Mindenki alszik már és készül a holnapra vagy vannak itt még éjjeli baglyok?:) (beszélgetés)
Egészséges pizza: csináld tönkölylisztből, rá sűrített paradicsom, kicsi só és oregano, pulykamellsonka, sok zöldség, kicsi sajt. Ja és a lényeg, ha szeretitek: olívabogyó!!!
Pizza ugyan, de egészséges. Esetleg a paradicsomba keverhetsz paszírozott fokhagymát is, az vértisztító, szava se lehet a párodnak!!! ;)
Hmm... Pizza... Szerintem még a héten fogunk enni, van itthon tészta, csak meg kell pakolni és betolni 20 percre a sütőbe... Nyami!!! :P De most épp nem kívánom. Ez a kiló mandarin rendbe tette a gyomromat. Majd' minden második este megeszem ennyit. Mi lesz velem tavasszal??? Talán addigra megcsömörlök tőle... :DDD
Vagy úgy járok vele, mint Kiarát várva a dinnyével. Én még szeptember végén is azt ettem volna!!! :DDDDDDDDD
kössz kössz.:DD
Jó éjt ,és BUÉK:)
lassan lehet hogy én is lépek :)
jóéjt csajok :)
csak semmi para :P
Imádom,ez a vesztem.:D
a gyrosos meg a mozzarellás..:D bár mind1ik jöhet,kivétel a gombás..:)
Nagy előnye egy kutyának, ha szereti a gyerekeket! :)
Egyszer talán nekünk is lesz... Felem egy németjuhászt akar, én meg pulit. Tuti páros!!!
Bár ez a löködék azt mondta, hogy csak akkor lehet pulim, ha rövidre vágom a szőrét, de addigra, mire ez az álom teljesül, lebeszélem erről a marhaságról! :DDD
Bucóka20 van, Sylvia81 lesz - de 00:30 után már valóban kihal a fórum.
Szerintem pedig ilyenkor nagyon jól el lehet beszélgetni komolyabb dolgokról.
FT
Én most egy pizzát nyomnék be,más kaját nem birnék megenni.:)
Bár a pizza az meg mindig jöhet.:D
egészségedre :D
jó is a C vitamin :P
most hogy mondod, én is rákívántam... :P
a barátnőm terhes, és én vagyok kívánós XD
betojok...
XDXDXDXD
ez aranyos :D
anno nekünk két kutyus volt, akikre nagyon szívesen emlékszem. egyik apu boxere volt, ő tanított járni, vigyázott rám, de rettenetesen :D a másik a németjuhász a mamáméknál :D ugyanez :)))
ebből a kettőből fog kikerülni a következő kuytusom...pont emiatt...az élete árán is megvédené a gyereket.és engem is.
:DDDDDDDDDDDDD
Megyek, mindjárt jövök. Ettem egy kiló mandarint, a leve végigért. :D
:))))
Ez jó.:)