Mindig azt kapjuk, amit adunk? (beszélgetés)
4. Szedrecske
2011. júl. 1. 11:00
SZINTE SOHA!!!!!
3. 0c7cb4959f
2011. júl. 1. 10:58
Adok-kapok Igen! Néha felborul az egyen súly, de akkor valószínűleg nem jól adtunk!:)
2. a6d5a14c21
2011. júl. 1. 10:57
ez hülyeség...én minden pasimért kitettem a lelkem és az összes fájdalmat okozott...
1. b65a8eb9d1
2011. júl. 1. 10:56
Visszagondolva én nagyon türelmetlen vagyok/voltam, és sokszor kerülök olyan helyzetbe, ahol előjön ez a rossz tulajdonságom.
Sokszor sajnos önző is vagyok :/ De próbálok ezen változtatni.
Aztán .. pl. az első barátomat nagyon nem becsültem meg, ezért el is hagyott engem ...
A következő kapcsolatomban pedig a srác nem becsült engem, tehát így visszakaptam azt a fájdalmat amit okoztam az első barátomnak :/
És még sorolhatnám a példákat :/
Rájöttem hogy sok rossz tulajdonságom van és szeretnék változni, mert nem akarok szenvedni többé már :/
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk?
- Az mit jenethet, ha sűrűn azon kapjuk magunkat, hogy "ugyanolyanok" vagyunk, egyszerre történnek velünk dolgok, már nem először?
- Népszámláláshoz kellett volna kapni, vagy ezután kapjuk meg a borítékot?
- Ki tudja mikor kapjuk a gyerekekre azt a pénzt amit évente kétszer szoktunk, talán gyerm.védelmi tám.?
- A gyes-t és a családipótlékot mindig egyszerre, egyösszegben kapjuk?