezett a szervezeted rá.
Akkor is azt mondom, hogy ami jólesik, az kell a szervezetnek. Azért kíváncsi vagyok én is az eredményedre, de gondolom nem ezen a csokin múlik.
Én is így vagyok a festéssel. Én is festetem a hajam, mer olyan seszínű. Festem a szemem és a számat is, de nem feltűnően. Igen, van aki papagályt csinál magából.
Nem válaszoltál, hogy hogyan sikerül kordában tartani a csokikát? Vagy ne is emlegessem?
Bocsi, de nagyon fáradt vagyok, megyek mosakodni, aludni. Holnap írok mindenre. Most ment el a lányom az unokámmal (Negyed 9-kor). Puszi, kellemes estét.
Szerintem Pusit egy mondvacsinált dolog miatt zárták ki. Hoxának nem volt szimpatikus a nyílt szövege, nem értette meg a humorát sem. Nem viselte el.
hát elolvastam, hogy miért zárta ki, mert álnéáven beszólogatott valakinek, de hogy kinek és mit arról nem tudtam meg semmit sem.
na mindegy.
szijjasztok csajok, reggel is irtam, de nem küldtem el és mire beértem a szobába ujra addigra lemerült a laptopom. de hogy mit irtam? arra már ki is emlékszik? mert én nem annyi tény
majd én is elolvasom az off-ot igy már ha van szám ahol lehet keresni.
azóta senki nem beszélt vele? vagy irt neki? kaptam tőle mondjuk e-mailt. sőt jó sütiseket, a szivtelen dög ilyesmiket küldözget, ez a nő tényleg megérdemelte, hogy kirugják:D::D:D:D:D:D:D:D
amugy nem történt semmi, remélem veletek is csak jó történt. várjuk már a tavaszt, hogy kint lehessünk az udvaron.
jövőhéten már dalminak most beszéltem vele már kezdődnek ujra a zh-k, hát most ért véget:(
blankinak 19-én lesz a 2222222222222333333333333..... szüli napja
hát uristen, ez mutatja mennyire megöregedtünk:(
hát most vittem én is oviba őket. annyira olyan mint ami most volt tegnapelőtt. Neked is Kati? vagy csak én érzem igy????
Zuzmika szivem, nagyon használd ki ezeket az éveket, látod mi már csak az emlékekben élünk. iszonytos ám... de egyszer majd visszaemlékszel az öreg danyára, hogy milyen igazi is volt:D
és maig szülni leszel akkor hová tudod tenni fancsit? és amikor megszültél? anyukádék lejöhetnek nem egy napra hanem többre?
olyan annyira kell az anyuka az édes.
Csodálkoztam is - a múltkori pesti rosszulléte miatt is - hogy mindig viszed magaddal mindenhova, de így már értem.
Nálunk meg túl sokan vagyunk, de igaz itt, hogy a lány az anyjához ragaszkodik a legjobban ilyen téren is. Mikor megszületett én voltam velük két és fél héten keresztül, természetesen úgy, hogy ő kérte. Anyósa egy kicsit haragudott is ezért. Aztán vagyok én meg a férjem, aki mindennél jobban imádja, aztán a volt férjem és a barátnője, akik szintén elolvadnak tőle. Mint már mondtam, előző házasságból van 2 lány, két hetente jönnek hozzájuk hétvégeken, akkor meg a másik nagymamáékhoz mennek egyik nap, akik szintén jó nagyszülők.
Szóval nálunk túltengés van.
Igen, tényleg nem sok, mondom csak amiatt hogy Fannival 55 ről indultam és 75 lett a vége, aztán nagyon nehezen lement 10 kiló, ami egy év alatt vissza is jött.A fejem sem fájan ha most nem 74 ről indultam volna.
Irigellek hogy így elvagy az unokáddal.Sajnos az anyukámék pesten laknak, ritkán jönnekm, mert nem szertnek és nem is tudnak jópofizni anyosomékkal.Pedig nekem is sokkal könnyebb lenne ha lenne itt valakim.Egy kezemen megtudnám számolni hogy hányszor bíztam anyósomra lányom, és a sógornőmnél is a múlt héten volt először egyedül.Van egy nagyon jó barátnőm Pesten hamarabb bíznám rá, mint innen valakire.
Az igazán kevés. A lányom 18 kg-ot hízott a picivel. 7 hónapos koráig szoptatott, így most jár intenzíven tornára, + mellé diétázik is.Ezért van nálam ilyen sokáig a kicsi, mert ha nálam van, akkor még torna után elmegy szaunába is, meg bevásárolni is. Nálam van járóka - amit már csak aludni használunk - meg sok-sok játék, etetőszék, cumisüveg, tányér pelenka, sőt már megvettük a kinti hintát is. Jól érzi magát. Anyja meg mehet, nem sír nálunk utána. Ma is jön, úgyhogy rohanok haza gyorsan valamit főzni. Tegnap csak paprikás krumplira volt időm, de vittek belőle. Ma spenót, vagy valami főzelék kellene, ami gyorsan megy.
Érdekes, hogy nem híztál sokat és a cukrod mégis felment. Bírod tartani a diétát?
Azért kérdeztem a lányod, mert nekem is az volt a rossz, hogy hátrányban éreztem a nagyobb lányomat, mikor terhes voltam.
Az OFF-ba nézzetek bele.
Na, dolgozom egy kicsit közben.
Szia! Kellemes napot mindenkinek. Itt hétágra süt a nap.
Az én drága Isti unokám április 4-én lesz 1 éves. Tündéri kis örökmozgó, mindig mosolyog. Még nem indult el. Egyedül 1-2 lépést tesz, aztán ha észre veszi, hogy nem kapaszkodik, akkor gyorsan leteszi a fenekét, és ezen is kacag.
Te pontosan mikorra vagy kiírva?