Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen feltételei vannak egy "mini" cukrászüzem nyitásának?Egyáltalán van-e méretbeli követelmény a cukrászüzemeknél? fórum

Milyen feltételei vannak egy "mini" cukrászüzem nyitásának?Egyáltalán van-e méretbeli követelmény a cukrászüzemeknél? (tudásbázis kérdés)


2012. aug. 14. 21:44
Sajnos nincs. De valószínűleg náluk lesz a lista.
7. dove (válaszként erre: 6. - Globus)
2012. aug. 14. 20:33
Lenne ötleted,hogy ezeket honnan tudhatom meg?Mert OK,hogy kell majd ilyen-olyan engedély(Ántsz....stb),de ezeket ők nem hiszem,h meg tudják mondani
6. globus (válaszként erre: 5. - Dove)
2012. aug. 14. 20:11
Azt tudakold meg, hogy mi tartozik a minimál felszereléshez, ehhez már tudsz alapterületet.
5. dove
2012. aug. 14. 20:08
Ezt amúgy konkrétan úgy képzeltem el,hogy otthon alakítanám ki.Azért is kérdeztem a méretre,mert értelemszerűen otthon nem tudnék létrehozni egy hatalmas üzemet.Bár nem is akarok akkorát még egyenlőre.
4. dove (válaszként erre: 3. - Globus)
2012. aug. 14. 20:04
Köszönöm szépen a választ!
3. globus (válaszként erre: 1. - Dove)
2012. aug. 14. 19:29
Mnden bizonnyal el kell férnie a nyers alapanyagok tárolójának, ilyen-olyan hűtőszekrénynek, külön a tojásnak-tejnek, külön a fertőtlenítőnek, a többfázisú mosogatónak. Valószínűleg kell öltöző, személyzeti wc etc. hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztosan több van.
2. dove
2012. aug. 14. 19:25
Szeretnék vállalkozás keretében tortákat és süteményeket sütni megrendelésre,de fogalmam sincs,hogy milyen feltételei vannak.Minden információt szívesen fogadok ezzel kapsolatban! :)
1. dove
2012. aug. 14. 19:22
Milyen feltételei vannak egy "mini" cukrászüzem nyitásának?Egyáltalán van-e méretbeli követelmény a cukrászüzemeknél?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook