Miért nem szeretik az emberek, ha dudálgatok? (beszélgetés)
Semmi baj, nem vártam mást attól, aki annyival lezárja egy gyerek halálát, hogy shit happens.
Én is rengeteget voltam Amerikába életvitelszerűen is, de ez még nem mentség arra, hogy egy tuskó legyél. Erről ennyit.
Ne is haragudj, de igen, a stílusod kimondottan kultúrálatlan.
Becsülendő, ha tényleg így van, attól még itt, ezen a fórumon az vagy, amit mutatsz magadból. Hiába vagy ott kedves, ha itt egy bunkó. Ez tény.
Nem, tényleg nem kellene ezt csinálnod!
Kamionokkal, sofőrökkel dolgozom.
Ki van írva, hogy KRESZ előírásai szerint használják a dudát.
Jött egy magától teljesen elszállt barom aki egész nap nyomta a telepen a dudát. Hiába pofáztam... Aznap elintéztem a sorsát!
Többet nem kell jönnie.
Betegség ide vagy oda, ne zavarj senkit!
NY-ban 15 éve én láttam embereket akik a "duda miatt" ütötték egymást. És dudaltak rájuk, hogy szálljanak vissza, takarodjnak el.
Lofaszt volt az a bajuk. Ki volt a faxa mindkettőnek, és betelt a pohár. Két idegen verekedett a semmiért.
Te engem lekulturazatlanozol?
És komolyan kioktatsz hogy viselkednek? Én "vigyázok" minden gyengébb képességűre a placcon, amikor előfordulnak, és ha van rá lehetőség én szolgálom ki őket a pultnál, mert más (az újak) nem tudják a gyengeségeiket.
Pl. Egy aspergeres mindig csak egy sorba áll be.
Ennek a dudàlasi mániának meg a vezetésnek nincs is köze egymáshoz.
Trolloló... szerintem egyszer kellene, hogy valaki "elmagyarázza" neki.
Én egyszer figyelmetlen voltam egy kereszteződésnél (a másik autónak kicsit ki kellet térni), és utána ahogy visszatekertem a kormányt véletlenül rànyomtama dudàra. És ugyanaz az autós épp elhúzódott.
Kiszállt a jól megtermett fiatalember, és jött, mint a terminátor. Én is kiszálltam, és mondtam, hogy bocsi, a duda véletlen volt (kölcsön autó volt- és szar helyen túlérzékeny a duda) és elnézést kértem a kivágásért. Visszaszállt, majd elmentünk.
Nem lehet tudni hányadik paraszt voltam aznap, amiért kikelt magából és az autóból. Vagy csak épp felkelt, és szar napja volt.
Kicsit azért legyél Te is kultúráltabb, elmondta, hogy aspergeres.
A legjellemzőbb tünetei között van a kényszeresség és a csökkent/teljesen hiányzó empátia.
Nyilván, sehol se nyomkodjon dudát, de próbáljunk már meg emberek maradni és segíteni neki, nem kuplungosnak meg trollnak nevezni.
Látod, mennyire szereti az autókat, vszínű ezért kapcsolódik a kényszeressége a dudáláshoz.
Ne írj már hülyeséget! Otthon a békés együttélés szabályai vannak, ott vannak a szomszédok. Te szeretnél arra kelni, hogy a szomszéd nyomhatja a dudàt, mert ő kuplungos?
Ha egy messzi-messzi tanyán él, lehet dudàt nyomogatni kedvére. De egy lakóövezetben nem.
Ezzel az a baj, hogy bármennyire ártalmatlannak tűnik,veszélyes.
Gondolj bele, reggel van, az emberek álmosak, nem oda figyelnek, dudálsz párat a pirosnál, valaki észbe kap, mert azt hiszi, hogy elindult a sor és neki szólt (mert így szokták jelezni) és bele is ment az előzőbe.
Meg ami engem "aggaszt", mi van, ha ez a leküzdhetetlen érzés nagy sebességnél tényleg olyan szituációba jön elő, ahol bajt okozhat?
Kezeltesd magad, orvossal. Különben meg dudálni nem is szabad úton-útfélen, ahogy a KRESZ is kimondja:
"Hangjelzést adni csak balesetveszély esetében, a baleset megelőzése érdekében, valamint - lakott területen kívül - az előzési szándék jelzése céljából szabad".
Te nem vagy teljesen normális, az is biztos, de nem rosszszándékkal írtam, kezeltesd magad és felejtsd már el a dudás fórumokat!
Imádom az autókat meg a dudájukat és van hogyha én vagyok az első pirosnál akkor elkezdem enyhén nyomogatni a dudát és akkor mindenki odanéz de ma reggel is rázta a mellettem lévő a fejét. Honnan tudják hogy én nem valós dolog miatt nyomogatom a dudát és miért zavarja ez őket, ahelyett hogy örülnének neki? Én nagyon örülnék ha visszadudálna valaki és oda-vissza dudálnánk egymásnak, vagy akár sok kocsi közül én lennék az egyik és akkor az összes szólna. Mindegyik autón van duda akkor meg miért csak vész esetén használják az emberek?
Amúgy ilyen autóim vannak [link]
Meg egy bmw is.
Mindegyik tud dudálni.
25/n
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik sokan a Tescot?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Miért szeretik becsapni magukat az emberek, főként a nők?
- Molitor Mária - avagy miért szeretik az emberek a másikat lealázni az interneten?
- Miért marják egymást azok az emberek, akik állítólag szeretik egymást?