Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyen tulajdonságai vannak egy skorpió aszcendensű nőnek? fórum

Milyen tulajdonságai vannak egy skorpió aszcendensű nőnek? (beszélgetős fórum)


1 2 3
80. Ildi
2018. okt. 26. 11:44
En Oroszlan vagyok Skorpio aszcendenssel,batran allithatom h remek:)
79. 715367966d (válaszként erre: 78. - 8a65af67ce)
2018. okt. 26. 11:28
Ajaj!
2017. aug. 14. 22:54
Szelíd, szerény, cizellált.
77. frinzy
2017. aug. 14. 22:25

azt vettem észre, hogy erre a hülye aszcendensre mindenki nagyon büszke én is megkaptam, nekem is volt ilyen periódusom, mostmár nem vagyok oda érte. ez nem hatalmaz fel arra, hogy az ember egy paraszt legyen! amikor valakivel botrányosan viselkedsz, akkor az nem oké, ha azt mondod, hogy hát igen, mert skorpió vagyok vagy aszcendensű. egyszerűen szar embernek leszel elkönyvelve és kész. és abban a szituációban az is voltál. a skorpió fejlődési fokozatai a pszichopatától a megvilágosult lélekig. nem véletlen. önmagadat kell megváltoztatni és nem másokat és nem a világot. ha példát mutatsz, lesz változás is.

visszatérve: rohadt fárasztó ez az aszcendens.

76. frinzy (válaszként erre: 75. - Myrkri)
2017. aug. 14. 22:20
mindenki aki 1984 és 1995 között születettannak a plutó skorpióban állt... szóval nem, ez nem igazán számít, ez egy egész generációnyi ember, ennél sokkal több minden meghatározza, ha az ember skorpiós vagy nem és még így is van saját választás
75. Myrkri
2013. febr. 28. 15:39

Helo!


Nekem skorpió aszendensem van és az ikrek napjegyében születtem, ráadásul az első horoszkop házamba ami a skorpió uralkodó bolygoja a plutó állt, a saját jegyében. Igy duplán igaz rám a skórpio.Nem igazán vagyok társaság kedvelő amit az ikrekre irnak,inkább távolság tartó. Azomban, az aszendens nem egyenlő a napjegyel, ezért ne keverje össze senki a skórpio napjegyű embert a skorpió aszendens tulajdonságaival!! Nem szabad össze keverni a kettőt!

"Mig a napjegy az amit mindenki ismer dehát az, hogy a nap melyik jegyben járt a születésének időpontjában, addig az aszendens felemelkedő jegy. (azért hívják így, mert ez az az asztrológiai jegy, amely a születés pillanatában a horizont fölé emelkedik)Az egyén Aszcendensének uralkodó bolygóját jellemző jellemvonások az egyént sok szempontból meghatározhatják. Többek között, maguk után vonják azokat a döntéseket, melyeket az egyén születésekor hoz meg túlélésével kapcsolatban. Kihatással vannak továbbá arra is, hogy szervezete hogyan reagál a stresszre vagy sokkhatásokra, legyenek azok érzelmi, mentális vagy fizikai eredetűek. Ugyancsak az Aszcendens írja le az egyén sajátos születési élményét. Az élet ezen első fontos változása, meghatározza azt, hogy az egyén a jövőben, hogyan változtat a dolgokon és, hogyan alkalmazkodik az élet új körülményeihez. Az első lélegzetvétel olyan mintákat indít be, melyek pszichológiai hajlamokat és döntéshozó képességet vonnak magukkal."

irtak már, sok mindent az aszendensemről meg a plutoról, és mindig kihangsulyozzák azt, hogy "alvilági"lélek. Az igaz, hogy fölöttébb érdekel az okkultizmus és misztikus dolgok,és kaotikus vagyok, bélyegeztek már meg azzal, hogy boszorkánynak tituláltak, de hidegen hagy..

Ez a leirás azomban szerint nagyban igaz:

"A Skorpió Aszcendensű egyén nagyon dinamikus és erős egyéniség. A személyes vonzerő, minden törekvésükben sikeressé teszi ezeket az embereket. De a stresszhatások, illetve a manipuláció, valamint a becsapottság érzése megszállottá teheti őket és megerősítheti a kiegyensúlyozottság utáni vágyukat. Ha negatív irányba mozdulnak el, előjöhet a bosszúálló énjük, és komoly károkat okozhatnak az energiaterükben lévő embereknek. A Skorpió Aszcendensű egyén gyakran befelé fordítja energiáját, ezáltal egy belső időbombát teremtve. A stresszre vagy a traumára adott reakciói, gyakran a szaporítószervekben, a gyökér chakrában valamint az egész endokrin rendszerben okozhatnak rendellenességeket."

valoban, addig nincsenek gondok amig valaki fel nem bosszant, vagy össze nem veszek vele,mert akkor ott sértem meg az illetőt amiről tudom , hogy fájni fog neki,és még késöbb is megütöm ugyan ott. Aztán meg büntudatom támad, de lezárom azzal,hogy megérdemelte az illető.


"A Skorpió Aszcendensű emberek mindenek felett az univerzum gyermekei és csak a tudat magasabb szintjén tudnak szabadon játszani. Ez az a szint, ahol valójában élnek. Olyan állapotokat és helyzeteket tudnak teremteni, melyek az egész emberiség számára hasznosak. Ez nyújtja számukra a legkellemesebb elfoglaltságot. Megtanulják az erőt hatékonysággá alakítani."


Dehát aki kiérdemli a feltétlen bizalmat, az számíthat arra, hogy megismeri a pozitiv oldalamat.


Remélem sikerült, teljes körű választ adnom a kérdésre,és jó lenne ha a közel jövőben mindenki elhagyná az offolást, és csak akkor válaszoljon egy kérdésre, ha normális választ tud adni, mert ha ide téved egy olvasó aki kiváncsi a válaszra és azt látja válaszként a kérdésre hogy "hülye" meg a hasonló vitázások ,nem fogja értékelni a topicot!

74. 342402de6d (válaszként erre: 3. - C3e28a071f)
2012. aug. 6. 21:11
hülye:)
73. 1675f7fe54 (válaszként erre: 70. - E438349773)
2011. aug. 12. 13:44
:)
2011. aug. 12. 11:07
a tokeletes bolcs bernice atya isten
2011. aug. 12. 11:06
jah elnezest ezt a bolcs bernicenek irtam :)):))
2011. aug. 12. 11:06
menjel te mar a p*ba, me' a tied az, mi?? bemasolod a netrol, aztan ugyanazokat a balf*szsagokat fujod mint a papagaj, te sem vagy komplett szivem, meghogy nem vagy hetkoznapi.... hat tenyleg nem vagy, "specialis" gyermek vagy, de nagyon. probalsz itt feltunoskodni (me' gondolom a valo eletben nem sikerul), csak az gond, h a hulyesegeddel, az idiota stilusoddal tunsz fel, nem az intelligenciaddal.... irritalo vagy, nem erdekes, hidd el! bunkon belekotsz az emberekbe, s aztan csodalkozol a reakcion! menj te a busba, de nagy a gyanum h mar ott is vagy, szerencsetlen! :))
69. Zizisicc (válaszként erre: 68. - 1675f7fe54)
2011. aug. 11. 22:34
Ne is várj tökéletest ..... olyan leírást, ami minden skorpió érdekeltségű emberre ugyanúgy ráillik .... :o))
68. 1675f7fe54 (válaszként erre: 67. - CILUSKA)
2011. aug. 11. 21:30
Ez se tökéletes:DD
2011. aug. 11. 20:00

A Skorpió a végletek embere.

Vagy tesz valamit rendesen, aprólékosan, a dolgok mélyére hatolóan, vagy bele sem fog.

Vagy szeret valakit mélyen, ragaszkodóan, vagy gyűlöl, de a mélység, és a ragaszkodás ugyanúgy jellemzi.

Esetleg közömbös.

De minden tettére és érzésére igaz az intenzitás és a szenvedély.

Ha egyszer valaki iránt érez valamit, az többé nem múlik el, a mélységes szeretet átcsap gyűlöletbe, esetleg a gyűlölt embert megszereti.

Ha bosszút fogad, kivárja, míg elérkezik a számára megfelelő pillanat, általában a másik eddigre már el is felejtette, hogy megbántotta a Skorpiót, és ekkor csap le áldozatára.

Óriási kutatószenvedély jellemzi.

Mindig mindennek a mélyére hatol, legyen az kutatómunka vagy épp az emberi lélek.

Épp ezért képes egy Skorpió mások lelkének legmélyebb bugyraiban vájkálni.

Megtalálja mások legérzékenyebb pontjait.

Aztán erre rámutat, ami vagy bosszú, vagy éppen pszichológusi munkában teljesedik ki.

A titkokat is szereti kutatni, épp ezért kiváló tudós lehet belőle, de a hatalom titkai is vonzzák, ezért a politikában is megtalálhatóak.

Ha szeretnénk, hogy felkutasson valamit, nyugodtan tiltsuk meg neki, hogy foglalkozzon vele, máris nekilát, hogy a titok mélyére hatoljon.

Számukra legérdekesebb az okkult jelenségek világa, a legtöbb Skorpiót erősen vonzza a spirituális világ és a mágia.

Otthon van a különböző ezoterikus tanokban, és életében minden jelenséget az Univerzum törvényeivel magyaráz.

Ezt aztán hajlamos túlzásba is vinni.

A Skorpiót vonzza a halál jelensége, ezért előfordulhat, hogy olyan munkahelyet talál, ahol ezzel találkozhat.

Kutatószenvedélyével összekötve gyilkossági csoport nyomozójaként is remekül megállja a helyét.

De megtalálhatjuk kórházak patológiai osztályán, temetőben, vagy bárhol, ahol a halál jelensége előfordul.

Képes mások lelkének mélyére hatolni, könnyen rátapint az emberek fájó pontjaira, ezt azután pszichológiai-pszichiátriai hivatásban éli ki, vagy rossz esetben másokat rendszeresen bántó, antiszociálisnak mondott emberként éli meg.

Sok Skorpió fojtja életének állandó nehézségeit valamely drog élvezetébe, az alkohol, a cigaretta, sőt néha a kábítószer is jellemző kísérője életének.

Ha sikerül kigyógyulnia ebből, kiváló leszoktató terapeuta válhat belőle.

Titokzatos, csöndes, érzéki és érzékeny.

Visszahúzódó szemlélője az életnek.

Nem szereti, ha megmondják, mit tegyen, ugyanakkor igényli az irányítást.

Hamar megbántódik, és nehéz kiengesztelni, sokáig rágódik sérelmein.

Egy elmúlt kapcsolat árnyékában tud tölteni éveket, sebeit nyalogatva.

Ilyenkor nehéz közel kerülni hozzá a másik nemnek.

Ha szeret valakit, nagyon jól tud hozzá alkalmazkodni, igényeit háttérbe szorítva.

A szexualitás a gyengéje.

Szereti a gyakori és minőségi szexet, és ezért hajlandó bármit megtenni.

Kapcsolataiban általában a karmikus partnert keresi, majd mikor rájön, hogy tévedett, ismét keresi duálpárját.

Épp ezért gyakran bonyolódik bele futó szexuális kapcsolatba, de ez számára - úgy gondolja nem a szexről szól, hanem a párkeresésről.

A szexben általában nem ismer tabukat, illetve határozottan vonzza azok a helyzetek, amiket más emberek tabunak minősítenek.

Ugyan a jegy víz elemű, uralkodói mégis tüzesek, ezért a Skorpió olyan, mint a folyton fortyogó láva, bármikor robbanhat.

Természetesen a víz elem is dominál, ezért ezek a robbanások, fortyogások mindig érzelmi alapon fordulnak elő.

2011. aug. 11. 19:50
uncsizom :)
65. 04e95f637a (válaszként erre: 64. - Kagylo30)
2011. aug. 11. 19:26
jajj azon már túl vagyok hála isten!jobban vagyok :))
64. kagylo30 (válaszként erre: 62. - 04e95f637a)
2011. aug. 11. 19:04

jól:)))

akkor marad a fogad?:))

63. 1675f7fe54 (válaszként erre: 61. - 04e95f637a)
2011. aug. 11. 19:04

Ha sajnálnál nem léptél volna:XD


ui: most látom 11 hós gyereket úgy megvertek, hogy kirugták a fogát és eltörték a karját a "szülök. Döbbenet.

62. 04e95f637a (válaszként erre: 60. - Kagylo30)
2011. aug. 11. 19:03

szia!körülményeket leszámítva jól :))

Te?

61. 04e95f637a (válaszként erre: 58. - 1675f7fe54)
2011. aug. 11. 19:03
Én sajnálni szoktalak!Tudod,inkább irigyeljen 1 mint sajnáljon 100 :)))
60. kagylo30 (válaszként erre: 57. - 04e95f637a)
2011. aug. 11. 19:02

szia:)

Jól vagy?

59. kagylo30 (válaszként erre: 52. - 1675f7fe54)
2011. aug. 11. 19:01
:)
58. 1675f7fe54 (válaszként erre: 55. - 04e95f637a)
2011. aug. 11. 18:58
Te nekem a legnagyobb vágyam a hétköznapiság. Most gondold el mennyivel egyszerűbb nekik:) sokszor irigyellek ezért:DDDD
57. 04e95f637a (válaszként erre: 56. - 1675f7fe54)
2011. aug. 11. 18:58
most röhögök,mert pont erről beszéltem :DDD
56. 1675f7fe54 (válaszként erre: 55. - 04e95f637a)
2011. aug. 11. 18:57
jól van:XD látom rendben vagy:DD különben nem horkantál volna fel:D
55. 04e95f637a (válaszként erre: 54. - 1675f7fe54)
2011. aug. 11. 18:55
óóh tudjuk,hogy te más világ vagy,és a hétköznapiság rád nem jellemző...ne kábíts mááár :))
54. 1675f7fe54 (válaszként erre: 53. - 04e95f637a)
2011. aug. 11. 18:52
Én nem vagyok ilyen egyszerű mutatvány:)
53. 04e95f637a (válaszként erre: 50. - 1675f7fe54)
2011. aug. 11. 18:51
Én meg úgy vagyok vele,ha provokálok egy embert,és felhúzza magát-megvetem!Ha ő is ugyan úgy visszavág--aaaz nagyon jó! :))) Velük általában jóban is vagyok,maradok :)
52. 1675f7fe54 (válaszként erre: 51. - Kagylo30)
2011. aug. 11. 18:51
nekem csak az asc-em az:)
51. kagylo30 (válaszként erre: 48. - 1675f7fe54)
2011. aug. 11. 18:50
mondod egy skorpiónak?:)
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook