Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Sziasztok!
Nektek ez ami januárba esedékes ?
Mert én még csak a novemberit várom. Mert csak fél havit kapok novemberből..
Akkor én majd január elején is kapok?
Aki kapott 2 szer. Veszprèm megye, nem utalt. Mi talán január 10-èn ha kapunk.
Kellemes Ünnepeket!
Szia mindenki!
Ne kövessétek a példámat!
Internetem is csak a Telekom karácsonyi akciójából van, 47 forint van a dominós feltöltésemből. De nem ez a lényeg.
Mivel fél háromkor még nem volt utalás a számlára; a hűtő, a gyomor üres lévén, elmentem tudatosan abba a boltba ahol már délután van kenyér.
Kértem egy kilós kenyeret. Amint a kezemben volt, raktam is a táskába mondva, hogy ezt nem tudom kifizetni mert nincs miből.
A lényeg, hogy a rendőrségi feljelentés, a megyei kormányhivatal ellen, "bűncselekmény elkövetésére való felbujtásra" történt.
Békés ünnepeket mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?