Milyen hamar múlik el a férfiaknál a szerelem nélküli, gyakorlatilag kizárólag szexuális jellegű vonzalom egy nő iránt? (tudásbázis)
Szerintem nem. Ha nem kapja meg, akkor lehet, hogy addig sóvárog utána míg meg nem csúnyúl.
Persze ahány férfi annyiféle, ahány nő annyiféle. Amit írtam, daját tapasztalatból írtam.
Miert utalod oket? Ha annyira szeretsz pingvines pacskerben jarni, vannak olyan ferfiak is, akinek ez nem gond:)
De ugy gondolom, minel perfekcionistabb egy ferfi, es ragaszkodik az elveihez, annal kevesebb no uti meg nala a mercet, ergo, kevesbe csapongo az ilyen.
Akinek meg minden bejon, es nem lankad le az igenytelensegtol sem, annak barmelyik no bejon, szoval sokkal nehezebb megtartani az ilyen ferfit hosszutavon.
Termeszetesen a perfekcionistat sem konnyu, mert adott egy szinvonal, de a "mindenevo" meg pont olyan, hogy ahogy bejon neki a pingvines papucs, ugy bejon az osszes tobbi no is. Konnyu az ilyennek elcsavarni a fejet, de a tobbieknek is konnyu a dolga.
Logikus, hogy annak a ferfinek, akinek sok elvarasa van, tudnia kell sokat is nyujtania, de ezt a normalisabbja tudja is, a tobbit hagyjuk...en az ilyenekre szavazok:)
ha a nő megöregszik/elhízik/megcsúnyul :) szerintem egy férfi rengeteg nő iránt érez kizárólag szexuális vonzalmat, de ha érzelem nincs mellette, nem számít semmit, jön majd a következő :)
Ha a pasi nem kapja meg a nőt, akkor... szerintem kb. két hét. Maximum. De inkább két nap. Ha érzelmeket is táplált iránta, akkor természetesen sokkal több.
Nem tudom, ha egy pasinak elmegy a kedve a nőtől, mert az felvesz egy pingvines papucsot vagy egy térdig érő zoknit... hát akkor az egy nulla vonzalom volt. Az ilyen pasikat szívből utálom.
Nem biztos, hogy "bombanő esetében élethosszig tart a vonzalom". A legszebb nőkre is rá lehet unni.
ez egyenenkent valtozo,hisz mindenki mas.
Nem lehet. Ebből már nem lesz semmi.
Esakkor ennyiben maradtunk... Remelem, mindenki odarakta a repajat ahova kell, vagyis a hoemeber orrahelyre :)
Lehet majd be adja a derekát csak alszik még rá párat. Ez nem lehet? Hogy aztán mindenki mehesen a dolgára és élhese a saját életét.
Igen, bocs, én fogalmaztam rosszul, ha "jó lenne vele, ha végre beadná a derekát"
Nem voltam vele, csak részemről az ácsingó.
(Na várjunk csak! Keverem a dolgokat. Ez a nő volt (meg egy kicsit van) életem legnagyobb (sajnos plátói) szerelme is. Igazán kiábrándíthatna magából! :D)
Vagy ha arra gondolsz, hogy mégiscsak összejönne vele (sajnos nem látok rá esélyt) és jó lenne, nem tudná velem elhitetni, hogy csak képzelődtem. Ezer szónak is egy a vége: belemennék a próbába.
Van olyan nőismerősöm akibe nem vagyok szerelmes, de nagyon tetszik. Hú!! Mit nem adnék, ha egyszer megrépázhatnám!
De ha jo volt vele, akkor megnyugtathat legkozelebb is, hogy ez csak az agyad szulemenye es amugy veletlen:D
Legalább megnyugszik a koma. Nekem is van olyan nőismerősöm aki megnyugtathatna.
Addig tart, amíg be nem teljesül. Aztán rádöbben, hogy amiért igazán odavolt, az csak a saját agyában létezett! :-) :-)
Naná, hogy vonzódhatunk több nő iránt is szexuálisan! Sőt olyan nő iránt is, akinek a természetét el sem tudjuk viselni! De jól néz ki és (valószínűleg) van luka. (Lehet, nem is egy.)
Néha az undor kiváltásához elég az is, hogy extensionnel hosszabbított a csaj haja, és előtte nem derült ki, vagy hogy mindig zárt, magassarkú cipőben látta és egyszer meglátja ujjközös papucsban battyogni, vagy pingvines házipapucsban a férfi a vonzó nőt, és nem is kér belőle többet. De vannak férfiak, akiknek ezek a dolgok teljesen mellékesek, van, akinek tetszik a térdig érő csíkos zokni is:D és kizárólag az érdekli, hogy a csaj jól mozogjon az ágyban és legyen egy rendszeres szex.
Szóval az adott férfitól is függ, hogy mi az, ami az ő érdeklődését életben tartja.
Hogy meddig lehet ezt húzni, az is nagyon változó
Szerintem csak azt akarja tudni, hogy meddig tarthatja lógva, kamaty nélkül, hogy fusson még utána egy kicsit. És ez olyan Rosalindás valahogy...:) ő szokott ilyen topikokat kiírni
Az honnan tudhato biztosra, hgy csak cekcualis az erdeklodes? Bovebben is kifejtened? :)
Amíg fel nem fedez valami olyat, ami szexuálisan taszítja, ebben az esetben akkor is, ha még nem kapta meg. Egy férfi (ahogy a nők is) egyszerre több nő iránt is vonzodhat szexuálisan, simán. Attól, hogy ezek közül valamelyikkel volt is szex, még vonzódhat a többihez is, de mondjuk, ha felfedez valami taszítót, lehet, hogy már a valódi szex előtt elmegy a kedve, míg a több esélyes közül amelyik a legjobban tetszett az ágyban, ahhoz fog visszatérni. De a többiek is bejönnek neki:) a nők szerintem ugyanígy vannak összerakva, nekik is tetszik több férfi is egyszerre, és ők is megundorodhatnak valakitől már szex előtt is, vagy ellenkezőleg, huzamosabb ideig se unják meg, aki annyira jó.
Te nőként hogy működnél ilyen helyzetben?
Szerintem ez minden férfinél más lehet. Függ a nő szépségétől is. A már elfogadható (Ha ló nincs szamár is jó.) nők esetében bizonyára hamarabb, bombanő estében élethosszig tarthat a vonzalom. Ha meg is kapja - de nem ez volt a kérdés - akkor hamarabb elmúlhat a vonzalom, egy idő után beáll az unás.
Olyan szexuális vonzalomról beszélek, ami nem teljesült be, tehát a férfi nem kapta meg a nőt.
További ajánlott fórumok: