Milyen izzadásgátlót tudsz ajánlani? (tudásbázis)
Erről nem tudok!
Viszont a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolja a termék aloe tartalmát és tisztaságát. Semmilyen aluminium só nincs benne
( Aloe Ever-Shield)
Egyetértek én is ezt használom. Az üzletekben kapható izzadásgátlószerekben olyan anyagok kemikáliák vannak, melyek rákbetegséget okozhatnak.
Ezzel az izzadásgátlóval izzadsz, de nem lesz izzadság szagod. Magát az izzadást nem szabad megakadályozni.
Még jó,hogy te olyan okos vagy,csupa kis betűvel!
Valószínűleg,de az az izzadság,ami a homlokodon akar kijönni,nem fog a talpadon távozni.Úgy látom,te kimondott anti-foreveres vagy.Talán te vagy az a bizonyíték?
"Az FLP aloe vera izzadásgátló dezodor triklozánt tartalmaz. Ez a szer olyan súlyosan rákkeltő, h a WHO már a betiltását kezdeményezte."
Nos, ha hiszünk minden ilyesminek, akkor ne is használjunk inkább semmilyen kozmetikumot, ne vegyünk semmilyen ételt, mert már minden sz@r, a növények műtrágyázva vannak, a levegő koszos, az állatokat táppal etetik, már a mag is rossz, amiből a te is kertedben ültetsz. A kozmetikumok hadáról pedig annyi fogalmunk sincs, mint más egyébről. Ha letesszük a deo-t, akkor minden mást is letehetnénk, mert ki tudja, hogy mi van a testápolóban, stb.
Húha, csupa nagy betűvel ilyen butaságokat írni.
1. Bizonyított tény, hogy semmi köze annak az alumínium mennyiségnek a rákhoz, ami a dezodorokban benne van.
2. Azzal, ha a hónod nem izzad, még nem maradnak benned a méreganyagok, hisz akkor vagy máshol fogsz izzadni, vagy a vizelet útján távozni fog belőled. Ennyi. :P
Szia!
Olvastam az egyik hozzászolásodat.
Te milyen izzadásgátlót használsz?
Zsuzsi
Subdue lemon,én ezt használom.Termékadatok:
A Subdue egy természetes gyógynövény alapú golyósdezodor, melynek használatával egész nap frissnek érezheti magát. Koriander, zsálya és lemon kivonatai védik a bőrt a kellemetlen szagoktól. Aloe Vera összetevője segít bőre nedvességtartalmának megőrzésében. A Subdue dezodor használata egyszerű, biztos és hatékony. Sem alumíniumot, sem alkoholt nem tartalmaz. (Az alumínium szoros összefüggésbe hozható a mellrák kialakulásával. Kutatások igazolták, hogy hatására a mérgek lerakódnak a szervezetben).
Nem tartalmaz alumíniumot
Hatékony és kellemes dezodor
Kiváló minőségű természetes hatóanyagokat tartalmaz
Nem akadályozza meg a bőr természetes légzését
egyébként nagyon sok olyan dezodor kapható, amiben nincs alumínium, paraben, sls és hasonló káros anyag...
mielőtt egy mlm hálózatból rendelne valaki csillagászati áron, lehet érdemes körbenézni bioboltokban is.
Rexona biorythm
Egyszer kaptam egyet repiajándéknak, azóta ezt veszem, nekem bevált :)
Sziasztok!:)
Rexona-tól a pasi izzadásgátló tuti,még nőknek is!!
Sokkal jobbak,mint a női szerek,s a zöldnek kifejezetten uniszex illata van!
Kulonbozo pajzsmirigy problemara utal, ha stresszes, igerlekeny, faradekony, vagy eppen felporgetett az illeto, ha hizekony vagy eppen fogy, pedig eszik eleget, almatlansag, hajhullas, szaraz bor, rossz anyagcsere, gyors szivveres es meg sorolhatnam.
Nem eleg a vervizsgalat. Szukseges az ultrahang es a fizikai vizsgalat is. Ezek egyuttesen hatarozzak meg hogy van-e a pajzsmiriggyel rendellenesseg.
További ajánlott fórumok:
- Semmilyen izzadásgátló nem használ, tudnátok valami jó tanácsot adni?
- Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot?
- Kinek milyen mosópor jött be, ami kihoz mindent: gyümölcs, fű, izzadásgátló foltokat?
- Milyen tapasztalataitok vannak a Garnier 48 órás izzadásgátlóról?
- Milyen izzadásgátlót tudtok ajánlani? F/20
- Milyen izzadásgátlót használjak?