Milyen vitaminnal vagy gyógyszerrel lehet elősegíteni a teherbeesést? (beszélgetés)
mi több mint fél évig próbálkoztunk. én nem szedtem semmit. nálam ez agyban dőlt el. én esküvő előtt akartam terhes lenni. esküvőnk után pár nappal a nászúton pdig megfogant. most vagyok a 24ik hétben.
szóval sztem inkább nem szabad ráizgulni.
Szia. Célszerű, ha már most elkezded a terhesvitamint szedni. Pl. Femibion 800. Ez kifejezetten a várandósságot megelőző időszakra ajánlják. De nekem szednem kellett Calcivid-et is.
+ akár barátcserje kapszula, cickafarkfű + palástfű keverék...
Attól függ, hogy csak fel szeretnéd készíteni a szervezeted, vagy van is valami probléma, amire rá kell segíteni.
Nem hiszem, hogy elősegíteni lehet, inkább a már létrejött terhességet lehet vele támogatni. Konkrétan a folsavval.
Persze ha valaki alultáplált annál nem nagyon jön össze de azért a mai világban a vitaminhiány nem épp a meddőségi okok közé sorolandó állapot.
Érdemes szedni, de azért, hogy a baba fejlődését segítse. A terhesség létrejöttét nem befolyásolja.. viszont segíthet megtartani azt pl az e-vitamin.
További ajánlott fórumok:
- Van olyan aki missed ab után ujra teherbeesett és az orvosa semmilyen gyogyszert irt fel?
- Gyógyszer utáni teherbeesés
- Ha a párom reflux gyógyszert szed, akadályozza az a teherbeesést?
- Túlzott gyógyszerbevitel és teherbeesésem
- Pajzsmirigy túltermelésem van, gyógyszert szedek rá. Azt olvastam, hogy ez is gátolja a teherbeesésemet. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Pánikbetegen gyógyszerek mellett teherbeesni!