Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen tudású router kell 500 Mbit/s gyors nethez? fórum

Milyen tudású router kell 500 Mbit/s gyors nethez? (tudásbázis kérdés)


7. access (válaszként erre: 6. - Binbike)
febr. 8. 15:09
Szívesen :-) mellesleg az aki az 1200-as Routert javasolta nem igazán lehet tisztában azzal, hogy hazánkban milyen sebességűek kaphatóak, mellé meg amit rá is írnak az sem fix, tehát valamivel kevesebbet tudnak. Amit említettem márkát a Tenda az megbízható, normálisan működik, semmi gond vele, azt használom én is :-) Persze lehet más márkát is választani :-) viszont azért előtte érdemes megtudni azt, hogy a szolgáltató mennyit ad a valóságban, felesleges megvenni akkor a nagy teljesítményűt ha a szolgáltató a felét sem biztosítja, de nem a papír forma szerintit kell nézni, hanem a valóságot.
febr. 8. 07:20
Köszönöm szépen a hozzászólást, segítséget! Utána nézek még, hogy a lehető legjobbat válasszam.
5. access (válaszként erre: 2. - Binbike)
febr. 7. 04:58
Papír forma szerint sokkal többet ad a szolgáltató, de kizárt, az csak papíron van, egyik sem adja valóságosan azt a sebességet, de fizetni merg azért kell, a ConnetBox az tudja a nagyobb sebességet, de ez UPC, de a szolgáltató sem adja a valóságban azt, a DIGI szolgáltató ad elvileg 1000-est de az is csak elvileg, a megfelelő sebességhez már üvegszálas kábel kellene amit nem igazát telepít a szolgáltató, mivel elég drága. Router ami a 300-ast bírja az akár a Tenda is lehet, semmi gond vele és 3 Antennás vagyis nagyobb területet képes lefedni ez 4 990 Ft, lehet kapni 500-ast is de az még nem olyan régen jött be a listára tehát nagyon drága a tudásához képest, mivel az 20 000 Ft, de hiába van nagyobb tudású Router amikor a szolgáltató nem biztosítja azt a sebességet. Nekem UPC van a FiberPower 500-as csomag ami havonta 7 000 Ft. papír forma szerint 500 a net, de a valóságban még a 200-at sem éri el. a WI-FI meg a leárnyékolások miatt sem fogja azt a sebességet adni, tehát marad a kábel ami fix kapcsolat. WI-FI vevő fejet is lehet kapni de azoknál sincs még olyan nagy kapacitású, a 300-ast leget kapni olyan 7 000 Ft körül. boltoktól is függ, de ott is a leárnyékolás miatt nem igazán jó, mellesleg a letöltés miatt jó a nagy sebesség, ONLINE film nézéséhez, de az meg azért nem jó, mivel hiába a nagy sebesség, kell neki betöltődési idő is, sok esetben akad és várakozni kell rá. Mellé azért az is fontos milyen az UTP kábel, mivel ott is van 1 000-res is, meg kevesebb is. Tehát nem kevés dolgot kellene figyelembe venni.
febr. 7. 03:08
Attól is függ, mire használod szerintem.
febr. 7. 03:08

Nekünk Huawei van, korlátlan mobil nettel.

Mi meg vagyunk elégedve vele.

febr. 6. 22:28
Részletesebben: Most 100 Mbit/s az internet sebesség a szolgáltatótól. Ha már veszek egy új rouert, akkor úgy gondoltam, hogy áttérek az 500 Mbit/s gyors netre, kb. 300 Ft-al lenne több a havidíjam. most nem tudom, hogy milyen router kellene, azt mondták, hogy nagyobb kell, mint a szolgáltatótól jövő sebesség, akkor az minimum 750 Mbites router lenne. aztán azt is javasolták, hogy akkor már vegyek 1200 Mbit/s seb.routert, hogy a vezetékes sebessége legalább 1000 Mbites legyen. Akkor el is határoztam, hogy veszek ilyent, ez a legolcsóbb üzletben kb. 15 000 Ft. Akkor meg azt mondták, hogy a vezetékes porton jóval kevesebb Mbittel megy át a jel, mint a wifi és nem éri el a szolgáltató 500 Mbit/s sebességét sem az átvitel. Viszont az asztali gépen csak kábelen tudom átvinni, és filmet nézni a nagyobb monitoron csak jobb. Aztán 20 000 Ft-ért kínáltak routert, ami szuper, azt viszont sokallom kiadni érte. Mikor van 300-as 5000 Ft-ért is. Többnyire csak én netezem itthon, viszont sokat, van mindenem,(asztali, laptop, tablet, okosteló) olykor kettő is előttem van. Kérdezem, aki tud segíteni,aki ért hozzá, milyen router lenne jó, milyen tudású, kb. 15000 Ft-ig? KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
febr. 6. 22:16
Új routert kell vennem, mert a régi elavult. Milyen tudású routert kell 500 Mbit/s gyors nethez?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook