Miként maradtál, miután megcsaltak (beszélgetés)
Mert valószínű nem szereted igazán."A szeretet sok vétket elfedez".
Bíz'a.nem is érthetted,hisz nem boldogtalan, sőt épphogy boldog,mint írta.
Gratulálok!!!
Nekem meg július 18 án!:) Nem is gondoltam volna hogy Te is Rák jegyű vagy:))
Eztán mégjobban szeretem a pitét:-) :-)
Ez a mentőgondolat sok depisnek segíthetne.Sokkal több boldog ember élhetne e földön:-)
Köszönöm szépen:-)
Talán mert én is "júliusi"vagyok:-) Pénteken lesz a szülinapom:-) :-) :-)
Passisongirl, Zsuzsa, Loveyourbody - kimásolhatnátok a hsz-otokat és nézzétek meg 20-30 év múlva, akkor hogyan vélekedtek, hogy látjátok az Életet, párkapcsolatot. A topic indítója őszintén megírta problémáját, és normális tanácsokat vár, gondolom. Másként nem kezdte volna el. Az első gondolatom az volt a hsz-aitok elolvasása után h 'Úristen!' de aztán gondoltam nem ítélkezhetek felettetek, nyilván az életkorotok, esetleg a környezet amiben felnőttetek ilyen hatással lehet rátok, és azért vagytok ilyen véleményen. Ha az ember véleményt kér, nem csak azt kérdi, h a másik mit csinál ilyenkor, habár a topic címe így szól, hanem azt, h beleképzeljék magukat mások az ő helyébe, és akkor mit csinálnának.
Az minimum, h az ember ha elolvassa a kérdező mondatait, rögtön rá kell jönnie, nem az a típus, h "használom évekig arra amire épp nekem kell" meg "keresek magamnak egy szeretőt". Akkor nem is kérdezné, mit tegyen ha ilyen lenne.
Dew-i val és Bnedorával értek egyet, nem ragozom. Elég sok kapcsolatot láttam és látok megmaradni, és ami gyakoribb, tönkre menni. Mind2 félnek tenni kell ahhoz, h maradjon, az biztos. És az is, h nem kell mindenáron megtartani a házasságot. De ez nem az az eset. Mindenképp adni kellene neki még egy esélyt. Lehet, h újból megteszi, bár nem hinném. De az is lehet, h nem. Az is biztos, ha megbocsátasz, akkor csak úgy érdemes, h nem emlegeted fel neki - ez lesz a legnehezebb. Nem pont erre az esetre illik, de hallottam 1x egy orvosnőt beszélni, és mondta, h az ember agyában egyszerre csak egy gondolat tud meglenni. Legyen egy úgynevezett mentőgondolat, és ha jön a rossz (ő ezt egy beteg embernek magyarázta) akkor gyorsan helyettesítse be a mentőgondolattal. Hasonlót olvastam egy lánnyal kapcsolatban aki látott egy gyilkosságot, és ez a látvány üldözte állandóan, mikor javasolták neki, h mikor jön ez a gondolat, azonnal gondoljon a 'mentőre',és egy idő után halványulni fog.
Bocs, ha sokat írtam. Kívánom, h legyen erőd!
Akkor te tökéletes vagy:-) :-) :-)
Mi és Jézus,sőt a teremtő Isten is hülye?....
"Bocsásd meg a mi vétkeinket,miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek"!
Te már csak tudod:-) :-)
Akkor mit is nyerne? Magányt, vagy egy sokkal rosszabbat?
A régebbiek még tudják állni a szavukat!
Persze a mostaniak...
Némelyek úgy ítélkeznek itt,mintha ők maguk lennének a tökély.Jézus ki belétek lát,vajjon mit mondana? Ki dobhatná az első követ?
Azt hiszem sokan elsomfordálnának! Ugye olvastátok?:-) :-)
Szerintem bizonyított:-) :-) :-)
Csak rosszabb jöhet mással.
Más Akiben hisznek az emberek némelyike és megint más a valóság!
Nem vette semmibe,sőt vele maradt.Egy ffi nem marad érdekből egy nő mellett,mint láthatjuk sok nőnél!
Nem "ébredt"semmire, csak elmondta, valószínű,megelőzendő a lepcsesszájúakat.tehát az öt év elteltével nem történt semmi.Öt év más ügyekben is elévülnek a dolgok:-)
hat ha anyagilag tudod fuggetleniteni magadat tole, akkor koltozz kulon, ha nem, akkor meg hagyd a fenebe! csinaljon azt amit akar, tekints ra ugy mint baratra, azt kesz.
en ezt tennem!!
ha 4 éve elnézted neki és bevetted a dumáját akkor már nincs mit tenni, kétszer még a biroság se büntet ugyanazért a bűnért
várd meg majd a következőt:D
További ajánlott fórumok:
- Túl lehet lenni azon, ha megcsaltak?
- Szeretők, megcsaltak, hűtlenek... Te hova tartozol?
- Szeretem, tisztelem a feleségem, mégis megcsaltam.
- Férfiak, akik megbánták, hogy megcsalták a feleségüket....írjanak
- Miért nem tudom feldolgozni már hogy jó 1 éve megcsaltak?
- Miután már megszáradt a birsalmasajt mindkét fele, miként kell tárolni, hogy ne penészesedjen be, és ne is száradjon ki nagyon?