Milyen tulajdonságokkal lehet megfogni valakit? Nekem ez miért nem sikerült? (beszélgetés)
Azt hiszem, ha szeretsz valakit és élvezed, az jó. Hogy ezzel megfogod-e? Nem biztos, de ha nem szeret viszont, akkor nem lesz belőle sosem a te igazid. Engem a férjemben azt hiszem a higgadtsága fogott meg, viszont akik előtte voltak, más tulajdonságokkal bírtak és mással fogtak meg. Szerintem erre nincs recept.
Tiszta szívűt keress.
Mert ilyen ostobaságokat kérdezel!Azért!
Van barátod,nem?
Mert mások (akiknek könnyen megy) nem görcsölnek rá a dologra! Te itt már annyi jótanácsot kaptál a különböző fórumaidon,hogy ha a fele eljutna a tudatodig,már lenne esélyed,de mint általában,most is csak nyávogsz,sajnálod magad,ahelyett,hogy élnél!
Néha szállj le a földre,a valóságba,és nézz körül! Lehet,hogy naponta a közeledben van az igazi,csak akkorák az elvárásaid a felszínességed miatt,hogy nem biztos,hogy észre vennéd,még akkor sem,ha célkeresztet rajzolna a mellére!
Mellesleg próbálj magadhozvalót keresni,ne valami nagypályás fickót,mert az úgyis megfingat,aztán majd írkálhatod a csalódós fórumokat!
Másoknak sem megy könnyen. Nem kell hozzá tulajdonság, vagy bármi plusz, valaki vagy vonzódik hozzád, vagy nem. Nyitottnak kell lenni mindenre, nem szabad elképzelni, hogy majd ilyen és ilyen lesz a pasim.
Nekem sose ment könnyen, nem is volt csak 1 hosszú kapcsolatom a párom előtt (akivel immáron 12 éve vagyunk együtt), a kettő közötti cirka 6 évről meg khm nem nyilatkozom, hátha olvasnak 18 éven aluliak :) De a szerelem az más, az jön, nem lehet "csinálni".
hány éves vagy egyébként?
egyikből következik a másik.
szerintem.
Nem hiszem,hogy ez a baj, igaz nem ismerlek, de majd ha a megfelelő társ jön neked, akkor majd meg fogsz neki felelni,nem lehet ezt erőltetni,
ha szabad kérdezni hány éves vagy?
Az a baj, hogy már nem az első eset, hogy "jófej vagy" meg "jól érzem magam veled". Oké ez szép és jó, de ez semmi. Ez kevés.
Kevés vagyok...
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Hogy lehet egy jóképű pasit első randi alkalmával megfogni? Mit ne szúrjak el?
- Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy az ő 7 hónapos babája, mit evett ebben a korban? Ha lehet részletesen, pl .hány ml-t, kanalasat.
- Barátnőm eladott nekem egy telefont, amivel problémák vannak, ilyenkor mit lehet tenni?
- Le lehet tiltani, hogy ismeretlen vagy egy bizonyos személy ne tudjon nekem üzenetet írni Facebookon?
- Minőségellenőri álláspályázatra kell írnom ütős motivációs levelet. Milyen tulajdonságot lehet kimeleni, ami illik ehhez az pozícióhoz?