Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Sziasztok
Tegnap Zsambekon mar a számlán volt.
Holnap kizàrt az FHT számlára.
Budapest.
Szerda vagy csütörtök.
Akkor kapjuk meg.
Baranyában nem lesz FHT a héten. Hétfőre várható a banki, a lakcímes a postától függően keddre, esetleg kis eséllyel hétfőre.
A postai átfutási idő az utalástól kezdve 3-4 munkanap.
Hó 25-e előtt nem lehet utalást indítani, mert akkor jön rá a keret.
Amúgy a kormányhivatalok egymástól függetlenül utalják az FHT-t, egészségkárosodásit, ápolási díjat, időskorúak járadékát, állam által megelőlegezett gyermektartást, ezért változó a kézbesítési idő minden megyében.
Sziasztok!
Én Darányból (somogy) írok. Nekem márciusban és áprilisban is 26-28 között megérkezett a számlámra.
Ma voltam bent leadni a 30 napos önkéntes munkámról az igazolást a kormányhivatalban.
Mellesleg rákérdeztem az FHT-re is.
Vagy június 1-én lesz számlán vagy 2-án (együtt a családi pótlékkal).
9-10 nap még...
kitartás...
22.800.- Ft-ért...
remélem, mára már mindenki szerencsésen megkapta a "járandóságát", vagyis a legcsigalábúbb postás is kivitte, leszámolta, jattocskáját levonta belőle; és most játszhatjuk a szokásos "próbálj meg ennyiből kijönni egy hónapig" c. túlélőshow-t - apropó, egyszer ebből csinálhatnának reality-t, aki megnyeri, a nyereményből megérdemelten mászhatna ki ebből a lehetetlen helyzetből, amiben mindannyian senyvedünk... na? mit szóltok? ;)
na jó, csak vicceltem, mindenkinek kitartást, szép ünnepet (Pünkösd jön) és nyugis napokat kívánok a hó végéig - amikor is újra találkozunk, ugyanitt... :)
Helló
kis help kéne nekem Szolnok-n kapót valaki fhm-t ?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?