Minden este eljár a párom (beszélgetés)
Nem találnál különbet? Háááát ezt nehezen hiszem el azok után amiket leirtál rola.
De te tudod,te érzed.Az hogy leljebb adott a drogbol az csak 1 dolog.Teljesen el kellene neki hagyni sztem.Legalább a kislány kedvéért.Ha ennyire szeret titeket ahogy elmondja,miért nem változik?!
Amikor megismerkedtetek nem járt el naponta edzeni? ha igen, akkor most nincs mit számon kérni rajta.
Ha csak később kezdett el naponta eljárni, akkor az okot kell megkeresni, hogy miért és tisztázni egymással, de lehetőség szerint nyugodtan és nem veszekedéssé fajulva.
Vélemény rengeteg van, kinek-kinek a sajátja a saját maga által megélt tapasztalatai, neveltetése, vérmérséklete alapján, de az nem biztos, hogy nálatok az a járható út.
Sok szerencsét!
Hát igen. Utólag okosak vagyunk, de azért valljuk be, mindenki elköveti a maga hibáit. A szerelem pedig öl, butít és nyomorba dönt-ezt ugye nem én találtam ki.
Biztosan van ezer 1 olyan pozitívuma is a pasinak, amiért a csaj összecuccolt vele, gyereket szült neki, azok a pozitívumok pedig elhomályosították a látását.
Az biztos: egy drogostól jó messzire kell elvinni a gyereket, én tuti nem hagynám.
“Nincs arra gyógyszer, ha az, amiről jól látszik, hogy erkölcstelen, szokássá válik”
(L.A.Seneca)
Olvasva a már egyszer kiírt fórumtémádat, hagyd ott a fenébe.
Az előttem szólók már leírták: egy drogosnak szültél gyereket, most mit vársz?
Csajszi,én a helyedben elhagynám a pasit... Azt hiszem ezt még márciusban irtad.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni, mert nem tudom, hogy mit tegyek! 26 éves lány vagyok, van egy 35 éves párom és egy gyönyörű, 20 hónapos kislányunk. Van pár olyan tulajdonsága a Páromnak, amit egyszerűen nem tudok elfogadni! Több éve rendszeresen füvezik(napi többször). Már kértem szépen, csúnyán, hogy. leg. csak este tegye, mikor a kislány már alszik, de nem hajlandó. Minden este munka után is nem hozzánk siet, hanem először az öccsével elszínak egy "cigit"(együtt dolgoznak), azután jön haza. 3-4szer még éjszaka is feljön az öccse, mikor már mi alszunk és füvezgetnek a konyhában. . . Ha megyünk vhova kocsival, akkor is csinálja. Szerinte, ettől neki semmi baja, csak lenyugtatja. Amúgy imádja a kislányát, elmondása szerint én vagyok neki a nagy szerelme, de nagyon sokat veszekszünk a dolgai miatt, a kislánynak sem jó! Mit tegyek? Nincs munkám, rokonom akihez költözhetnék! Anyukámék 300 km-re laknak:(
Tűrjek, vagy mit tegyek?
Sajnos rossz lóra tettél.
Kérdés mit akarsz hallani. Egy dolog az hogy azt mondja hogy szeret, és egészen más, hogy mit tesz, és kimutatja- e azt.
Na meg mi az hogy lekurváz? Sajnos egy barmot fogtál ki. Nem a párod ( amúgy is az a zokninak meg a cseresznyének van) De leginkább ez a pasika (mert az ilyen nem férfi sajnos)nem a társad.
Mit kapsz te ebből a kapcsolatból? VAgy lehet hogy te csak beleraksz és raksz..de semmit sem kapsz.
Szóval ez a "hiába szeretjük egymást" kijelentés...mit nevezünk szeretetnek? Aki szeret, az lekurváz? Aki szeret, az otthagy a beteg gyerekkel este? Vagy csak jó a kényelem a haver-sör-kondi után...
Szerintem is felejtős.
Gondolj arra is, hogy ilyen apa-mintára semmi szüksége a lányodnak.
Kondi: párom is jár futni, edzeni hetente 2x. De ennyi elég is és a többi időt velünk tölti.
Költözés: "Talán jobb lenne elköltöznünk" - szerintem ő menjen.
Állj a sarkadra. Kitartást kívánok és sok erőt!
A másik ami szembeötlő, ez a mondat:
"...már úgy érzem jobb lenne külön..."
Lenne hová mennetek? Mert ha igen, és tényleg így érzed, akkor érdemes volna átgondolni a különválás témát. Viszont szerintem jól körbejárva át kell beszélnetek mindent. Nem csak a külön út lehet járható, de az együtt maradás melósabb. (Azt csak Te tudhatod, hogy van-e még valami, ami mellette tart.
Biztos, hogy nem tűrném tovább! Szerintem ezen neked kell változtatni, ő úgyse fog, mert neki jó a háttér mindent megkap, kényelemben van.
Jó lesz elgondolkodnod a továbbiakon, mert csak Te és a gyerek isszátok meg a levét. Mi lesz ha idegileg kikészülsz? Mi lesz a gyerekkel?
Szerintem hagyd el, és ha valóban szeret és fontos vagy neki, akkor ez a lépés rádöbbenti arra, hogy végleg elveszíthet, és talán változtatni fog. Ha pedig nem, akkor sajnos nem vagy neki elég fontos, és nincs értelme tovább tűrnöd.
Kitartás!
Sosem értettem azokat a férfiakat,akik le kurvázzák feleségüket/élettársukat.
Mi lassan 9 éve vagyunk együtt a párommal,de ezalatt az idö alatt 1x sem kurvázott le.
Nagyon érdekes ez a minden napi eljárkálás,én tuti nem türném! Lenne neki is kötelezettsége a kislánnyal kapcsolatban is,meg amugy is..ha vki együtt él vkivel,akkor vele foglalkozzon,és ne a haverjához járkáljon(ha egyáltalán oda megy).
További ajánlott fórumok:
- Cigizik a párom a lakásban, így mindenem bagószagú.Mindennap persze nem moshatok...Megoldás?
- Teljesen elkeseredett vagyok, mert a párom mindenképpen azt...
- Mi lehet amögött, ha a párom szinte mindenemen változtatni akar?
- A párom kinn van külföldön, minden nap beszélünk. Tegnap nem dolgozott, a telefonja mégis egész nap ki volt kapcsolva.
- Zavar, hogy a párom minden családtagjának azt mondogatja és írja, hogy szeretlek.
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!