Miért van az, hogy mostanában egyre több nő esik teherbe fogamzásgátló tabletta szedése mellett? (beszélgetés)
Vicces!És mi van akkor,ha valakinek hasmenéses betegsége van napokon keresztül?
Akkor a gyermekét hogy hívják majd? :DDD
Nos.Én úgytom,hogy a fogamzásgátló tabletták tulajdonképp a meddőség gyógyítására is használták jópáran.
Ugyan is amikor abbahagyja a nő,makkor többnyire nagyszámú,tömeges peteérés szokott bekövetkezni és a teherbeesés valószínűsége megnő.Ehhez elég egy gyenge hasmenés vagy egy kihagyás.
Hm,de legalább esküvőre készültetek...:))
Jó kis nászajándék az élettől...:))))
Kiírtam!A cím: Szerinted megbízható a Triregol fogamzásgátló tabletta?!
Menjetek szavazni... :p
ird ki szavazáskérdésnek:Te lettél e már tri regol szedése mellett várandós?
én már irtam ki maga,pedig megkérdezném:)))
gáz lehet ez a gyógyszer,vagy nem tudom....azért ez magas hibaarány szerintem!!
:))))
Nekem akkoriban nem volt vicces,elhiheted! :DD
De nem bántam meg...,teljesen abortusz ellenes vagyok,ha jön,akkor ez igy volt elrendelve...:)
Igen?!Amikor anno a 12 hetes Uh-ra mentem,nekem is legalább 5-en mondták,hogy bizony ez mellett estek teherbe!De akkor miért írják fel az orvosok?
Az enyém 9 hónapos lesz jövő héten...:))))))
nem tudom,kellene szavazást kiirni róla:))
csak a kisvárosomban,20hetes koromban 4 hasonló "pociskoru" anyukával találkoztam egyetlen UH napon akik e mellett lettek pocisak,itt is mondták már többen,terhességem alatt is több kismama...
Az én triregolkám már 4 éves:))
valóban azt szedtem! :)))
Ennyire nem jó ez a gyógyszer?
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Qlaira fogamzásgátló tabletta
- Esett már valaki teherbe fogamzásgátló tabletta mellett?
- Esett közületek valaki úgy teherbe, hogy kimaradt egy vagy esetleg több fogamzásgátló tabletta?