Milyen körülmények között csalják meg a pasik a feleségüket? (beszélgetés)
Hogy hogy és a férfi?
A férfi mindig disznó, nemde?
:)
A rendőrség nem segít az tuti!!!
Védeni kell magát az embernek,és a gyerekeket,ha kell tárgyal.
Csak az a gáz,hogy rengeteg embernek nincs hova mennie,és nincs egy segítő kéz sem...
De jól elkanyarodtunk a témától...:-)
Tudom,láttam én is már ezt azt,de az a megoldás,hogy egy életen át csicskázunk,megalázódunk,vagy legalább megpróbálunk kitörni valahogy?
Melyik a jobb?
Nézd!Mindenkivel addig mennek el,amíg lehet!!!
Azt mondom a "mártírok"valamilyen szinten maguk segítik elő ennek a helyzetnek a kialakulását.
Létezik az a szó,hogy NEM.
Erről beszélek látod...erre mondtam az előbb,hogy ez nem lehet mérvadó...nem vagyunk primitívek,és egy nő sem nem tulajdon,sem nem kapcarongy,és nem szolgálólány,így a férfi ugyanúgy nem.
Ezt nem lehet elfogadni követendő példaként!!!
Nemrégiben voltam egy koncerten, japán 30 év körüli zongoraművésznő adott hangversenyt, akinek a férje egyébként magyar zongoraművész, a Zeneakadémián ismerkedtek meg évfolyamtársként. Mivel a férj nem tudta elkísérni a feleséget, ezért mindkét szülője!! jött el vele... Budapesttől 140 km-re utaztak, mert az asszony nem közlekedhet egyedül!!
A zenészek szokták mondani, hogy "erre mondjál kistercet"!
Csókollak Ibi!:)
Holnap visszaolvasok!
Bár én is a tesztoszteron mérgezésre szavazok,mint legfőbb ok:D.
Egy a baj,hogy a szerepeknek meg kellene maradniuk egy kiegyensúlyozott szinten,mert jó az,hogy kezdünk feltörni a "férfiak szintjére",mint nők,de eközben ránkvágják az ajtót,és nem adják át a helyet....ez ezzel jár....
A fene tudja hova jut a világ...
Igen...ilyen eset is van sok!!!
Bizonyos területeken a férfiakat előnyben részesítik,pedig van női szakember is ugyanolyan jó benne....
Semmi nem alakul ki hiába!
Nem csak aranyemberekből áll a világ!
Ez vonatkozik a nőkre is.
Senki nem különb itt a másiknál!!!
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit soha senkinek, semmilyen körülmények között sem mondanál el?
- Ti ilyen körülmények között bevállalnátok egy babát?
- Elmenjünk ilyen körülmények között is?
- Így jártunk mi, illetve tényleg minden körülmények között a saját szekerünket toljuk?!
- Betegápolás kórházi körülmények között?
- Hogy kezdhetném a beszélgetést ilyen körülmények között..?