Miért utasítják vissza a hiteligényem? (tudásbázis)
Egyébként pedig valószínűleg a fizetésed és a már meglevő lizing díjad aránya olyan, hogy nem hiszik, hogy biztosan fogod tudni fizetni éveken át az új hitel törlesztő részletét.
Egyedülállóként valószínűleg kérnek kezest is, vagy a lakásodra tesznek terhet.... :(
A Provident az egyik legdrágább hitel!
Pont a provident??
Ha éhen halnék sem!!
Szia!
Érdemes, de nem csak ott. Igazán nincs mit.
Biztos ami biztos, holnap is kérdezd meg.
Sziasztok!
A saját bankom sajnos visszautasított, érthetetlen okból nem kaptam meg az 1 000 000 forint személyi kölcsönt. A következő adatokkal szerintetek bele se vágjak másik banknál, el fognak utasítani?
Az alapfeltételek messze rendben vannak: 35 éves vagyok, 10 éve egy munkahelyem van, határozatlan szerződésem van. Egyedülálló vagyok és van egy 17 ezer ft értékű fix gépjármű lízingem. Soha nem voltam BAR-listás. A jövedelmem nettó 160.000 forint. Manapság ilyen adatokkal már esélytelen hitelt kapni???
A cofidisnál szerintetek érdemes próbálkozni? Köszi, aki segít!
170 bruttó vagy nettó?
Hitelkártyád és azon tartozásod van-e?
Más hiteled van?
Saját tulajdonú a lakásod?
Valószínűleg az összes havi állandó kiadásod (albérlet,rezsi,esetleg más hitel,hitelkártya) + az újonnan felvenni kívánt hitel törlesztőrészlete már túl sok lett volna...a bank szerint
A bankok különböző minősítő rendszer alapján dolgoznak. Attól hogy az egyik bankban nem kapod meg a hitelt, nem jelenti azt hogy másikban sem.
Szerintem keress fel egy független hiteltanácsadó irodát, több bankkal kapcsolatban állnak, segítenek megkeresni azt a pénzintézetet, ahol legnagyobb az esélye hogy megkapd az igényelt összeget, illetve legkedvezőbb feltételekkel.
Sziasztok!
10 éve határozatlan munkaviszonnyal dolgozom a munkahelyemen.Nem vagyok BAR-Listán.A fizetésem 170.000 forint.1millios hitelt szerettem volna felvenni.de visszautasitott a bank.Ilyen hogy létezik???Szerintetek mi az oka?A bankomban mindennek megfeleltem pedig!!!
Ha 1 bank nem ad.akkor sehol ne is próbáljam,jól gondolom?
További ajánlott fórumok:
- Miért közösítik ki a gyerekek a visszahúzódóbb társaikat?
- Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt?
- Miért él vissza egy pasi azzal, ha túlságosan szeretik? (megromló kapcsolat)
- Szobakerékpározom, visszafogtam az evést is, mégsem tapasztalok súlycsökkenést, miért lehet ez?
- Miért törölteti magát valaki folyamatosan, és lép vissza más-más néven?
- Miért élnek vissza férfiak/fiúk azzal, hogy szereted őket?